.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 195

Тема: `Death`Whore`

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Абе ей кой е тоя тъпак дет' e пуснал тема против дет курвата. Видя от мен и направи същото. Годен копирач.

Иначе Дет курво,
    Какво мислещ за предложението ми вие двете със състра ти и мен?
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Радвам се за теб. Но започни да оплюваш държанието ми, това дали съм дебела няма нищо общо. Въпрос - защо досега не си ме оплювала? Защото не си виждала моя снимка ли?
    защото това е първата тема, направена специално за това

Мега фен
    АА, в другите теми се правиш на културна. Сигурно и аз трябва да си сдържам думите понякога, но ти пък трябва да се отпуснеш и да казваш, каквото мислиш. Виждаш мое мнение и пишеш каквото мислиш. Или те е страх да не те нахокат модераторите, че офтопикваш?

Мошно, и двете имаме мъже...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Радвам се за теб. Но започни да оплюваш държанието ми, това дали съм дебела няма нищо общо. Въпрос - защо досега не си ме оплювала? Защото не си виждала моя снимка ли?
    защото това е първата тема, направена специално за това
    Абе ей как ще е първата? Първата тема е моята -
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49690
    А тоя гаден мърсен копирач ми отмъкна темата.

Иначе Анито като те гледам от постовете ти имаш далеч повече комплекси от дет курвата, така че по-добре замълчи.

Град
    Варна
    АА, в другите теми се правиш на културна. Сигурно и аз трябва да си сдържам думите понякога, но ти пък трябва да се отпуснеш и да казваш, каквото мислиш. Виждаш мое мнение и пишеш каквото мислиш. Или те е страх да не те нахокат модераторите, че офтопикваш?
    Е точно затова те уважавам, но страшно ме дразни това, че си прекалено крайна (то и аз доста чест съм такъв, ама айде. Не може само, защото едно момиче е дебело да и викаш, а приличаш ми на една на която и викахме прасето. Може би това най-много ми промени мнението за теб, защото в началото беше положително.
    Мошно, и двете имаме мъже...
    Еххх жалко. За теб знаех, но поне за Буут се надявах тъй като бях чел в темата за сатаната, че си няма мъж.

АА, в другите теми се правиш на културна. Сигурно и аз трябва да си сдържам думите понякога, но ти пък трябва да се отпуснеш и да казваш, каквото мислиш. Виждаш мое мнение и пишеш каквото мислиш
    във "любов" просто се опитвам да помогна. а не виждам как това ще стане когато оплювам теб макар че понякога едва съм се сдържала[/b]

Мега фен
    Е, тя си сменя обектите не много рядко...да не кажа често. Бтв, днес разправях това за свинята на Буут и всъщност се сетих, че мислех да напиша нещо от рода да не се обижда, защото усетих, че звучи грубо.

Ани, излей си чувствата! Полезно е.

И ми е много интересно защо хората приемат истината за груба. Например - пиша: "Не те харесва" и авторката веднага рипва: "Дет хор, много мило!". Ами, това е истината...защо се цупи и решава, че е грубо?

Иначе Анито като те гледам от постовете ти имаш далеч повече комплекси от дет курвата, така че по-добре замълчи.[/quote]

нямам нито един комплекс уверявам те

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Уффф.. не се карайте.... бийте се !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Щом твърдиш, че нямаш комплекси, значи симаш адски високо самочувствие. Всеки има комплекси.

Супер фен
    Град
    Гето Милев

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Щом твърдиш, че нямаш комплекси, значи симаш адски високо самочувствие. Всеки има комплекси.
    нямам високо самочувствие, ако беше така това щеше да си личи както при теб!
    просто се приемам такава каквато съм

нямам високо самочувствие, ако беше така това щеше да си личи както при теб!
    просто се приемам такава каквато съм

Мега фен
    Нямам високо самочувствие, просто се харесвам.

И ми е много интересно защо хората приемат истината за груба. Например - пиша: "Не те харесва" и авторката веднага рипва: "Дет хор, много мило!". Ами, това е истината...защо се цупи и решава, че е грубо?[/quote]

защото хората не обичат да им казват истината директно

Мега фен
    А какъв е обиколният начин да се каже истината?

Град
    Варна
    Е, тя си сменя обектите не много рядко...да не кажа често.
    Хах Значи мога да се надявам, така ли?
    Бтв, днес разправях това за свинята на Буут и всъщност се сетих, че мислех да напиша нещо от рода да не се обижда, защото усетих, че звучи грубо.
    Хах дано да не си го мислила найстина. Въпреки, че си мисля че лъжеш.

обиколен няма - просто лъжата!

Мега фен
    Защо да лъжа? Няма смисъл. И да имаш лошо мнение за мен, и да ме мрази целия форум, това е интернет. Наистина се усетих, че е грубо и че изглежда по този начин...ако искаш, вярвай.

Ани, след като човек пита непознати, значи иска да узнае обективната истина.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    обиколен няма - просто лъжата!
    Напротив според мен пък има не заобиколен, но по-лек. Лъжата е просто отлагане на истината.

Защо да лъжа? Няма смисъл. И да имаш лошо мнение за мен, и да ме мрази целия форум, това е интернет. Наистина се усетих, че е грубо и че изглежда по този начин...ако искаш, вярвай.

Ани, след като човек пита непознати, значи иска да узнае обективната истина.
    но също така значи и че е отчаян и най-малко тук иска да чува груби думи. винаги една истина може да се каже по-меко, отколкото направо. просто използвай речника си и това е

Мега фен
    Дадох пример. "Не те харесва" не е грубо...грубо ще е, ако кажа: "Много си глупава, на него изобщо не му дреме за теб, пача смотана".

знам за коя тема говориш. и много добре си личеше, че момичето има надежди. ти просто ги уби само със 3 думи. можеше да го кажеш и по-меко, съгласи се все пак. аз имам и мое мнение там. но просто си служа със много думи и някой дори не се усещат какво им казваш

Мега фен
    И аз имах надежди преди години за едно момче...и ако някой просто ми беше казал по този начин да не се надявам, мисля, че щеше да ми е по-добре...

И аз имах надежди преди години за едно момче...и ако някой просто ми беше казал по този начин да не се надявам, мисля, че щеше да ми е по-добре...
    имаш ли скайп?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си