- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- `Death`Whore`
Абе ей кой е тоя тъпак дет' e пуснал тема против дет курвата. Видя от мен и направи същото. Годен копирач.
Иначе Дет курво,
Какво мислещ за предложението ми вие двете със състра ти и мен?![]()
11 tochka deaktiven profil.
защото това е първата тема, направена специално за товаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
АА, в другите теми се правиш на културна. Сигурно и аз трябва да си сдържам думите понякога, но ти пък трябва да се отпуснеш и да казваш, каквото мислиш. Виждаш мое мнение и пишеш каквото мислиш. Или те е страх да не те нахокат модераторите, че офтопикваш?
Мошно, и двете имаме мъже...![]()
Абе ей как ще е първата? Първата тема е моята -Първоначално написано от anito.sl
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49690
А тоя гаден мърсен копирач ми отмъкна темата.
Иначе Анито като те гледам от постовете ти имаш далеч повече комплекси от дет курвата, така че по-добре замълчи.
Е точно затова те уважавам, но страшно ме дразни това, че си прекалено крайна (то и аз доста чест съм такъв, ама айде. Не може само, защото едно момиче е дебело да и викаш, а приличаш ми на една на която и викахме прасето. Може би това най-много ми промени мнението за теб, защото в началото беше положително.Първоначално написано от `Death`Whore`
Еххх жалко. За теб знаех, но поне за Буут се надявах тъй като бях чел в темата за сатаната, че си няма мъж.Мошно, и двете имаме мъже...![]()
![]()
във "любов" просто се опитвам да помогна. а не виждам как това ще стане когато оплювам тебПървоначално написано от `Death`Whore`
макар че понякога едва съм се сдържала[/b]
Е, тя си сменя обектите не много рядко...да не кажа често. Бтв, днес разправях това за свинята на Буут и всъщност се сетих, че мислех да напиша нещо от рода да не се обижда, защото усетих, че звучи грубо.
Ани, излей си чувствата! Полезно е.
И ми е много интересно защо хората приемат истината за груба. Например - пиша: "Не те харесва" и авторката веднага рипва: "Дет хор, много мило!". Ами, това е истината...защо се цупи и решава, че е грубо?
Иначе Анито като те гледам от постовете ти имаш далеч повече комплекси от дет курвата, така че по-добре замълчи.[/quote]
нямам нито един комплекс уверявам те![]()
Уффф.. не се карайте.... бийте се !![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Щом твърдиш, че нямаш комплекси, значи симаш адски високо самочувствие. Всеки има комплекси.
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
нямам високо самочувствие, ако беше така това щеше да си личи както при теб!Първоначално написано от `Death`Whore`
просто се приемам такава каквато съм
нямам високо самочувствие, ако беше така това щеше да си личи както при теб!Първоначално написано от `Death`Whore`
просто се приемам такава каквато съм
Нямам високо самочувствие, просто се харесвам.
И ми е много интересно защо хората приемат истината за груба. Например - пиша: "Не те харесва" и авторката веднага рипва: "Дет хор, много мило!". Ами, това е истината...защо се цупи и решава, че е грубо?[/quote]
защото хората не обичат да им казват истината директно
А какъв е обиколният начин да се каже истината?
Хах Значи мога да се надявам, така ли?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Хах дано да не си го мислила найстина. Въпреки, че си мисля че лъжеш.Бтв, днес разправях това за свинята на Буут и всъщност се сетих, че мислех да напиша нещо от рода да не се обижда, защото усетих, че звучи грубо.![]()
обиколен няма - просто лъжата!Първоначално написано от `Death`Whore`
Защо да лъжа? Няма смисъл. И да имаш лошо мнение за мен, и да ме мрази целия форум, това е интернет. Наистина се усетих, че е грубо и че изглежда по този начин...ако искаш, вярвай.
Ани, след като човек пита непознати, значи иска да узнае обективната истина.
Напротив според мен пък има не заобиколен, но по-лек. Лъжата е просто отлагане на истината.Първоначално написано от anito.sl
но също така значи и че е отчаян и най-малко тук иска да чува груби думи. винаги една истина може да се каже по-меко, отколкото направо. просто използвай речника си и това еПървоначално написано от `Death`Whore`
Дадох пример. "Не те харесва" не е грубо...грубо ще е, ако кажа: "Много си глупава, на него изобщо не му дреме за теб, пача смотана".
знам за коя тема говориш. и много добре си личеше, че момичето има надежди. ти просто ги уби само със 3 думи. можеше да го кажеш и по-меко, съгласи се все пак. аз имам и мое мнение там. но просто си служа със много думи и някой дори не се усещат какво им казваш![]()
И аз имах надежди преди години за едно момче...и ако някой просто ми беше казал по този начин да не се надявам, мисля, че щеше да ми е по-добре...