- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- `Death`Whore`
Имам.
Хах вие сте напът да направите една напълно безмислено тема в тема, която им самисъл. =D>
11 tochka deaktiven profil.
какъв ти е ника там?Първоначално написано от `Death`Whore`
И аз те обичам, Хихо!
/ме разперва ръце и търчи към Експлойтед тийн!
/ме продължава да търчи, макар Хихо да бяга от нея.![]()
...но нека да се върнем на истината и лъжатаСбъркани са хората, които идват тук с очакването да ги лъжат, за да се успокоят. Това са лигльовци...за такива хора само истината..и то възможно най-грубо!
Аз съмщо предлагам темата да стане важна!
Колкото до Умрелия Курволяк...мацка е...както каза мойта приятелка Уискас (която всъщност още не знае че сме приятели) мацка не значи наконтена кукетка
Мацка те прай акъла :Р Enjoy
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Няма ли поне ти да спреш да ми превеждаш първата част на ника???
Явно не те плаши идеята да те прегърна...текстчето е хубаво.
Поне ме разсмиваш. Благодаря. Аз пък се измъквам от морето, за да не почернявам и се мажа, когато излизам.![]()
Сигурно е доста неприятно да те плеснат по изгореното. Аз не помня да съм изгаряла...
/ме се хили като идиот и си клати главата наляво-надясно...
Хихо, ти имаш ли 7000 мнения в този форум, а? Заслужила съм темата!
Смятах тея дни да ти предложа но се разбра преждевременноПървоначално написано от Whisskas
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Каква романтика!
Нещо изциклих...не мога да се отлепя от компютъра...не че ми се случва рядко...
Поне има с кой да си лафа че нещо ми се не спи...![]()
Бтв exploited още не си ми благодарил за холандската ска дето ти я пратих, невъзпитаник!
Ай римембър!!![]()
Абе аз помня че пропусна тоя момент с благодарностите...може пък да не ти е харесала![]()
И не си лош...само се прайш![]()
Хмм... малко съм изненадана.Предполагах, че `Death`Whore` си 17-18 годишна. Ама ти си била много готина бе. Много си симпатична
![]()
Хеххеххе, всъщност изглеждам на 15-16.![]()
Най-много са ми давали 18 и то защото момчето решило, че родителите на непълнолетно момиче не биха му дали да си сложи пиърсинг.![]()
ЕЕ, на мен ми искаха лична карта в супермаркет, защото исках да купя бира. Определено е хубаво.![]()
Цигарите - окей, а пиенето спри, ако прекаляваш. Аз не отричам пиенето и си запазвам правото да пия, когато ми се пие. Бтв, не съм се напивала от около година.
Аз изкарах около седмица без сладко..и вчера изядох 1 кроасан. А тестени изделия не съм яла също от седмица и не се поддадох да ям пица...или гофрета...
az puk si misleh 4e e na 19 e vse tam .. simpati4na si `Death`Whore`![]()
Не е вярно. Има право. Той има право на всичко иначе щеше ли да напише това:Първоначално написано от `Death`Whore`
Първоначално написано от exploitedteen
11 tochka deaktiven profil.