- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- `Death`Whore`
Ха темата още е тук (все още можем да спамим и да възхваляваме Вили)
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Брей, весела тема
Важни изводи:
1. Всички се кефят на Дет Курвата, разбивайки всяка моя представа за света.
2. Дет Курвата и експлойтед са комплексирани, че са стари и за това се фукат как ги подмладявали.
Me = свежа млада плът.
3. Вили е СУПЕР нагъл пънкар. Факт. Неоспорим.![]()
(пхаха)
4. Нито курвата ще издържи без сладко и тестени гадости, нито Вили ще стане сХе. Факт. Поузъри такива!
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
+ 1![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
+2Първоначално написано от skate_warrior
11 tochka deaktiven profil.
Eййй модераторите. Чухте ли? Спите. Трябва да направите темата важна.![]()
+3![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
кво толко има да и гледате на момичето?! Верно толко ли ви е важно как изглежда?!![]()
+4Първоначално написано от skate_warrior
Айде още някой да се вклячи в броенето, за да може да стане темата за дет курвата (все пак тя е много важен потребител) много дълга като онази другата брой до безброй.
+6 ... keep it up dudes![]()
Петър плет плете
по три пръта преплита
плети Петре плета
подпри Петре плета
падна Петре плета
Айде опиайте се да го прочетете.![]()
Големи флуудъри сме![]()
Еми аматьори сме. Айде професионалстта по флууд да ни покажи как се прави флууд професионално.Първоначално написано от exploitedteen
А ве ей ставаше дума за 150 лева. я не лъжи.
100 ше са в брой,останалите са с чек.
Абе ей хич не ме интересува дължите ми 150 лева. Как ще ми ги дадете е друг въпрос.
много искашПървоначално написано от exploitedteen
Ей като ше раздавате пари ме викнете и мене![]()
Ти пък къде се слагашПървоначално написано от skate_warrior
Аз мога да ти ги усигоря, но няма, защото нито обичам джин, нито пури,цигари и всекни таквиз. Вич ако ми дадеш фабрика за бира в замяна мога и да уредя нещата.Първоначално написано от RedChil