- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- `Death`Whore`
Пръднах....![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
сега ше ям... пожелайте ми успех ! \/
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
А аз така и не разбрах как точно се казваш, Експлойтедтийн...
А малка кубинке, ти не си Стрейт едж. Изкара 1 година без алкохол и пак започна да пиеш.
Нея я няма. Срам ли те е да го напишеш?
HahHAHHAHA, Вельо! Познавах един такъв и ме избива на смях...аз мислех, че се казваш Вилиян...а мечтаех да се казваш Виолет.![]()
Добре, ще ти казвам Вили.![]()
Досега си траех, но почваш да ме дразниш супер жестоко...Първоначално написано от `Death`Whore`
мисля, че досега никой не ти го е казвал, ама няма една тема, в която да не си писал/а поне 10 пъти и 90% от всичките ти коментари са пълна простотия!!
Това е форум, а не чат! Спри се малко !
Поне да беше цитирал нещо, което съм написала. Не мисля, че в правилата на форума има ограничение колко мнения да пиша. Ако има, сигнализирай на модераторите и кажи да се вземат мерки. Защо го казваш на мен?
ЛЪЖЕЕЕЕЕЕ!!!! ЛЪЖЕЕЕЕЕЕ!!!
Не се казва Велислав. Виол се казва!!!!!
Иначе.... аз нивга не съм била стрейт едж... Смисъл... мн бързо се отказах от тая идея. Други бяха моите причини. Некфи възвишени....![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Мен пък ме кефи Вили. Изглежда ми доста готин човек, въпреки че не я познавам лично. Мненията и са обективни и много точни. Винаги дава полезни съвети и информацията, която се съдържа в тях е вярна. Това, че понякога е по-груба явно си и е в характера. И аз съм на мнение, че е по-добре да се каже жестоката истина, отколкото да се лъже или заобикаля отговора, която така или иначе е един същ. А относно външния вид, той не е най-важното в един човек. Ако той няма възпитание и морал, ако няма ценности, в които да вярва, за какво му е този външен вид.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Сигурен ли си?Първоначално написано от `Silvester`
11 tochka deaktiven profil.
той така се казваПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
аз го измислиииих
![]()
![]()
![]()
Фъкин джиниъс...Първоначално написано от fake
Никой никога не се беше сещал за това..
Saatana vittu perkele hate crew!
мерси, мерси, оценявам признателността...
жалко, че на някои им куца чувството за хумор...та не разбират от ебафки...наистина жалко![]()
Myrtvata ky4ka rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ,vs koito ne q haresvat da si go na4y**t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Начуках си го.Първоначално написано от Анонимко
И тя не е мъртва, а дет и не е кучка, а курва. Има разлика.
11 tochka deaktiven profil.
На мен момичето много ми харесва...хубава е ( винаги съм харесвала момичета като нея на външност), а и освен това изключитено ми харесва начинът и на изразяване. Който не я харесва...или не може да разбере какво тя се опитва да му каже, или не му харесва това, което чете.
П. С. Отдавна чета този форум и имам наблюдения ... и съответно любимци![]()
Сладур :PПървоначално написано от Бай Иван
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
ГМУЦ!
..ненормалници..
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
днеска беше доста топличко..зготвих се в 72 от плиска до красна поляна...само час и половина....около орлов мост е веселушка...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Оплакваш се? Оплакваш се? Пътувал ли си с 306 от първата до последната спирка? Макар че всички прозорци са отворени, завирам! А пътувам почти всеки ден с него!
..поне ритна ли го и ти?![]()
Аз дори не го знам ке върти тояПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Отива от СУ до Младост...противно! Обаче не е като 120, в който ако ми е малко по-тиха музика, не я чувам...и не мога да чета, защото друса...