- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- `Death`Whore`
Абе не знам,неква точна ми се вижда пичката,дгд дето не мислят така!
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Пич, изоставаш с информацията....са си лафим за ритнати колена и горещи автобусиПървоначално написано от SickBoy
Не разваляй темата
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ее,що бе,аз толкоз обичам да спамя,какво я развалям.И си говорим за горещи автобуси викате....Вие ако знаете каква автобуска видех,лелеее,тая ако я фана,ще й скъсам резервоара,нереална просто![]()
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
я кажи защо получи шута, а?![]()
да не те е срам а!?!?![]()
сам си го изпроси.![]()
естествено. не знаех че ше улуча тоя крак....
алелуя.
да ти направя баница? ама гледай да не се разболееш от сифилис тогава и пак да кажеш, че не можеш да дойдеш.
алелуя.
имам одрано на лакътя.
също на ръката една рана. и още едно охлузено.
просто отбелязвам.
алелуя.
Имам нов убер як пиърс. Доста съм безсмъртна.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Не ме засенчвай....![]()
Не каза какъв е пиърса![]()
Чакам някой да попита.
На ципичката под езикааааа.
ЛЯлляля.... и 20% намаление имам вечееее![]()
ЧеститоНадявам се да нямаш усложнения
![]()
Как беше песента..не е важно, важното е накрая да има: "Йо, хо, хо и бутилка ром", по възможност Атлантик.![]()