- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- `Death`Whore`

Ем как нема да си изненадана, помните ли едно време как и към Биг Фут имаше огромен интересПървоначално написано от Boot
.
2т. системно

Изродите винаги са интересни..прав си.

Ташак си правя да не се обидиш ся?
2т. системно

`Death`Whore`, а фен клубще ти правим ли?

хъх колко много съм изпуснала от 'горещите новини'
но пък темата си я бива ама наистина трябва да е важна така с по големички букви
"Целувка за лека нощ"
Аз пък бих наебал и двете ви - стига да можех.Първоначално написано от Boot
Но тъй като знам, че няма да ми пуснете няма да си искам.

11 tochka deaktiven profil.
Което ми напомня за Мъро.
Обаче тфа, което пиша си е чист флууд.
Аз също искам темата да стане важна.
Saatana vittu perkele hate crew!
К'ъв е тоя Мъро? И к' во общо има бъзика ми с него.
И аз искам темата да стане важна - най-много се кефя на такива теми, в които се пишат абсолютни глупости.
Абе историята с Мъро е дълга. Иначе Мъро е супер як...
Не е вярно имено те показват най-много снимки, защото имат ниско самучувствие и чакат одобрение.Първоначално написано от `Death`Whore`
Иначе го има и другият тип, който е комплесксиран и просто знае, че снимкото му няма да срещно одобрение. Такъв съм аз. Няма да се покажа на снимка тъй като ще оплаша всички и ще бъда по-напсуван и от оная гагстерка...как и беше името... а да...KoTuTy.
`Death`Whore` мислех те за нещо по-така, ако се съди по вечно компетентните ти мнения

Ти понее си мноо хитра дай да те видиме тебе.Първоначално написано от anito.sl

2т. системно
ау как само се защитаваме! браво!
имах предвид, че изказва мнения в които прозира голямо самочувствие... явно без покритие
На снимки не излиза яко. Иначе си е мацка, кфоооу.?! Проблем...
Анито има тъп ник
Абе какво се карате? Аз имам най-готиният тип от всички в този форум и имам перфектни форми, но на снимки излизам много зле. Ето така:

твое ник е 5 пъти по-прост от моя!Първоначално написано от Boot
а ти за каква мацка говориш?! дебела и ниска?!

ще се напикая

Ама що реши, че е дебелаа беее?! Злета такива.
А пък аз ще се изсера върху тази тема.Първоначално написано от anito.sl
А иначе като стана дума за тъпи никове Честра Ф и евънесънс фенче водят в класацията.
опа! чакай обърках се! тя е просто "свръх тежичка" като я гледамПървоначално написано от Boot

Абе аз съм виждал снимка на дет курвата и ще ти кажа, че си е много хубава (въпреки че има някое килце отгоре). Сега друг въпрос е, че и аз не харесвам начина на държанието и.Първоначално написано от anito.sl

И какво, като съм "ниска и дебела"? Мога да съм компетентна по доста въпроси - живяла съм, влюбвала съм се, правила съм секс, имам морал. Какъв е проблемът. Защо трябва да се държиш така с някого заради външния му вид?Първоначално написано от anito.sl
И да уточня - просто имам сланинки по ханша и корема. Това е полезно за женските органи.

Това вече е тема за мен! Така ви харесвам!
виж, мила, нямаше да имам нищо против тебе, ако си държеше устата поне малко затворена. прекалено много хора не харесват държанието ти и затова започваме да ти търсим кусуриПървоначално написано от `Death`Whore`

Радвам се за теб. Но започни да оплюваш държанието ми, това дали съм дебела няма нищо общо. Въпрос - защо досега не си ме оплювала? Защото не си виждала моя снимка ли?