- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- JeRTvi Za LuBiMiTe HoRa???
kakvi jertvi ste pravili za lubimite si hora?I vuobshte prailili ste ili te za vas?
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Миии чак жертви сериозни не съм правила - не съм ходила на училище заради него, послъгвала съм наште ( това е най-сериозната ), пренебрегвала съм приятелите си...Но не бих ги нарекла чак пък жертви...когато обичаш си твърде заслепен, за да дадеш реална оценка на нещата, които правиш...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Da,kogato si vluben ne vinagi osyznavash kakvo pravish.Taka sega ne moga da se setq za neshto konkretno,no mislq che dosta neshta sym pravila za nego(makar drebni),no ne bih gi narekla chak jertvi.No ako se naloji...nz do kyde pih stignala.
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
dam i az taiПървоначално написано от priti_kiti
За достойнството се включвам и аз към прецаканите!![]()
Всеки прави жертви според мен кой по-големи кой по-малки важното е да не е едностранно иначе и аз съм правила жертви не много ама все пак е нещто
винаги напред и нагоре!
Parvoto ne6to, koeto jertvah zaradi mom4e e svobodata si...a za men tq zna4i mnogo...a sled tova zagubih i 4ast ot priqtelite si...no toi estestveno nqma6e vina...Sega kato se zamislq...ne sajalqvam za ni6to...za6toto toi za men e celiq svqt...i az neveroqtno mnogo go obi4am
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
да....Първоначално написано от priti_kiti
многократно,за един и същ човек..:~(
f@nt@zi@
честта, достойнството, собствените си принципи, търпението си, свободата си, мн често желанията ми си жертвам за да е на нейната, приятелите си (не ги изгубих щото малко сме го надрастнали това, но почти не се виждах с тях, ся поне излизаме), гордостта си .... всичко жертвам, а с една нейна изцепка всичко дет жертвам отиде просто на вятъра, подигравка. но търпение мога да пожертвам още малко, така че.....
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
sushtoto do predi dva dena....Първоначално написано от f@nt@zi@
Sprqh da pu6a i da izlizam s 1 fr koito toi ne haresva6e.
Не заминах да живея в чужбина само заради нея...и накрая се разделихмешанс
Пфу.....жертвах се да ставам няколко съботи в 7 сутринта,за да събера достатъчно пари и да му купя хубав подарък за балаИначе...послъгах нашите няколко пъти...абе нищо сериозно
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Себе си...Всеки път, когато поставям моите интереси на заден план, а тези на любимата на първо място.Това за мен е най-голямата жертва, която винаги съм правил...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Загубих половината си приятели заради него,не мога да излизам където пожелая(трябва да се съобразявам с ревноста му).
Никога не ме е принуждавал да правя нещо, което не искам. Никога не ми се налагало да правя оголеми жертви заради него. Най-много някоя събота да не си доспя хубаво, за да тръгнем с колата някъде, но това не го определям като жертва. Той е направил много голяма жертва, заради мен. Трябваше да се премести с родителите с в чужбина, но се върна след около седмица, заради мен. В последствие и родителите му се върнаха. Това е най-милото нещо, което някой е правил за мен. Оценявам го и се надявам някой ден да направя нещо толкова голямо за него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
...i az takaПървоначално написано от Axxxel
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
преместих на 400 километра - в града където тя живее, зарязах всичко в родния си град.
jertvala sam mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pati dostoinstvoto si
И аз така...позволявах му да ме манипулира,да си играе с мен...това е най-тежкото нещо което можеш да жертваш-самоуважението сиПървоначално написано от priti_kiti
не не правя такива простотии ..... жертви правя само за приятелите си и за алкохола и за някои други нещано те са подробности лаллалалал
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
pozvolix na sarceto si da se vlubi do neuznavaemost v nego tova e nai-golqmata mi jertva s bezbroi drugi po malki![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...