Здравейте! Искам и аз да помоля за съвет, защото никога не съм бил по-объркан!!! Значи много съм влюбен в едно момиче! Така е от около година и половина! Тогава се запознах с нея, пробвах нещо да направя, но поради липсата на опит и честно казано доста голяма доза притеснение и срам не се справих добре! Останахме приятели! С времето си стояхме приятели просто... Но преди няколко месеца тя започна да се доближава до мен като приятел! Тя си има гадже от 6 месеца... Но тука няколко месеца станахме изключително добри приятели!!! Не съм имал по-добър приятел никога! Абсолютно никога! Но, може би нормално, моите чувства се усилиха! Вече едвам издържам, но съм си казал, че за мен е по-важно да сме приятели и на това съм изключително доволен! Но това съвсем не е проблема! Със всеки изминал ден тя иска да прекарваме все повече време заедно... И започна да флиртува по малко с мен! Това вече ми идва малко в повече! Едвам издържам!!! Освен това, че се виждаме почти всеки ден, много редовно си говорим по телефона по няколко часа, стоим в чата още повече часове, има разговори по скайпа. Никога не е имало човек, което да е толкова близко до мен(в преносния смисъл) Чувствам я по близо от сестра дори! Не знам! А освен това съм толкова влюбен, че ми идва да крещя!!! Не знам какво става! Тя си има приятел, пък флиртува с мен... Пък и това приятелство стана толкова добро, само по нейна инициатива!!! Не знам какво да правя! Пиша това за да получа малко подкрепа и ако може някой съвет! Моля ви ако някой се сеща да напише нещо, щото съм много объркан! Благодаря ви предварително!