.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Хармониката
    Guest

Виждали ли сте празнене в чаша със шампанско?

Аз лично видях на един рожден ден на мой познат. Бяхме останали малко хора и имаше 2 или 3 момичета за които се знаеше че са хахо. По едно време рожденника за да натиска едната, тя почна да му прави свирка и той в последния момент се изпразни в чашата със шампанско. После и я даде и онази, сиурно не и беше за първи път взе че я изпи. Беше много яко. (Дано никога не си намеря за гадже подобно момиче)
    Та въпроса е случвало ли ви се е нещо подобно?

Мега фен
    Доста е курвенско пред всички, но защо да не я изпие?

макс
    Guest
    Аз съм го правил това и в шампанско и в бяло вино. Освен, че гледката е възбуждаща не виждам нищо по-особено.

H2O
    Guest

Ne sam ama iskam

Не съм виждал, но бих искал. Не смея да питам приятелката си по въпроса дали ще има нещо против.

рика
    Guest
    Интересна идея

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    приятеля ми се е празнил в чаша .. но съм го ограничила само в това!!!!!!!!!!!!!!!!!!! като му правя свирка ..о.к,да глътна- ще глътна- тва става мн бързо... ама да е в чаша..и да се правя че много ми харесва..а не ,мн благодаря...
    2 т. от правилника. Бан на профил

рика
    Guest
    На мен пък ми звучи интересно и перверзно и бих го направила. Даже си мисля, че гълтка сперма и чаша студено магарешко мляко са страшен коктейл. Мхххмм сигурно ще бъде сладко

Повече от фен
    Град
    Out Of Space

Yupeeee !

магарешко мляко ????

рика
    Guest
    Стига бе! Не знаете какво е магарешко мляко? То направо ме разби. Явно тук няма познавачи на изтънчените питиета.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Магарешкото мляко смотано бяло вино.по-добре Траминер или Шардоне!

Фен
    Град
    sofiq
    ami sigurno za mom4eto e vuzbujda6to, no az ne bih vkusila ot pitieto, struva mi se otvrat , a tva deto taq e napravila i to pred vsi4ki mi izglejda mn kurvensko...
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Marin4o
    Guest
    Това ми звучи ужасно възбуждашто. Трябва да си поговоря с приятелката. Все пак имам момичета които са го правили и им е било хубаво. Ако стане ще се похваля.

Еми не ми се е случвало, но тази публичност... пред много хора ми е най-вече извратеното.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

алена
    Guest
    И на мен ми звучи интересно, ама каква ли е комбинацията сперма+шампанско ? Малко гадно може би!

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от рика
    На мен пък ми звучи интересно и перверзно и бих го направила. Даже си мисля, че гълтка сперма и чаша студено магарешко мляко са страшен коктейл. Мхххмм сигурно ще бъде сладко
    i az taka misla

Супер фен
    Град
    Burgas
    vijte kak momi4etata kazvat na drugi momi4eta "kurva", a posle nie kat im kajem 4e sa takiva momi4etata zemat vednaga da na narejdat 4e na vsi4ki sme im vikali taka.........mdaaaam

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

рика
    Guest
    Е аз се позамислих малко и реших да предложа и някой други варианти.

1. Глътка сперма + пина колада - гарантиран вкус придаващ изтънченост.
    2. Глътка сперма + студен джин - питието на лятото, охлаждащо и възпламеняващо страстите едновременно.
    3. За тези, които не употребяват алкохол е специалитета - портокалов джус и глътка прясна сперма. Това е комбинация гарантираща освежаване и тонизиране.
    4. И на накрая, но не на писледно място - голяма глътка директно от бутилката. Ефекта и за двамата е влудяващ.
    Аааааа тези идеи ми харесват и наистина някой от тях ще осъществим с моя човек. А до тогава чакам има ли други от моя отбор. Нека си доставяме удоволствие, за да се радваме на любовта на 100%.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

2. Глътка сперма + студен джин - питието на лятото, охлаждащо и възпламеняващо страстите едновременно.
    3. За тези, които не употребяват алкохол е специалитета - портокалов джус и глътка прясна сперма. Това е комбинация гарантираща освежаване и тонизиране.
    4. И на накрая, но не на писледно място - голяма глътка директно от бутилката. Ефекта и за двамата е влудяващ.
    Аааааа тези идеи ми харесват и наистина някой от тях ще осъществим с моя човек. А до тогава чакам има ли други от моя отбор. Нека си доставяме удоволствие, за да се радваме на любовта на 100%.

2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Лично аз не съм присъствал на подобно нещо, но знам за приятели, на които им се случва да правят такива неща.

Повече от фен Аватара на air_wisp
    =D>
    маа фака

emi 100% za m0mchetata e wyzbujdasht0 n0o spec za men e gnusSn0o.. t0 ak0 stawashe za piene i imashe d0byr wkus d0 sq da e pitie i da se pr0dawa nawsqkade xhxhxaxhahx
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

zvu4i zle, a i ne obi4am da g1ltam...ne mi e vkusno, a i ne namiram ni6to v1zbujda6to...sperma v 4a6ka...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Цитирай Първоначално написано от х
    zvu4i zle, a i ne obi4am da g1ltam...ne mi e vkusno, a i ne namiram ni6to v1zbujda6to...sperma v 4a6ka...
    hahahahahahahahah kokteil be ,ne razbrali ,mackite se kefeli... da ni e sladko ..pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff e jenska smazka na kle4ka nqkoi nqma li da poiska?

Guest

хахахахахахьахьахьхаххврх авхрахрхархахвераххаха \/ \/ =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си