- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Виждали ли сте празнене в чаша със шампанско?
Аз лично видях на един рожден ден на мой познат. Бяхме останали малко хора и имаше 2 или 3 момичета за които се знаеше че са хахо. По едно време рожденника за да натиска едната, тя почна да му прави свирка и той в последния момент се изпразни в чашата със шампанско. После и я даде и онази, сиурно не и беше за първи път взе че я изпи. Беше много яко. (Дано никога не си намеря за гадже подобно момиче)
Та въпроса е случвало ли ви се е нещо подобно?
Доста е курвенско пред всички, но защо да не я изпие?
Аз съм го правил това и в шампанско и в бяло вино. Освен, че гледката е възбуждаща не виждам нищо по-особено.
Не съм виждал, но бих искал. Не смея да питам приятелката си по въпроса дали ще има нещо против.
Интересна идея![]()
![]()
![]()
приятеля ми се е празнил в чаша .. но съм го ограничила само в това!!!!!!!!!!!!!!!!!!! като му правя свирка ..о.к,да глътна- ще глътна- тва става мн бързо... ама да е в чаша..и да се правя че много ми харесва..а не ,мн благодаря...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
На мен пък ми звучи интересно и перверзно и бих го направила. Даже си мисля, че гълтка сперма и чаша студено магарешко мляко са страшен коктейл. Мхххмм сигурно ще бъде сладко![]()
![]()
Yupeeee !
магарешко мляко ????![]()
Стига бе! Не знаете какво е магарешко мляко? То направо ме разби. Явно тук няма познавачи на изтънчените питиета.
Магарешкото мляко смотано бяло вино.по-добре Траминер или Шардоне!
ami sigurno za mom4eto e vuzbujda6to, no az ne bih vkusila ot pitieto, struva mi se otvrat , a tva deto taq e napravila i to pred vsi4ki mi izglejda mn kurvensko...
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
Това ми звучи ужасно възбуждашто. Трябва да си поговоря с приятелката. Все пак имам момичета които са го правили и им е било хубаво. Ако стане ще се похваля.
Еми не ми се е случвало, но тази публичност... пред много хора ми е най-вече извратеното.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
И на мен ми звучи интересно, ама каква ли е комбинацията сперма+шампанско? Малко гадно може би!
i az taka mislaПървоначално написано от рика
vijte kak momi4etata kazvat na drugi momi4eta "kurva", a posle nie kat im kajem 4e sa takiva momi4etata zemat vednaga da na narejdat 4e na vsi4ki sme im vikali taka.........mdaaaam
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Е аз се позамислих малко и реших да предложа и някой други варианти.
1. Глътка сперма + пина колада - гарантиран вкус придаващ изтънченост.
2. Глътка сперма + студен джин - питието на лятото, охлаждащо и възпламеняващо страстите едновременно.
3. За тези, които не употребяват алкохол е специалитета - портокалов джус и глътка прясна сперма. Това е комбинация гарантираща освежаване и тонизиране.
4. И на накрая, но не на писледно място - голяма глътка директно от бутилката. Ефекта и за двамата е влудяващ.![]()
![]()
![]()
Аааааа тези идеи ми харесват и наистина някой от тях ще осъществим с моя човек. А до тогава чакам има ли други от моя отбор. Нека си доставяме удоволствие, за да се радваме на любовта на 100%.
Първоначално написано от рика
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Лично аз не съм присъствал на подобно нещо, но знам за приятели, на които им се случва да правят такива неща.
emi 100% za m0mchetata e wyzbujdasht0 n0o spec za men e gnusSn0o.. t0 ak0 stawashe za piene i imashe d0byr wkus d0 sq da e pitie i da se pr0dawa nawsqkade xhxhxaxhahx
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
zvu4i zle, a i ne obi4am da g1ltam...ne mi e vkusno, a i ne namiram ni6to v1zbujda6to...sperma v 4a6ka...![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
hahahahahahahahah kokteil be ,ne razbrali ,mackite se kefeli... da ni e sladkoПървоначално написано от х
..pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff e jenska smazka na kle4ka nqkoi nqma li da poiska?
![]()
![]()
Първоначално написано от рика
хахахахахахьахьахьхаххврх авхрахрхархахвераххаха![]()
![]()
\
/ \
/ =D> =D> =D>