.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Бившите...

*Samo*Edna*
    Guest

Бившите...

Ревнувате ли гаджетата си от бившите им?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    в повечето случаи не. зависи кой кого е зарязал..
    алелуя.

Фен
    Град
    out of the reality
    Mi zavisi dali mi dava povodi...dali imam osnovanie.Ako znam che ne q e zabravil i oshte izpitva neshto kym neq,nqma da go revnuvam-prosto shte mi e gadno.Ako pyk toi ne iska poveche da ima nishto obshto s neq,a tq mu se natiska e togava veche shte se draznq
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Guest
    Az mnogo mrazq da me revnuvat taka 4e i az ne go pravq...ako ima priznaci da se pritesnqvam - sqdam i razgovarqm s 4oveka s koito sum

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Това ми е болна тема
    Мисля,4е тя е била най-голямата му любов до сега и още не я е забравил напълно,въпреки 4е казва,4е за него тя е минало...
    Името и 4есто се споменава от приятелите му...дори ония ден,когато му се обаждах по телефона (на море е) 4ух някой да пита "****** ли се обажда?" ( не искам да и споменавам името ) и много се ядосах....или приятеля му не знае,4е са разделени или някой е забравил да спомене за съществуването ми...но...тази година тя отива да у4и другаде,така 4е да се надяваме,4е най-после ще из4езне от живота ни

Мега фен Аватара на iiirish
    принципно съм ужасно ревнива, но при нас просто няма как да го ревнунам именно от това...

a

mi da mnogo i nz za6to
    Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Понякога да...и особено като си причиних сама мазохизма да прочета лог-а им в ирц откакто са се запознали до последния им чат...Тъпо...ама аз не си го искам
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Ne ne revnuvam i kak da revnuvam ot nqkoq deto ne e hubava nqma smisal i ne obi4am i men da me revnuvat!
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Голям фен Аватара на thirteen
    Ми вече не..,тя му е най-дългата връзка до ся обаче все по-рядко я споменава с времето,а на последък даже аз я споменавам.Той не .. питам го дали са се свързвали по някав начин , щото бяха ставали едни интриги.. и той "Кво се сети пък за тая" баси кефа... вече не ревнувам определено.Доказа ми,че аз съм му в сърцето и душата!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от veselka_15
    Ne ne revnuvam i kak da revnuvam ot nqkoq deto ne e hubava nqma smisal i ne obi4am i men da me revnuvat!
    А ти нали си най-голямата хубавица...

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    не
    обичам дениту ми {}

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ревнувам само, ако ми дадат повод за това
    До сега не ми се е случвало да ревнувам от някоя бивша, но ... все ще ми се случи и това..сигурна съм..
    Гадно е, особено, ако мацката е още влюбена в моя ...или обратното не дай си Боже
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Ne.

Супер фен
    Град
    Burgas
    revnuvam da i to dosta..........sled kato i te si poddurjat kontakt i sled kato i razbira se po vreme na vryzkata ni ima6e edno neino izpalnenie.....nqq na4in da ne revnuvam. 4akam momenta v koito 6te mi kipne ili momenta na drugo podobno izpalnenie i 6te pretrepq ediniq ot dvamata. po veroqtno i dvamata. hubu 4e tva izpalnenie be6e predi.....7 meseca. pone malko mi e otminalo

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ох,ми зависи.Ако постоянно говори за нея,ако пази всичко свързано с нея-много ясно!Все пак те са БИВШИ,това е вече минало,но старата любов ръжда не хваща,зависи кой кого е зарязал. А иначе разбира се че има ревност,все пак те са ходили,били са влюбени...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    Ох,ми зависи.Ако постоянно говори за нея,ако пази всичко свързано с нея-много ясно!Все пак те са БИВШИ,това е вече минало,но старата любов ръжда не хваща,зависи кой кого е зарязал. А иначе разбира се че има ревност,все пак те са ходили,били са влюбени...
    бай бай дъ уей, само да добавя една изцепка дето един приятел изръси наскоро -"старата любов ръжда не хваща, ама и заварка също не хваща"

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    в повечето случаи не. зависи кой кого е зарязал..
    съгласна съм!
    но по принцип не съм ревнива,освен ако нямам основание за това:}
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az sushto ne sum revniva...ama veche zavisi kakva e situciqta..samo ako ima mnogo golqmo osnovanie

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Той няма бивши. И слава богу. Аз съм му първата приятелка, която е имал. То и да имаше бивши, досега нямаше да са живи.
    Иначе той стабилно си ме ревнува от бившите. Макар че аз ги ненавиждам и дори не ги поздравявам, а камоли да проведа някаква форма на разговор с тях.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен
    ЕЕ, чак и гаджета ли не е имал? Моят е имал няколко, които не познавам...2 от тях са курви...звучи гадно, но едната го е лъгала, с другата само се е свалял май...не е спал с тях. Иначе ревнувам, естествено! Май съм го писала вече, но има една, която той е харесвал преди, и която на бала се е страхувала да танцува с него, защото "Виолета ще ме пребие"....

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ЕЕ, чак и гаджета ли не е имал? Моят е имал няколко, които не познавам...2 от тях са курви...
    xaxa s tvoq priqtel mnogo si prili4ame.......no ti nai-dobre znae6 za6to ;]

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ne go revnuvam
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да. Във всичките ми връзки е така. Не ми е приятно да ми говорят за бившите им, въпреки че ми е интересно защото мога да се поуча. Ама то не е ревност всъщност, защото те след това по-рядко имат каквито и да било контакти

Фен
    Град
    sofia
    pf az sm mnogo revniva,iskam si go samo za men i mi e vinagi mnogo trudno zaradi tova.da revnuvam go ot biv6ite mu..neznam za6to,prosto se draznq do golqma stepen 4e i te sa bili celuvani i pregru6tani kakto men i neznam nemoga da si go predtsavq s druga..pri men e bolestno sustoqnie,no se opitvam da se vladeq,za6toto ina4e lo6o

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си