- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившите...
Ревнувате ли гаджетата си от бившите им?
в повечето случаи не. зависи кой кого е зарязал..![]()
алелуя.
Mi zavisi dali mi dava povodi...dali imam osnovanie.Ako znam che ne q e zabravil i oshte izpitva neshto kym neq,nqma da go revnuvam-prosto shte mi e gadno.Ako pyk toi ne iska poveche da ima nishto obshto s neq,a tq mu se natiska e togava veche shte se draznq
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Az mnogo mrazq da me revnuvat taka 4e i az ne go pravq...ako ima priznaci da se pritesnqvam - sqdam i razgovarqm s 4oveka s koito sum![]()
Това ми е болна тема![]()
Мисля,4е тя е била най-голямата му любов до сега и още не я е забравил напълно,въпреки 4е казва,4е за него тя е минало...
Името и 4есто се споменава от приятелите му...дори ония ден,когато му се обаждах по телефона (на море е) 4ух някой да пита "****** ли се обажда?" ( не искам да и споменавам името ) и много се ядосах....или приятеля му не знае,4е са разделени или някой е забравил да спомене за съществуването ми...но...тази година тя отива да у4и другаде,така 4е да се надяваме,4е най-после ще из4езне от живота ни![]()
принципно съм ужасно ревнива, но при нас просто няма как да го ревнунам именно от това...
mi da mnogo i nz za6to
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
Понякога да...и особено като си причиних сама мазохизма да прочета лог-а им в ирц откакто са се запознали до последния им чат...Тъпо...ама аз не си го искам![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ne ne revnuvam i kak da revnuvam ot nqkoq deto ne e hubava nqma smisal i ne obi4am i men da me revnuvat!![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Ми вече не..,тя му е най-дългата връзка до ся обаче все по-рядко я споменава с времето,а на последък даже аз я споменавам.Той не .. питам го дали са се свързвали по някав начин , щото бяха ставали едни интриги.. и той "Кво се сети пък за тая"баси кефа... вече не ревнувам определено.Доказа ми,че аз съм му в сърцето и душата!
А ти нали си най-голямата хубавица...Първоначално написано от veselka_15
![]()
не
обичам дениту ми{}
Ревнувам само, ако ми дадат повод за това![]()
До сега не ми се е случвало да ревнувам от някоя бивша, но ... все ще ми се случи и това..сигурна съм..
Гадно е, особено, ако мацката е още влюбена в моя ...или обратното не дай си Боже![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
revnuvam da i to dosta..........sled kato i te si poddurjat kontakt i sled kato i razbira se po vreme na vryzkata ni ima6e edno neino izpalnenie.....nqq na4in da ne revnuvam. 4akam momenta v koito 6te mi kipne ili momenta na drugo podobno izpalnenie i 6te pretrepq ediniq ot dvamata. po veroqtno i dvamata. hubu 4e tva izpalnenie be6e predi.....7 meseca. pone malko mi e otminalo
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ох,ми зависи.Ако постоянно говори за нея,ако пази всичко свързано с нея-много ясно!Все пак те са БИВШИ,това е вече минало,но старата любов ръжда не хваща,зависи кой кого е зарязал. А иначе разбира се че има ревност,все пак те са ходили,били са влюбени...![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
бай бай дъ уей, само да добавя една изцепка дето един приятел изръси наскоро -"старата любов ръжда не хваща, ама и заварка също не хваща"Първоначално написано от AnN_G
съгласна съм!Първоначално написано от i'm so excited!
но по принцип не съм ревнива,освен ако нямам основание за това:}
f@nt@zi@
az sushto ne sum revniva...ama veche zavisi kakva e situciqta..samo ako ima mnogo golqmo osnovanie![]()
Той няма бивши. И слава богу. Аз съм му първата приятелка, която е имал. То и да имаше бивши, досега нямаше да са живи.![]()
Иначе той стабилно си ме ревнува от бившите. Макар че аз ги ненавиждам и дори не ги поздравявам, а камоли да проведа някаква форма на разговор с тях.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ЕЕ, чак и гаджета ли не е имал? Моят е имал няколко, които не познавам...2 от тях са курви...звучи гадно, но едната го е лъгала, с другата само се е свалял май...не е спал с тях. Иначе ревнувам, естествено! Май съм го писала вече, но има една, която той е харесвал преди, и която на бала се е страхувала да танцува с него, защото "Виолета ще ме пребие"....![]()
xaxa s tvoq priqtel mnogo si prili4ame.......no ti nai-dobre znae6 za6to ;]Първоначално написано от `Death`Whore`
Ne go revnuvam
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Да. Във всичките ми връзки е така. Не ми е приятно да ми говорят за бившите им, въпреки че ми е интересно защото мога да се поуча. Ама то не е ревност всъщност, защото те след това по-рядко имат каквито и да било контакти![]()
pf az sm mnogo revniva,iskam si go samo za men i mi e vinagi mnogo trudno zaradi tova.da revnuvam go ot biv6ite mu..neznam za6to,prosto se draznq do golqma stepen 4e i te sa bili celuvani i pregru6tani kakto men i neznam nemoga da si go predtsavq s druga..pri men e bolestno sustoqnie,no se opitvam da se vladeq,za6toto ina4e lo6o