- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Колко е най-голямата разлика в годините според вас
spored vas kolko e nai golqmata razlika koqto moje da syshtestvuva mejdu myjyt i jenata??
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Благодаря!
За мен е 2, най-много 3 години.
около 30 години..
...Arbeit macht frei...
Това е ужасно неточен и неясен въпрос! Първо не казваш за какво - секс ли брак ли приятелство ли. Второ не казваш възрастова граница. Аз мога да ти кажа че е нормално 10 години примерно - 25 годишна с 35 годишен е нормално. 30 с 40 още повече. Ама 18 годишен с 8 годишна не става нали? Дядо ми и баба ми имаха разлика 13 години и брака им се прецака само по политически причини, така че за мен това е максимума който знам че е успешен.
Snoopy_ imah predvid za priqtelstvo a posle moje bi i za brak
nqma opredelena granica na godinite.vseki sam trqbva da si preceni na kolko godini da e partniora mu.a i nikoi ne e vinoven za vuzrastta si i ako dvama 4oveka iskat da budat zaedno i s edin za drug nai-malkoto koeto 6te gledat e godinite.
До 5-6 години го приемам за нормално, повече ми граничи с педофилия!
Първоначално написано от `Death`Whore`
i az sam na tova mnenie . po golqma razlika za men ne e mnogo normalno . (tova si e moe mnenie )
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Много зависи от хората, според мен около 5 години, само че това не означава, че при разлика от 10 год. връзката няма да има успех.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
abe nali za liubovta nqma6e vazrast...
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Най-подходящата разлика е между 2 и 8 години.
2т. забрана за ползване на профил
как ти се трува 25 годишно момиче с 85 годишния и сапруг които е болен от рак ... как ти се струва дали има граници .. .Първоначално написано от miNiTo
максимум 4 години .....максимумм ... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от IdiOtKa
eeee oki de
ama nie govorim za obi4,e pone az de...
pak tui se e 4ista smetka..
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Ами според мен 6-7 години е нормална разлика. 10 години също не е много. Имам предвид за хора над 17-18 години. Тогава не е странно и жената да е по-голяма. С приятелят ми имаме разлика 6 години. Аз съм по-малката де. Просто аз също съм на меннието, че няма граници за любовта. Имам си примера и вкъщи. Баща ми е по-голям от майка ми със 17 години и са щастливи заедно.Не казвам, че е нормално, но според мен има много по-важни неща в една връзка от годините. Важно е доколко годините влияят на убежденията...
![]()
дуре е маина как може примерно едно 20 годишно момиче да "обича" 40 годишен .... ммм чакаи маи няма как ! ..... виш ся за 20 гично момиче и 30 пак ще си помисля абсолютно същото щото се пак тва са 10 години малко или много разликата е голяма ... те няма да имат общи теми .... нищо ... тва е тъпо ! може би има едно изключение на 100 ...Първоначално написано от miNiTo
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Зависи от възрастта. В тийн възраст - около 3-4 години. Но нагоре може и много повече...
mmm chicho mi e na 45 a priqtelkata mu e s 15 godini po mlada ...trqbva da vi kaja che sa ujasnu vlubeni ....za lubovta nqma granici (govorq za godinite de) \/
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Първоначално написано от Maranta
Е да, ама ще стане кофти като баща ти стане на 55-60 и не му става.![]()
2т. забрана за ползване на профил
6to misli6 4e nqma da mu stava? vsi4ko e do sporta i poddarjaneto na tqloto. pyk ba6ta i sigurno ve4e e na 55-60Първоначално написано от LoRinSeR
abe po-princip sym na mnenie 4e nqma zna4enie godinite ZA LUBOVTA ,ne za braka po smetka
Първоначално написано от LoRinSeR
Ти пък си последния човек, на който му влиза в работата дали на баща ми му става или не. Не мога да разбера защо не си отговорил на темата, а си праснал една тъпа глупост, на която изобщо не й е мястото тук!
"ZA LUbovta nqma granici.."-pogovorkaПървоначално написано от SeXtAzYyY
![]()
съгласна съм!Първоначално написано от `Death`Whore`
аз по принцип съм твърдо против големите разлики м/у момичето и момчето..!!
f@nt@zi@