- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi, biv6ata i az :(
zdr, zn4i mom4eto s koeto sme v momenta, mn silno se e vlybil v biv6ata, smisal predi da tragnem toi kaza, 4e s neq e izpital istinskata lybov. KAjite kak da go nakaram da q zabravi, kak da stane taka, 4e da sam pove4e ot neq, da sam nad neq i da sam sigurna, 4e toi ve4e ne q obi4ata taka kakto men. Iskam toi prosto da ne misli za neq, help
Ми има два вариянта..да иска да е с нея..щом още мисли за нея начи я обича..а тва да го накараш да я забрави трудно ще стане..просто на човек не знам как може да му промениш чувствата..или говори с него..и да си изясните..дали иска да е с теб..и да не мисли за нея..но ако не може а ти поне искаш тои да е шастлив ..го остави да бъде с момичето което обича..~
toi moje da q e zabravil,a moje i da e trygnal s teb za da q zabravi.Ako e taka trqbva da mu pomognesh.Choveka e reshil da prodylji napred.Pokaji mu che bivshata mu ne e edinstvena,che moje tq da mu e bila pyrvata lubov,no sled neq ima i druga.Vij pyrvata lubov e prekrasna i vseki q pomni cql jivot,no tq e po-detska,po-naivna...sled neq idva veche po-serioznoto i istinskoto.Bydi sebe si i go obichai,pokazvai mu go.Mislq che toi ima nujda tochno ot tova.Dano sym pomognala. Uspeh![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
е, ако в сърцето си я обича още не можеш да направиш нищо. един човек грабне ли те изцяло няма как друг да го замести. ако наистина я е обичал той никога няма да я забрави, но с времето любовта му ще избледнява все повече. това е най-добрия лек за всичко
a moje bi toi ne e tvoq princ... ili tam kakto se kazva
много си наивна, мила, ако подобни глупости изобщо ти идват на умаПървоначално написано от cMeTaHka
Хех няма какво да направиш...сори но той сам трябва да си каже край и да е с теб физически и духом...И аз имам тоя проблем ама аз съм тая,която още обича бившият си лудо макар да знам,че няма шанс някога пак да сам с него...Гадно е да занеш,че гаджето ти мисли за друг,но моят за ся се премирява и влага повече и повече любов и май започва да помага...аз вече обичам новото си гадже и може би ще ми помогне да забравя бившият си...Не знам покажи,че си по добра от бившата му...ако научиш кви неща не е обичал в нея,опитай се да влагаш колкото се може повече любов и нежност![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
При мен ситуацията е същата,макар 4е не ми е казвал в прав текст,4е още оби4а бившата си...незнам дали си мисли за нея,но тя е 4еста тема на разговор между него и приятелите му...или поне с такова впе4атление съм останала... старая се да бъда такава,каквато иска той...незнам дали успявам,но... незнам какво друго мога да направя![]()