.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Защо винаги момчетата трябва да са първи... ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе и аз съм на 17 и аз не съм имал гадже и аз немога да говоря с момичета. Е и? Не ми пука изобщо..... що пък и момичетата не заговарят някой, що все ние???
    И аз това се чуда защо винаги ние трябва да атакуваме. Поне 90 % от случайте момчето предлага. Но защо ?!? Като има срамежливи момчета като мен и това момче кудето е писало по-горе какво да правим ..

Guest
    Shtoto taka ste ni nauchili.Vie ste si vinovni sami.

Guest
    и аз съм на същото мнение смисал не съм чак толкова срамежлив да говоря с момиче което ми е фр но ако харесвам мацката и не я познавам просто сковавам и нищо ама нищо не обелвам иначе не можеш да ме спреш де*а

Фен
    Град
    out of the reality
    Mi shtoto se strahuvame.Otde da znaem dali izpitvate syshtoto kym nas?Takiva sme si momichetata.Vypreki che v posledno vreme vse poveche momicheta poemat inicianivata.
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Guest
    Za6to jenite trqbva da rajdat?

Супер фен
    Град
    Burgas
    а момчетата не се ли страхуват ? и все пак като отговор на темата - тва си е заложено при хората, както и в една друга тема си казаха, в крайна сметка и ние сме си животни и е нормално мъжете да ходят при жените а не обратно. и е абсолютно вярно че напоследак много момичета поемат инициативата. защо ? ммм низнам, те да кажат

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми защото колкото повече ви показваме че ви харесваме,толкова повече ви се вдига самочувствието и за това предпочитаме да сме сигурни и изчакваме вие да дойдете.
    Пък и нали "уж'' вие сте по-силния пол?!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен
    Град
    Burgas
    в превод по-силния пол не значи че трябва ние да ви търсим вас като ви е угодно - ние сме по-силния пол, а иначе - вии сте силния....ех женииии

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми нали все това се повтаря-че вие сте по-силния пол.Еми докажете го като сте толкова силни. какво се оплаквате,сега пък искате и направо да идваме при вас,малко труд няма да ви дойде в повече
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен
    Град
    Burgas
    ама той по-принцип целия труд си е за нас бре мило хаха. ама и вии дайте малко, ко са праите на приятно разсеяни !!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми все едно не даваме!Ако ни покажите че ни харесвате много ясно че ще ви отвърнем(ако и ние ви харесваме),но все пак първата стъпка си остава ваша чест
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Това е нещо като правило,незнам така е наложено от самите хора,че момчето (мъжът) трябва да направи първата крачка,но по принцип има и доста случаи,когато момичето предприема първата крачка...зависи от самия човек..
    f@nt@zi@

Shtoto nii sme shefki

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az puk si mislq che ne e tochno taka...sproed men edno momiche se bori za edno momche i dava mnogo pvoeched a e s nego,otkolkoto davate vie,za da ste s nas...spored men dosta ot momichetata pravqt purvata krachka..edva li sa samo 10%

Мега фен
    Защото обществото е патриархално, естествено.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми аз лично отивам и ги заговарям. То ако ще си играя да го чакам да прояви интерес... има да си чаакамм. Защото повечето на нашата възраст са срамежливи някакви такива свитички и ги е спек да заговарят момиче. Затова отивам и си го зарибявам, не чакам знаци от негова страна. Пък ако не стане - здраве да е Моя тъй го зарибих. Като бях на 2 водки отидох и го намлясках.
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Shtoto taka ste ni nauchili.Vie ste si vinovni sami.
    Хахахаха.... Браво браво =D>

Ами според мен ние по рядко си изливаме чувствата открито а си ги таим в себе си което е мн по-тежко...за това ние по трудно изживяваме тези работи.А за заговарянето...нз...така е прието Ние приемамае нещатата по-навътре и ако момчето не ни отвърне на чувствата,ние(за разлика от момчетата) сме по....чувствителни

Супер фен
    Град
    Burgas
    tez prikazki otdavna im e minalo vremeto, a za 4uvstvitelnostta si e strogo individualno. moje bi v smelostta e razlikata i vyv va6ata priroda vsi4ko da e skrito i da e zad gyrba.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз поне напоследък гледам точно обратното. Поне във връзките които съм имал през последните10 месеца.

Фен
    Град
    sofia
    mne e kzano 4e traa da sa purvi mo4etata..pri men v pove4eto slu4ai stava vzaimno vsi4ko,i ot dvete strani.no estestveno predpo4itam toi da zapo4ne,taka pove4e mi se zavurta glavata mai

Фен
    Град
    sofia
    a i da,a vie mo4etata za6to nari4ate momi4etata det vi se natiskat ili zapo4vat igri4kite 1vi i tn,kurvi??

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    aaaaa zavisi ot momi4eto molq molq ne ni slagaite pod ob6t znamenatel az bqh purva v moqta vruzka

sladko_dete
    Guest
    Мен не ме бърка, ако искам нещо аз го получавам независимо ква е цената...Просто знам как да завъртя главата на някои и да му вдъхна кураж.Предлагала съм първа,първа съм целувала, но найстина си е друго ако тои го направи ... :P

mi nz 6to oba4e taka e zalojeno-mom4eto ili mujut da napravi purvata kra4ka...i az n zza6to e taka....no naosledukmnooo momi4eta pravat putvata kra4ka...taka 4e ne se oblakvaite....nali yj 6te silniq pol...kvo stana

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Стана-нищо не стана... :P сега пък искат и ние първи да идваме при тях а после...курви!(както казаха по-горе)[/b]
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си