.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    emi... tova e... mom4eto poema iniciativata... prostooo. taka si stoqt ne6tata... tova si e naturalno se pak te sa nejniq pol, pooo emocionali sa ama kvoto i da ti obqsnqvam obqsnenie logi4no nqma da izlezne... no taka stoqt ne6tata mom4eto trqbva da poeme iniciativata v na4aloto. mn zadrusteno mi se struva da stoi6 i da 4aka6 nqkoe momi4e da doide pri tebe....
    I`m gonna make you crazy...

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    ako niakoe momi4e doide da vi zagovari parvo ili pokaje interes kam vas vednaga samo4uvstvieto vi se diga na maXx i po4vate da si mislite kak sme vi naviti i kak barzo 6e ni vkarate v legloto....a pak i e prieto,4e vie trqbva da ni zagovorite parvi,za smetka na tva nie pak pravim kvo li ne,za da vi privle4em vnimanieto.Taka 4e trud ima ot dvete strani

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Защо винаги момчетата трябва да са първи... ?

Цитирай Първоначално написано от fifa06
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе и аз съм на 17 и аз не съм имал гадже и аз немога да говоря с момичета. Е и? Не ми пука изобщо..... що пък и момичетата не заговарят някой, що все ние???
    И аз това се чуда защо винаги ние трябва да атакуваме. Поне 90 % от случайте момчето предлага. Но защо ?!? Като има срамежливи момчета като мен и това момче кудето е писало по-горе какво да правим ..
    A za6to pri jivotnite majkarite vinagi sa parvi ... i te uhajvat jenskata ..elementarno - tva si e PRIRODA
    makar i nai-inteligentnoto sa6testvo na zemqta , 4ovek ne moje da izbqga ot prirodata si

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Защото обществото е патриархално, естествено.
    Най-точното мнение дотук в тая тема

Голям фен
    Град
    Бургас
    Леле...колко простотии прочетох до тук...

Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    Ми защото колкото повече ви показваме че ви харесваме,толкова повече ви се вдига самочувствието и за това предпочитаме да сме сигурни и изчакваме вие да дойдете.
    Пък и нали "уж'' вие сте по-силния пол?!
    То същото се отнася и за вас...

Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    sproed men edno momiche se bori za edno momche i dava mnogo pvoeched a e s nego,otkolkoto davate vie,za da ste s nas...
    А според мен - поредната тъпотия...нищо, ама нищо вярно...давали сте много повече...пфу...

Цитирай Първоначално написано от cMeTaHka
    a i da,a vie mo4etata za6to nari4ate momi4etata det vi se natiskat ili zapo4vat igri4kite 1vi i tn,kurvi??
    Тва го казват само недораслите пишлемета...

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    ako niakoe momi4e doide da vi zagovari parvo ili pokaje interes kam vas vednaga samo4uvstvieto vi se diga na maXx i po4vate da si mislite kak sme vi naviti i kak barzo 6e ni vkarate v legloto....
    Както казах...поредната изръсена тъпотия...това лайнарчетата го правят...да...но не сме такива като цяло...

Няма значение дали си момиче или момче...какво???Значи ако си момиче и си харесаш някое момче, ще чакаш Така ли???Мноооогоооо тъпо...Който харесва, той прави крачката...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Нещатата се променят - вижда се, че все повече момичета си харесват момчетата и си ги придърпват. Иначе нормално е ти да заговориш момичето и докато не се отървеш от срамежливостта няма да се оправиш.

Супер фен
    И какво аз като в повечето случаи съм се обаждала на момчето или съм му казвала лично (в 90 % от случаите момчето ми отказваше), да не мислите че ми беше лесно,а знаете ли какво ми беше,когато чувах от момчетата "Съжалявам не си мой тип,ама си яка" или пък "Съжалявам много си красива ама няма да се получи" или "Ъ и аз го питам какво значи това? че не ме харесваш? той: Ми нещо такова" няма да продължавам!ЗНАЕТЕ ЛИ НА МЕНЕ КАКВО МИ БЕШЕ?!МОМЧЕТА!На мене 5 момчета да са ми предлагали и то все някви смотльовци...Сори ама ми е тъпо!И ей сега пак си харесвам един и май пак аз ще правя първата крачка...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    И какво аз като в повечето случаи съм се обаждала на момчето или съм му казвала лично (в 90 % от случаите момчето ми отказваше), да не мислите че ми беше лесно,а знаете ли какво ми беше,когато чувах от момчетата "Съжалявам не си мой тип,ама си яка" или пък "Съжалявам много си красива ама няма да се получи" или "Ъ и аз го питам какво значи това? че не ме харесваш? той: Ми нещо такова" няма да продължавам!ЗНАЕТЕ ЛИ НА МЕНЕ КАКВО МИ БЕШЕ?!МОМЧЕТА!На мене 5 момчета да са ми предлагали и то все някви смотльовци...Сори ама ми е тъпо!И ей сега пак си харесвам един и май пак аз ще правя първата крачка...
    pile pii si hapovete i se ospokoi !!!!
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    pile pii si hapovete i se ospokoi !!!!
    Хайде , хайде стига клишета!Това е най-лесното!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си