- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо винаги момчетата трябва да са първи... ?
emi... tova e... mom4eto poema iniciativata... prostooo. taka si stoqt ne6tata... tova si e naturalno![]()
![]()
se pak te sa nejniq pol, pooo emocionali sa
ama kvoto i da ti obqsnqvam obqsnenie logi4no nqma da izlezne... no taka stoqt ne6tata mom4eto trqbva da poeme iniciativata v na4aloto. mn zadrusteno mi se struva da stoi6 i da 4aka6 nqkoe momi4e da doide pri tebe....
I`m gonna make you crazy...
ako niakoe momi4e doide da vi zagovari parvo ili pokaje interes kam vas vednaga samo4uvstvieto vi se diga na maXx i po4vate da si mislite kak sme vi naviti i kak barzo 6e ni vkarate v legloto....a pak i e prieto,4e vie trqbva da ni zagovorite parvi,za smetka na tva nie pak pravim kvo li ne,za da vi privle4em vnimanieto.Taka 4e trud ima ot dvete strani![]()
A za6to pri jivotnite majkarite vinagi sa parvi ... i te uhajvat jenskata ..elementarno - tva si e PRIRODAПървоначално написано от fifa06
makar i nai-inteligentnoto sa6testvo na zemqta , 4ovek ne moje da izbqga ot prirodata si![]()
Най-точното мнение дотук в тая темаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Леле...колко простотии прочетох до тук...
То същото се отнася и за вас...Първоначално написано от AnN_G
А според мен - поредната тъпотия...нищо, ама нищо вярно...давали сте много повече...пфу...Първоначално написано от BeBencEto
Тва го казват само недораслите пишлемета...Първоначално написано от cMeTaHka
Както казах...поредната изръсена тъпотия...това лайнарчетата го правят...да...но не сме такива като цяло...Първоначално написано от sinful`girl
Няма значение дали си момиче или момче...какво???Значи ако си момиче и си харесаш някое момче, ще чакаш Така ли???Мноооогоооо тъпо...Който харесва, той прави крачката...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Нещатата се променят - вижда се, че все повече момичета си харесват момчетата и си ги придърпват. Иначе нормално е ти да заговориш момичето и докато не се отървеш от срамежливостта няма да се оправиш.
И какво аз като в повечето случаи съм се обаждала на момчето или съм му казвала лично (в 90 % от случаите момчето ми отказваше), да не мислите че ми беше лесно,а знаете ли какво ми беше,когато чувах от момчетата "Съжалявам не си мой тип,ама си яка" или пък "Съжалявам много си красива ама няма да се получи" или "Ъ и аз го питам какво значи това? че не ме харесваш? той: Ми нещо такова" няма да продължавам!ЗНАЕТЕ ЛИ НА МЕНЕ КАКВО МИ БЕШЕ?!МОМЧЕТА!На мене 5 момчета да са ми предлагали и то все някви смотльовци...Сори ама ми е тъпо!И ей сега пак си харесвам един и май пак аз ще правя първата крачка...
pile pii si hapovete i se ospokoi !!!!Първоначално написано от Krem4eto
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Хайде , хайде стига клишета!Това е най-лесното!Първоначално написано от Obitax