- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- певицата Rhianna хубава ли е
Има ужасни устни.
az puk mislq 4e e sladka no e ...dosta golqma za teb ..
прилича на хеликоптер в челото... не знам как може да го харесвате тва... животно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
тя е на 17 аз съм на 18 според мене е добреПървоначално написано от [B
![]()
На мен ми изглежда сладурана![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и аз така мисля особенно в новия клип не новия тоя където го въртят по СИТИ направо ми грабна сърцетоПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
auu az misleh 4e e na 20 i neshtoПървоначално написано от tonispark
zatova go kazah...
Първоначално написано от [B
Само изглежда голяма. Аз като разбрах че е на 17 не можех да повярвам!!!
На мен ми харевса.
Пхахахахахха- тая на 17 ли е? Баси! Иначе с тея снимки мисля, че си отговаряш на въпроса. Това за хеликоптера беше точно казано бтв
когато я видях за първи път миналата година и аз така си мислех изглежда доста голяма за възраста си ама ти не беше ли чувала че миналата година казваха 16 годишната сензация с песента Pon de replay сега момето навърши 17 става вече за менеПървоначално написано от [B
![]()
dam ama taq god prai 18 xaПървоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
Кво значение имат годините тук.. Нали като те... видят с нея ако не знаят на колко е ще ти завиждат(пък и да знаят, кво!)?! Т.е. ще се чудят аджаба как си я завъртял тая яката кака, пък била тя на 17 или на 20+Ха-ха
pfffff kak da ne e hubava we tq e super kvi sa tiq helikopteri kvo tui 4udo ako tq ne e hubava ne moga da si predstavq za vas koe e hubavo![]()
![]()
ai pi4 po4vai da q zaribqva6![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
ei jenskata zloba i zavist nqma krai...Rihanna e naistina krasiva i 4arovna, nz kak moje a kajete na bqloto 4erno...qvno e 4e vseki si ima vkus no ne go obru6taite na tipi4nata ni jenska pak kazvam zloba
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
prekaleno e "bonbonena"..ako moga taka da se izrazq..pove4e si padam po perverznici s po-ostri 4erti... :P
Ем всеки си има мнение, не може да съдиш по мнението на другите. Но иначе мен ми харесва \/
Без професионален грим и осветление ми я покажете! Така всеки е хубав.
hah vijte natalie portman i togava mi govorete za krasota![]()
виж Джесика Алба и тогава ми говори за Натали ПортманПървоначално написано от Emocore
![]()
uuu Jessica Alba e vyrhyt!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Дам... така еПървоначално написано от `Death`Whore`