.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Obicham go,a toi me misli za malka

Obi4am bezumno edno mom4e,a toi me misli za malka Nemoga da razbera za6to,sled kato imame samo 3 godini razlika. az .Spored men tova e malka razlika,no toi ne misli taka .Molq vi kajete mi kak da promenq mnenieto mu.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    разликата в годините ви наистина не е голяма, но може да изглеждаш по-малка на външен вид и за тва така... или пък да имаш лапешки акъл
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми зависи той на колко е по-точно?Дай повече инфо де.Ми можеш да му покажеш че не си малка като не се държиш като такава,но тогава няма да бъдеш себе си!Така че дай повече информация за историята
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Мега фен Аватара на iiirish
    ами такива са те момчетата на тая възраст! искат да са "най", да са над всичко и се опитват да избият комплексите си от пубертета чрез високо самочувствие!
    сигурна съм, че той има точно такова самочувствие относно момичетата и не иска да сте заедно, защото "другарчетата" ще се подиграват, че е тръгнал с такова "лапе"

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ами такива са те момчетата на тая възраст! искат да са "най", да са над всичко и се опитват да избият комплексите си от пубертета чрез високо самочувствие!
    сигурна съм, че той има точно такова самочувствие относно момичетата и не иска да сте заедно, защото "другарчетата" ще се подиграват, че е тръгнал с такова "лапе"

mi vij sq, toi ako e na 12 tq na 9 ......... ne e spomenala vyzrast taka 4e ne byrzai da narejda6 mom4etata na taq vuzrast........6toto momi4etata na "taq" vyzrast sa pod o6te po golqma kritika

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Ako imah lape6ki akal ili izglejdah malka na van6en vid nqma6e samo toi da si misli 4e sam malka,nali

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl

mi vij sq, toi ako e na 12 tq na 9 ......... ne e spomenala vyzrast taka 4e ne byrzai da narejda6 mom4etata na taq vuzrast........6toto momi4etata na "taq" vyzrast sa pod o6te po golqma kritika
    ако трябва да пиша за момичетата ще ми трябва доста повече време повярай ми

Супер фен
    Град
    Burgas
    хахаха, абе споки бе - аз ва знам аз вас момичетата как се нареждате зад гърба си )) то за тва са казали че приятелството с мъж е далеч по искрено и ценно ай да не прекалявам и аз - за всяко правило си има изключения така че

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен
    Град
    sofia
    ohhhhhhhhh mn poznato i moq problem be6e takuv predi nqkolko godini.i na nas razlikata ni e 3 god.,no nai-golemiq problem be6e 4e toi e mn dobur priqtel na brat mi,a i sega ni6to ne iskam ot nego za6toto go vidqh kakuv e v deistvitelnost a go haresvah sra6no mn
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Мега фен
    А на колко години си?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз Януари месец за пръв път прегърнах момиче по-малко от ме с чувство. Беше година по-малка от мен. След това ходех с една 2-ве години по-малка. Сега има едно момиче (само познати сме) което е 3-ри години по-малка. Определено за мен тя е малка. Не бих си позволил волности с нея, въпреки че по-скоро тя навива мен, отколкото аз нея. Просто я режа и се мъча да й "налея" мозък. Незнам ти на колко си години, но...

Супер фен
    Ами дай му да разбере че не си малка!прекарвай повече време с него,дръж се зряло,не имитирай твоите връстнички като говориш разни простотии.искренно ти пожелавам късмет [-o<

Еми ако е свикнал да ходи само с момичета на неговите години...възможно е дори и по-големи...и за това се полу4ава така. Междудругото и най-добрия ми приятел ми е казвал, че не би тръгнал с момиче, с което има разлика максимум 2 години...
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Фен
    Град
    София
    emi kaji na kolko godini si vse pak,za da znaem kakvo da te posuvetvame,za6toto ako ti si na 12 da re4em a toi na 15 nqkak si na drug akul si(bez da se obijda6)
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

kaji na kolko si i posle shte govorim... :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

...........

ako te obi4a tova nqma da mu pravi nikakyv problem.vyv vsqka vryzka dvamata du6i trqbva da razberat kolko mnooo dyrji ediniq na drugiq

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    kaji na kolko si i posle shte govorim... :P
    dam
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Mi macka purvo ti kak moje da ima6 4uvstva kum tova mom4e kato ni6to ne e stavalo m/u vas ? Tova e nevuzmojno, vpro4em vuzmojno e, no e dosta...nzm.Am edinstveniq na4in po koito moje6 da mu dokaje6 4e ne si malka e da spi6 s nego, a tova ne eredno, o6te pove4e ako nqma6 pone 15 god.Mislq 4e toi tvurdi 4e si mu malka za6toto toi si ima nujdi a ti ne moje6 da mu dade6 tova koeto iska i izob6to si malka za sex.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Супер фен
    На колко години си?

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    mi vij mila toi po nai delikatniq na4in ti kkazva 4e ne iska da ima ne6to pove4e s teb

..

kogato edno mom4e ti kaje 4e si malka i tva e pri4inata da ne e s teb prosto tursi na4in da se otturve ot teb!!! mn kofti no i s men se e slu4valo

FiRe_LaDy
    Guest
    Ili ne te haresva i se chudi kakvo da ti kaje za da ne e s teb,zashtoto na men momche koeto na moqta vyzrast i ne iskashe da e s men mi kaza che sam mu malka.Mnogo se smqh,no posle mi kazaha zashto e kazal tova.I vtoriq sluchei e da izgljdash malka i da se dyrjish kato nqkoi ligla ili da si mnogo prevzeta,da i mash akyl kato na 5-godishna.Nz ne te poznavam i ne moga da kaja nishto poveche.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Mi macka purvo ti kak moje da ima6 4uvstva kum tova mom4e kato ni6to ne e stavalo m/u vas ? Tova e nevuzmojno, vpro4em vuzmojno e, no e dosta...nzm.Am edinstveniq na4in po koito moje6 da mu dokaje6 4e ne si malka e da spi6 s nego, a tova ne eredno, o6te pove4e ako nqma6 pone 15 god.Mislq 4e toi tvurdi 4e si mu malka za6toto toi si ima nujdi a ti ne moje6 da mu dade6 tova koeto iska i izob6to si malka za sex.
    Без да се обиждаш,но мнението ти е покъртително тъпо Защо,по дяволите,да не може да имаш чувства към някой,с който никога не си имал/а вземане даване?!И защо единствения начин да му докаже,че не е малка,е да спи с него.....това би доказало точно обратното,защото предполагам тя не е на повече от 15-17год.,а сексът (говоря точно за този тип секс,при който се опитваш да докажеш колко порастнал си...)на тази възраст показва колко безпомощен си всъщност и как друго решение не можеш да намериш така правят или глупавите курви или малките момиченца,които си мислят,че така ще задържат момчето до себе си!А,тя ако в действителност е достатъчно голяма,не би се чувствала длъжна да доказва нещо,на някой...би трябвало след като е толкова "зряла" да знае,че ако той не я харесва,ако ще и Земята да обърне пак няма да изпитва нищо!!! С моя приятел също имаме 3 години разлика (аз съм на 15,той на 18..) и до сега не съм забелязала това да ни е пречело...но просто аз не мисля,че ще му докажа,че съм голяма като спя с него...той е преценил,че умствено съм достатъчно пораснала и той би могъл да контактува нормално с мен...определено си е до човек и характер,а не до годините
    Едит:Забравих да попитам-нима единственото нещо,което всяко момче търси е подходяща дупка,в която да си го мушне?! От такива постове,хората остават с впечатление,че жените сме мъжемразки!А,той нужди си има със сигурност,но ако тя разсъждава като теб,ако аз съм на неговото място с удовлствие бих си продължил на ръчна.....по-добре бих се чувствал,ако комуникирам с ръката си
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Без да се обиждаш,но мнението ти е покъртително тъпо Защо,по дяволите,да не може да имаш чувства към някой,с който никога не си имал/а вземане даване?!И защо единствения начин да му докаже,че не е малка,е да спи с него.....това би доказало точно обратното,защото предполагам тя не е на повече от 15-17год.,а сексът (говоря точно за този тип секс,при който се опитваш да докажеш колко порастнал си...)на тази възраст показва колко безпомощен си всъщност и как друго решение не можеш да намериш така правят или глупавите курви или малките момиченца,които си мислят,че така ще задържат момчето до себе си!А,тя ако в действителност е достатъчно голяма,не би се чувствала длъжна да доказва нещо,на някой...би трябвало след като е толкова "зряла" да знае,че ако той не я харесва,ако ще и Земята да обърне пак няма да изпитва нищо!!! С моя приятел също имаме 3 години разлика (аз съм на 15,той на 18..) и до сега не съм забелязала това да ни е пречело...но просто аз не мисля,че ще му докажа,че съм голяма като спя с него...той е преценил,че умствено съм достатъчно пораснала и той би могъл да контактува нормално с мен...определено си е до човек и характер,а не до годините
    respekt =D> napulno si prava i mnenieto i e adski glupavo!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

sladko_dete
    Guest
    nz na kolko si godinki no mom4etata ponqkoga iskat samo sexxxxxxxxxxx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си