- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ZA PRIQTELSTVOTO
TRQBVA LI DA SE SPODELQ VSI4KO S PRIQTELITE TI?
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
Kategori4no NE!!!!!!!
Абсолютно всичко не
zavisi mnogo ot 4oveka, moita best fr naprimer znae pove4e za men ot samata az...kato otvorena kniga sum za neq i do takava stepen me e opoznala 4e nqa nujda da i kazvam ni6to tq misli kato men, kakto i az kato neq
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Chovek ne e dlyjen da go pravi.No vinagi ti olekva kogato spodelish s nqkoi-boli to s fr ili s roditelite si.Zavisi si ot problema.Ima nqkoi neshta,koioto kolkoto i da ti tejat e po-dobre da zapazish v taina![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
emi kakto go 4uvstva6 we!no li4no az kato imam problemi vinagi gi spodelqm,moga da raz4itam na pomo6t,kakto i te mogat da raz4itat vinagi na men!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Понякога Тя знае,че има проблем преди самата аз да съм го осъзналаНо от цялото ми обкръжение само един единствен човек има привилегията да познава и най-малката частица от душата ми.Не знам колко от вас имат такъв човек до себе си,но за мен Тя е сестрата,която нямам,тя ме познава по-добре от собствената ми майка...само с един поглед вече е разбрала,какво точно изпитвам!Определено най-важният човек в живота ми!!!Благодаря на Бог,че я има
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Не абсолютно всичко, въпреки че аз казвам почти всичко на моите приятели, но има неща които трябва да се премълчат и да ги оставиш само за себе си. Е, разбира се ти си преценяваш дали трябва да им кажеш всичко или не...![]()
Ми както ти дойдеАмаа ако им казваш абсолютно сичко, те разбират слабите ти места и в един момент може да ги използват срещу теб. Така, че ти си решаваш в крайна сметка. Трябва да прецениш дали си струва или не.
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
emi zavisi...moita nai-dubra frendka viki znae kakfo shte naprafq..znae koq shte mi sledfashtata stupka..az i vqrvam kakto na nikoi drug...tq mi e dala tfa koeto nikoi ama absolutno nikoi ne moje da mi dade i znam 4e kfoto i da i kaja nqma da izleze ot ustata i!!!po-dybre ne kazvai vednagga si4ko a iz4akai malko tq samata da te opoznae po-xubafo!!!
Не.Някои неща са си лично твоя работа.Не всичко е за приятелското ухо.
Ми всичко НЕ,но повечето неща защо да не споделиш?!Разбира се ако не са много лични![]()
zavisi do kolko sa ti priqteli
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
emi zavisi ot tolko mn neshta i nai-ve4e ot tova kolko ti e fr drugiq i kolko si imate vzaimno doverie awe tva ti sam trqbva da si go 4uvstva6 ot vytre![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Според мен да...
С най-добрите ми приятели споделям, ако не 100%, то поне към 98% от нещата ... просто съм си такава ...доверчива...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
glei sa....tvoq rabota e,no ako 6te kazva6 ne6to trqbva 4oveka koito da go 4ye da e bs fr a ne samo fr...trqbva da mu vqrva6 pove4e otkolkoto na samiq sebe si![]()
аз споделям вс само с 4 човека на които им вярвам на 100% но нз ако наистина са ми фр нема да ми напраат нищо така че...
....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...
Не!!! Има възможност да те предадат и да бъдеш много наранен/а.... Винаги трябва да имаш едно наум! Има такива лицемери на този свят, че простооо!!! не случайно девизът ми е "На никого никога не се доверявай"
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Не не неТи я доверяваш и споделяш тайните си,след едно каране,за да си отмъстят,те разкриват тайните ти
то не е само след каране.Дори да се разбирате много добре,те отдруга страна ви изневеряват.Може би има и изключения
Но още не съм срещнала на такъв човек.
Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!
naistina mn zavisi ot priqtelite.........ako i ima6 pylno doverie, nqma za6to da krie6 ne6to ot tqh.......no ako ima6 i nai-malko symnenie v tqh, po-dobre ne im kazvai mn ne6ta...... [/b]
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.