.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Супер фен

Re: Разлика м/у привличане и любов

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    На колко долу горе почнахте на правите разлика м/у любов и харесване.Кога за първи път се ВЛЮБИХТЕ и как разбрахте че това е любов а не привличане.И как разбрахте разликата-с нарастването на годините и с придобиването на повечко опит в тази област,или просто прочетохте в някой форум
    И аз съм колкото теб!И все пак то не е до годините,а до житейския опит ! Немога да кажа точно кога съм започнала да правя разлика,то просто си го почувствах.Първата ми "Любов" в него наистина яко се влюбих и бях влюбена (нз дали е било любов,ама толкова време...) 2 години и още като си спомня за него ми става мн приятно!А има едно момче,което просто немога да си го избия от главата,а е от друг град и дори още си го сънувам... И все пак може би разтоянието прави така,че да не си мисля за него...Но понякога направо ми се плачи той беше перфектен

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Огромна разлика има да харесваш някого,да ре привлича и да го обичаш.Обичта идва с времето,когато опознаеш човека,когато преминете заедно през някакви трудности,когато този човек стане част не само от живота ти,но и от теб самия.Когато харесваш някого,ти го поставяш на пиедестал,не знаеш какви са недостатъците му,но не те и интересува.Просто физическо привличане.Аз смея да твърдя,че знам какво е да обичаш,запознах се с това момче,когато бях на 13,но започнах истински да го обичам доста по-късно,когато се опознахме,започнахме да се доверяваме един на друг и да се справяме с трудностите.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Беше уместно да се напише разликата, но там е работата, че те си знаят - Флюбени сме и точка!

Разлика.. Какво да им обяснявате.. Те сами, ще я почувстват някой ден

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си