.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    peps
    Guest

Йод на ноктите

От 2 дена си мажа ноктите със йод преди да легна за да може до сутринта да не са ми чак толкова жълти.Ако си истръркам останалото от йода дали се маха един вид ефекта защото наистина стават по твърди.За 2 дена наистина ми се заздравиха.И другия ми въпрос е когато получа желаната твърдина трябва ли да продължа да ги мажа?
    Въобще,нека момичетата които знаят нещо за това да пишат.
    Благодаря!!!

ами няма проблем да продължиш да ги мажеш след като са заздравели, но прави паузи от по 15 дена(примерно)

Мега фен
    Я кажете...върху нокътя ли се слага йодът? В смисъл...върху целия нокът или само в началото? И наистина - как се маха жълтото?

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Ами аз мойте кът ги мажа си мажа целия нокът и отдолу също, нали като са по-дълги и мога д ги намажа и от долу А пък жълтото то само си изчезва......както каза авторката на темта като ги намажеш вечер сутринта вече го няма, поне при мене е так и наистина помага....аз отдавна не си бях мазала мойте тъкмо ме подсетихте ейсег да ги намажа и мисля че нма проблем кто се втърдт да се продължи с мазането :P

Guest
    shte probvaм

Голям фен
    Град
    София
    Йода се маха с лимонов сок!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си