- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ako imahte vuzmojnost-kakuv?
Kakuv vupros bihte zadali na Gospod ( za nevqrva6tite - vuv tova koet ovqrvat ) ,ili na ne6to po vurhovno ot 4oveka? v kakvo bihte go obvini i za kakvo bihte my blagodarili ?
You fell away,
What more can I say?
The feelings evolved,
I won't let it out,
I can't replace...
Your screaming face,
Feeling the sickness inside
Не за всички БОГ съществува и не за всички той е човешко същество,темата е абсолютно безмислена,защото не е доказано дали БОГ съществува и пак ще си говорим само празни приказки.![]()
За мен Бог има . Ако имах вазмоьност да го питам нещо това щеше е до кога по дяволите ще прави живота ми мъка .
Да се надявам че ще ми отговори .![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Vuprosut mi kum Gospod 6te e: "kakva e tzelta na jivota ni, za6to jiveem?" Mislq 4e ne bih go obvinila v absolyitno ni6to.... a bih my blagodarila za perfektnata priroda, za vs koeto imam, i za 6ansovete v jivota koito mi e daval![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Абе що не се гръмнеш. Бог съществува, доказателствата са навсякъде пред очите ни!Първоначално написано от maldini
Всеки си има мнение и ако трябва някой да се гръмне това си ти,защото не зачиташ мнението на другите.Нищо обидно не съм казал в поста си,а и нищо грешно,вярно е че никой незнае дали БОГ съществува,защото никой не се е връщал от небето,че да каже.Аз като си отворя очите не виждам никакъв БОГ а виждам паплача в СофияПървоначално написано от Анонимко
като погледа нагоре виждам небе,но не и БОГ,освен ако той не е небето.Та къде са ти доказателставата?
![]()
Аз нищо не искам да го питам....ако знам как ще протече живота ми в следващите да речем 20 години няма да ми е интерсно!Трябва да има тръпка!![]()
За мен Бог съществува ,но не съм се замисляла какво бих го попиталаВярвам в Бог и мисля, че всеки има право на собствено мнение затова тук няма място за караници
![]()
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
Много е тъпо да чакаш някой да ти каже за кфо живееш. Човек сам трябва да си открие тези неща.Първоначално написано от Sugar_metalka
Иначе в момента не се сещам за нищо, което ме интересува и никога няма да разбера.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Защо си създал света толкоз калпав? Имал си цяла вечност да го направиш, а си го направил само за една седмица. Защо?
Бих добавил и че "бързата работа е срам за майстора".
11 tochka deaktiven profil.
i za men BOG sushtestvuva .. nz kakvo bih go popitala![]()
незнам дали Бог съществува,но ако да и ако мога да го питам нещо...ами незнам какво аз всеки един ден си задавам толкова много въпроси,(повечето тъпички,но за мен много важни)че направо няма да знам какво да попитам точно![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Бих задала въпроса за живота, вселената и всичко останало... но вече знам, че отговорът е 42
Смисълът на живота ще се изгуби, ако разберем всички отговори.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Нали знаете, че най-важният отговор е 42. Бих го попитал какъв е въпроса.
Нз... аз бих го попитала как са близките ми ,който съм загубила![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
много интересна тема,аз лично вярвам,че Бог съществува.![]()
Бих го попитала "Защо ме раздели с единсвеното момче,което съм обичала истински?За да ме накажеш за нещо,или защото ме очаква нещо по-добро?!" (ако въобще има нещо по-добро...)![]()
f@nt@zi@
Аз вярвам,че съществува!Незнам...засега няма нищо,за което да го упрекна(много съм му благодарна...за неща,които няма да споделя)
Аз пък съм му сърдит на господ за неща, които няма да споделя.Първоначално написано от the_o.c_girl
11 tochka deaktiven profil.