.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    B.a.B.y```G.i.r.L.
    Guest

Как да постъпя??????????

Eто и моята история:Една от най-добрите ми приятелки ме запозна с момчето,което много харесваше,но за ужас на нея аз си го харесах ужасно много ,както и той мен,някаде 1-2седмици не исках да тръгна с него заради приятелката ми,но след като тя разбра всичко почна да ми вЪрти мръсни номера и аз реших да тръгна с него,минаха 2месеца и всичко с него си е тип топ,приятелки сме с нея,НО НЕ СЪЩИТЕ КАКВИТО БЯХМЕ ПРЕДИ.Проблема ми е,че сега ужасно ми е гадно,като я вида и имам чувство,че на челото ми излизат надписите:щТО ЗА 4ОВЕК БИ ОТНЕЛ ЛюБИМИЯ НА ЕДНА СВОЯ ПРИЯТЕЛКА . !УЖАСНООО ЕEEEEE !!!!Как да постъпя??????????

Супер фен
    Какви мръсни номера ти е въртяла?

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    aMi da ti kaja tq izobshto ne trqbva da ti se syrdi i sega e vbesena za6toto ti naistina ne si postypila hubavo samo 4e sled kato toi e haresal tebe kvo da se napravi na 4ovek ne moje da mu se pla6ta za da haresva nqkoi prosto ti si mu bila po simpati4na otkolkoto tq ama mai e po dobre i dvete da se otkajete ot nego za6toto mom4eta mnogo no istinskite priqteli sa malko vypreki 4e zapo4vam da se 4udq kvi fr ste sled kato si vyrtite mrysni nomera zaradi edno mom4e..istinskite fr ne pravqt taka povqrvai mi znam go ot li4en opit
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Мега фен Аватара на iiirish

Re: Как да постъпя??????????

не виждам тя що за приятелка ти е била след като е започнала да ти "върти мръсни номера". и как изобщо можеш да я наричаш още приятелка след нейните изпълнения на много сърдита?! тя ни най-малко не заслужава да се тормозиш заради нея. сама реши до къде искаш да стигнеш с момчето (все пак имате връзка), но по мое мнение относно нея е най-добре да прекратиш всякакви отношения.

Супер фен
    Абе гледай сега...щом тя ти е въртяла мръсни номера и ти прави така.Не се притеснявай.Тя едва ли се чувства гузно че се е държала гадно с теб-разбира мда ти беше някоя истинска приятелка ама като не е ......

..

abe vie xubavo vikate na momi4eto da prai mrusni nomera ama q se postavete na mqstoto na dr momi4e....nai dobrata vi pr da vi zeme mom4eto s koeto sa svurzani vsi4kite vi me4tii i vie nqma da se 4uvstvate dobre.....taka 4e ne govorete mn

Голям фен
    Град
    Memphis
    kakvo ti puka
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Malka_Taina
    abe vie xubavo vikate na momi4eto da prai mrusni nomera ama q se postavete na mqstoto na dr momi4e....nai dobrata vi pr da vi zeme mom4eto s koeto sa svurzani vsi4kite vi me4tii i vie nqma da se 4uvstvate dobre.....taka 4e ne govorete mn
    да съгласна съм,но виж-след като "другото момиче"е почнало първо да върти номерата,тогава нещата стоят по-различно [/b]
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Според мен няма защо да се чувстваш виновна за това че си с момчето.Няма как да му кажете коя от двете ви да харесва.Наистина е кофти че си и го отнела но все пак той е предпочел теб а не нея не си го карала насила.Това си е неговият избор.Горе главата и не обръщай внимание.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Мега фен
    Нейното поведение има оправдание, ако е разбрала по гаден начин, че го харесваш...и явно не си И признала ти. Трябвало е да И кажеш.

sladko_dete
    Guest
    shtom ste bili priqtelki zna4i i sega mojete da razgovarqte kato takiva, kaji i prosto 4e ne mojem da zapovqdvame na sarcata si i i kaji 4e sajalqvash 4e o6te v na4aloto ne si provela tozi razgovor s neq i 4e si krila.mn e kofti sityaciqta i az li4no ne bih tragnala s tova mom4e kolkoto i da go xaresvam, no storenoto storeno, opitai da opravish ne6tata, osaznatata gre6ka e napolovin gre6ka, moje i da varnesh vremeto,uspeh!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    naranila si q po tozi nachin i edva li shte ti e sashtata priqtelka
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Явно вашето приятелство не е било достатъчно силно,що сте позволили на едно момче да ви раздели.Няма как да е същото както преди,защото от нейна гледна точка си тръгнала с момчето,което тя е харесвала,пък от твоя гледна страна-ако той е харесвал приятелката ти нямало е да иска да бъде с теб.пък и казваш че ти е въртяла номера...Не мисля че след всичко това,ще бъдете пак истински приятелки.Ти си решаваш какво да правиш,обаче едва ли ще й е приятно да ви гледа постоянно заедно.Говори с нея,питай я как се чувства,обясни й че вие двамата наистина се харесвате и я питай дали все още иска да сте приятелки или предпочита да прекратите всичо до тук

emi..."drugoto momi4e"e napravilo mrusni nomera ne slu4aino-tq purvo e razbrala vsi4ko...i 4ak togaz ~!~Est nikoi ne bi se predal bez boi...a ti kak da postupish-emi hodi si s tova mom4e,pa sled vreme shte vidim...ako tq ti e fr...shte te razbere makar,4e ve4e ne sum sig,zashtoto otnosheniqta vi ne sa kakto predi ~!!!~A ako mn ti tejat tezi "dumi na 4eloto"prosto go ostavi,no posle gledai da en sujalqvash
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    При нас е "не се прави на путка заради путка". Ти си го направила. Търпиш последствията. Ако ти е била истинска приятелка просто няма да си с този човек. Защо пък тя се е усетила толкова късно? Просто си била по-бърза и си изпреварила Тя пък няма к'во да ти се сърди де...баси приятелката ти е тогава.

B.a.B.y```G.i.r.L.
    Guest
    Мрасни номера тоест:След като разбра всичко Говореше против мен на момчето,което много си харесваше,а аз и го отнех...... Тя не биваше да прави така,както и аз,но кой в случея трия да се чувства виновен?????????????????????

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от B.a.B.y```G.i.r.L.
    Мрасни номера тоест:След като разбра всичко Говореше против мен на момчето,което много си харесваше,а аз и го отнех...... Тя не биваше да прави така,както и аз,но кой в случея трия да се чувства виновен?????????????????????
    И си мислиш,че в тоя случай ти е истинска приятелка?!Да не ти пука..

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от B.a.B.y```G.i.r.L.
    aZ puk mislq che si postupila po nai-tupiq vuzmojen nachin i che priqtelkata ti vupreki che ne e postupila pravilno e napraila mnogo malko!!!!zashtoto za men ti ne si dostoen chovek da budesh priqtelka na kogoto i da bilo...postupila si po nai glupaviq i ujasen nachin..ne znam prosto kakvo da ti kaja ne zaslujavash dori da ti pisha v momenta otgovor na temata....ako i beshe priqtelka nqmashe da trugnesh s nego ne zavisimo che toi te haresva...ae good luck!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си