- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lubov bez otgovor
hi...imam mn golqm problem...obicham edno momiche lud sum po neq ot okolo 1 godinano tq imashe priqtel...na skoro se razdeliha...no ima nov problem kazva che ne moje da e s men zashtoto misli postoqnno...za bivshiq!?!?! lud sum po neq i bih q chakal oshte dulgo vreme no...nz az mislq che ako sum s neq sha i pomogna da go zabrai po burzo ...pls izkajete mnenie...![]()
opitai se da spe4eli6 po nakakav na4in .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
mi pich sichko sum probval...nz veche kvo da napravq...Първоначално написано от Obitax
Mi ne q pritiskai de moje razdqlata da ne e bila priqtna za neq i naistina oshte da go obi4a iz4akai malko i ne6taa sami shte potrygnat
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
taka e za neq beshe mn gadno i oshte ne moje da go prevuzmogne i go obicha... no nz...ako se vglubi v nego i se zatvori...sha mi e kofti za neqПървоначално написано от LoVe_RuSlAn
![]()
казваш, че си направил всичко възможно до сега! не е вярно! ние никога не сме направили всичко или достатъчно за обичания човек. не се отказвай, бъди борбен и упорит! нали знаеш, че надеждата крепи човека!
ще дойде ден, когато тя ще оцени помощта и подкрепата, която си й оказвал. ще направи равносметка и ще осъзнае, че с теб ще бъде щастлива!
успех и много късмет!![]()
mersi mn i btw ne mislq da se otkazvam...prekaleno mn q obicham...Първоначално написано от anito.sl
emi tui-kato e hodila s biv6iq super mn vreme e normalno da ne moje da go zabravi tolkova lesno i da i e kofti!spored men ako prosto bude6 do neq,podkrepq6 q i i bude6 zasega prosto priqtel(znam 4e 6te ti bude trudno)po-natatuk sum po4ti ubedena 4e 6te stane ne6to!prosto ne se otkazvai!![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Тя решава...ако наистина мисли постоянно за него, няма смисъл да И досаждаш...изчакай.
Ти какво...да не би да искаш да е стеб,а да мисли постоянно за него,винаги да те сравнява с него и той да печели индиректните "битки",просто защото сърцето и милее за неговата обич!Изчакай известно време,не прибързвай и успех![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Бъди до нея...но като приятел...като истински приятел...все някога колелото ще се завърти![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ami v nikakav slu4ai neq pritiskai taka 6te q izgubi6
да както казаха вече и другите-не я притискай!щом на нея и е гадно,бъди до нея като приятел,направи така че да те почувства наистина близък!ако си до нея през времето в което тя"превъзмогва" бившия и я подкрепяш,тя ще го оцени след време и може би ще те прецени по добре,без да те сравнява с него-така шансовете ти стават по-големи![]()
П.С.малко объркано мнение,но надявам се да си ме разбрал![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Моят съвет към теб е като този на другите останете засега приятели и излизайте по често за да може тя да се откъсне от мислите си за него.Но този съвет който ти дават да си бъдете приятели до части съм съгласен с това но все пак недей да оставяш нещата така.Когато прецениш че тя вече е започнала да го превъзмогва почни отново да флиртуваш с нея и й показвай че искаш да бъдете нещо повече от приятели.Горе главата и Успех.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
mersi mn za sichki postove mislq che mi hlpnahte
Шш къв е тоя аватар?!?!?Иначе се присъединявам към булшинството![]()
hora momicheto se subra sus stariq si priqtel... vikam da iztriem temata...
Ей сори пич!![]()
we ti si nekuf...neznam kak postigash takiva efekti,no dumite ti sa prekrasiniПървоначално написано от Axxxel
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
taka kaji i 4e mn q haresva6 ili ti prosto v na4aloto da i bude6 ramoto za oteha demek s teb da spodelq vsi4ko a posle leke poleka 6te vidi6 rezultata ot li4en opit go znam
naistina ne q pritiskai...pogovori s neq...posle ako o6te misli za biv6iq i dai malko vreme da o prejivee...posle moje da dojde pri teb...
SouLRippe® sajelqvam 4e tq se e sabrala pak s negono pone az znam 4e vi e pisano nqkoga da badete zaedno taka 4e prosto iz4akai kolkoto trqbva se pak ti q obi4am mnogo a drugoto 6te si doide s vremeto
![]()
Amm i az imam pochti syshtiq problem.Stiskam ti palci i se nadqvam skoro da e s teb,zashtoto znam kakvo e da obichash,a da nqma chuvstva ot otreshniq chovek.Pogovori seriozno s neq,obqsni i kakvo chuvstvash,kolko q obichash,che ne mojesh poveche bez neq i t.n.Nakarai q da povqrva v teb i da ti pozvoli da i pomognesh da zabravi bivshiq i da izpylnish otnovo syrceto i s lubov.Uspeh.Stiskam ti palci sichko da se poluchi taka kakto iskash.
ti tup li si ili slqp az ti napisah che tq se subra s oniq!?!?!Първоначално написано от silv
emi dano pich i az taka se nadqvam... thx za podkrepataПървоначално написано от CrIsTiaNo_
![]()