.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: lubov bez otgovor

lubov bez otgovor

hi...imam mn golqm problem...obicham edno momiche lud sum po neq ot okolo 1 godinano tq imashe priqtel...na skoro se razdeliha...no ima nov problem kazva che ne moje da e s men zashtoto misli postoqnno...za bivshiq!?!?! lud sum po neq i bih q chakal oshte dulgo vreme no...nz az mislq che ako sum s neq sha i pomogna da go zabrai po burzo ...pls izkajete mnenie...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    opitai se da spe4eli6 po nakakav na4in .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

...

Цитирай Първоначално написано от Obitax
    opitai se da spe4eli6 po nakakav na4in .
    mi pich sichko sum probval...nz veche kvo da napravq...

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Mi ne q pritiskai de moje razdqlata da ne e bila priqtna za neq i naistina oshte da go obi4a iz4akai malko i ne6taa sami shte potrygnat
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

...

Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Mi ne q pritiskai de moje razdqlata da ne e bila priqtna za neq i naistina oshte da go obi4a iz4akai malko i ne6taa sami shte potrygnat
    taka e za neq beshe mn gadno i oshte ne moje da go prevuzmogne i go obicha... no nz...ako se vglubi v nego i se zatvori...sha mi e kofti za neq

Мега фен Аватара на iiirish
    казваш, че си направил всичко възможно до сега! не е вярно! ние никога не сме направили всичко или достатъчно за обичания човек. не се отказвай, бъди борбен и упорит! нали знаеш, че надеждата крепи човека!
    ще дойде ден, когато тя ще оцени помощта и подкрепата, която си й оказвал. ще направи равносметка и ще осъзнае, че с теб ще бъде щастлива!
    успех и много късмет!

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    казваш, че си направил всичко възможно до сега! не е вярно! ние никога не сме направили всичко или достатъчно за обичания човек. не се отказвай, бъди борбен и упорит! нали знаеш, че надеждата крепи човека!
    ще дойде ден, когато тя ще оцени помощта и подкрепата, която си й оказвал. ще направи равносметка и ще осъзнае, че с теб ще бъде щастлива!
    успех и много късмет!
    mersi mn i btw ne mislq da se otkazvam...prekaleno mn q obicham...

Фен
    Град
    София
    emi tui-kato e hodila s biv6iq super mn vreme e normalno da ne moje da go zabravi tolkova lesno i da i e kofti!spored men ako prosto bude6 do neq,podkrepq6 q i i bude6 zasega prosto priqtel(znam 4e 6te ti bude trudno)po-natatuk sum po4ti ubedena 4e 6te stane ne6to!prosto ne se otkazvai!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Мега фен
    Тя решава...ако наистина мисли постоянно за него, няма смисъл да И досаждаш...изчакай.

Супер фен
    Ти какво...да не би да искаш да е стеб,а да мисли постоянно за него,винаги да те сравнява с него и той да печели индиректните "битки",просто защото сърцето и милее за неговата обич!Изчакай известно време,не прибързвай и успех
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    Бургас
    Бъди до нея...но като приятел...като истински приятел...все някога колелото ще се завърти

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

PRESLAVA{}
    Guest
    ami v nikakav slu4ai neq pritiskai taka 6te q izgubi6

Голям фен
    да както казаха вече и другите-не я притискай!щом на нея и е гадно,бъди до нея като приятел,направи така че да те почувства наистина близък!ако си до нея през времето в което тя"превъзмогва" бившия и я подкрепяш,тя ще го оцени след време и може би ще те прецени по добре,без да те сравнява с него-така шансовете ти стават по-големи
    П.С.малко объркано мнение,но надявам се да си ме разбрал
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Моят съвет към теб е като този на другите останете засега приятели и излизайте по често за да може тя да се откъсне от мислите си за него.Но този съвет който ти дават да си бъдете приятели до части съм съгласен с това но все пак недей да оставяш нещата така.Когато прецениш че тя вече е започнала да го превъзмогва почни отново да флиртуваш с нея и й показвай че искаш да бъдете нещо повече от приятели.Горе главата и Успех.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

:)

mersi mn za sichki postove mislq che mi hlpnahte

Голям фен Аватара на thirteen
    Шш къв е тоя аватар?!?!?Иначе се присъединявам към булшинството

.....

hora momicheto se subra sus stariq si priqtel... vikam da iztriem temata...

Супер фен
    Ей сори пич!

Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Бъди до нея...но като приятел...като истински приятел...все някога колелото ще се завърти
    we ti si nekuf...neznam kak postigash takiva efekti,no dumite ti sa prekrasini
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Фен
    Град
    BG-Sofiq

hi

taka kaji i 4e mn q haresva6 ili ti prosto v na4aloto da i bude6 ramoto za oteha demek s teb da spodelq vsi4ko a posle leke poleka 6te vidi6 rezultata ot li4en opit go znam

naistina ne q pritiskai...pogovori s neq...posle ako o6te misli za biv6iq i dai malko vreme da o prejivee...posle moje da dojde pri teb...

SouLRippe® sajelqvam 4e tq se e sabrala pak s nego no pone az znam 4e vi e pisano nqkoga da badete zaedno taka 4e prosto iz4akai kolkoto trqbva se pak ti q obi4am mnogo a drugoto 6te si doide s vremeto

FiRe_LaDy
    Guest
    Amm i az imam pochti syshtiq problem.Stiskam ti palci i se nadqvam skoro da e s teb,zashtoto znam kakvo e da obichash,a da nqma chuvstva ot otreshniq chovek.Pogovori seriozno s neq,obqsni i kakvo chuvstvash,kolko q obichash,che ne mojesh poveche bez neq i t.n.Nakarai q da povqrva v teb i da ti pozvoli da i pomognesh da zabravi bivshiq i da izpylnish otnovo syrceto i s lubov.Uspeh.Stiskam ti palci sichko da se poluchi taka kakto iskash.

Цитирай Първоначално написано от silv
    naistina ne q pritiskai...pogovori s neq...posle ako o6te misli za biv6iq i dai malko vreme da o prejivee...posle moje da dojde pri teb...
    ti tup li si ili slqp az ti napisah che tq se subra s oniq!?!?!

Цитирай Първоначално написано от CrIsTiaNo_
    SouLRippe® sajelqvam 4e tq se e sabrala pak s nego no pone az znam 4e vi e pisano nqkoga da badete zaedno taka 4e prosto iz4akai kolkoto trqbva se pak ti q obi4am mnogo a drugoto 6te si doide s vremeto
    emi dano pich i az taka se nadqvam... thx za podkrepata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си