.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: lubov bez otgovor

И КАК ДА ГО ЗАБРАВИ СЛЕД КАТО ТЯ НЕ ИСКА ДА ИЗЛИЗА , НЕ ГОВОРИ С НИКОЙ , НЕ СПИРА ДА МИСЛИ ЗА НЕГО , ОТГОРЕ НЕ ВСИЧКО СЕ СЪБРАХА..А КАТО ВЛЕЗЕ В ЧАТА...ПОСТОЯННО ПОВТАРЯ КОЛКО МНОГО ГО ОБИЧА...ТЯ НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ИЗБИЕ ОТ ГЛАВАТА...ДОРИ СИ ПРЕРЯЗА ВЕНИТЕ ЗАРАДИ НЕГО..И НЕ ДАВА ШАНС НА SouLcho ДА И ПОКАЖЕ КОЛКО Я ОБИЧА..А НЕ МЕН МИ Е СУПЕР КОФТИ ЗА НЕГО , ЩОТ МИ Е BEST FRIEND..И В ТОЗИ МОМЕНТ ТОЙ ЗНАЕ КОЛКО ТРУДНО МИ Е ДА НАПИША ВСИЧКО ТОВА..ЗАЩОТО.....nvm..! ПРОСТО ИСКАМ ТЕ ДА СА ЗАЕДНО И 1 ПЪТ ТОЙ ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВ С НЕЯ..брато надявам се съберете някой ден..и ако може по скоро..знаеш колко трудно пиша всичко тва..УСПЕХ!!!

Изчакай! Това мога да те посъветвам и мисля, че нв казвам нищо ново.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Amm i az imam pochti syshtiq problem.Stiskam ti palci i se nadqvam skoro da e s teb,zashtoto znam kakvo e da obichash,a da nqma chuvstva ot otreshniq chovek.Pogovori seriozno s neq,obqsni i kakvo chuvstvash,kolko q obichash,che ne mojesh poveche bez neq i t.n.Nakarai q da povqrva v teb i da ti pozvoli da i pomognesh da zabravi bivshiq i da izpylnish otnovo syrceto i s lubov.Uspeh.Stiskam ti palci sichko da se poluchi taka kakto iskash.
    mersi mn CooL

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    След като са късали и са се събирали...все някога пак ще скъсат,ти може и да я обичаш повече от него (в което съм сигурна след като си е отишъл първо от нея),но важното е кого ТЯ обича.След време ще се осъзнае,че има човек на който може да разчита във всички случаи и наистина я цени,до тогава не забравяй да и доказваш,че си такъв (само гаджето и да не те натупа!)
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    След като са късали и са се събирали...все някога пак ще скъсат,ти може и да я обичаш повече от него (в което съм сигурна след като си е отишъл първо от нея),но важното е кого ТЯ обича.След време ще се осъзнае,че има човек на който може да разчита във всички случаи и наистина я цени,до тогава не забравяй да и доказваш,че си такъв (само гаджето и да не те натупа!)
    a sefte :P

Ама..ама..аа..хахахахаха ТОЙ Е ЧЕРЕН БЕ , СИГУРНО ЖИВЕЕ ВЪВ ВЪГЛИЩА , КАТО ПЕЧКА , ПО ЗЛЕ ОТ НЕГЪР , а за боя..тоа и мен е искал да бие ама ся ако дойде да напрай проблем ..ша го съживяват с нефт ! бари черния коч..и 1 пат кат беше до нас миришеше на фъшкий..ама се 1 е ял конско току-що исрани лайна.. абе с 1 дума орангутанче ~

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Badi po naiven i ne6tata moje i da stanat
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Badi po naiven i ne6tata moje i da stanat
    aaaaaaaaa....a da ti go tropna mejdu ochite moje li? ako iskash moi da li lijesh guza dokato akam ae mluknete krai na temata !

Град
    karnobat
    SouLRippe® razbiram kak se 4uvstva6!!!i az sym minala prez podobno ne6to i o6te me boli !moga samo da ti kaja : NE SE OTKAZVAI ! nqkoi den 6te ima 6tastie i za teb.

Цитирай Първоначално написано от dyjd_ot _rozi
    SouLRippe® razbiram kak se 4uvstva6!!!i az sym minala prez podobno ne6to i o6te me boli !moga samo da ti kaja : NE SE OTKAZVAI ! nqkoi den 6te ima 6tastie i za teb.
    shto ne si go nachukash znaela kvo mi e
    te sichki taka kazvat...

Guest
    SouLRippe®
    nali temata e postavena vseki da izrazi mnenieto si po vyprosa.az prost izrazih svoeto.ti qvno ne go ocenqva6...

Guest
    emi zavisi ako s gajeto i se razbirat ni6to 4e sa skusali moje si4ko da e potrugnalo ve4e ta misalta mi e 4e ako s gajeto i se razbirat i tq e 6tasliva s nego samo moje6 da se radva6 za neq i ako ti se 4aka 4akai q vse nqkoga 6te se razdelqt.a ako ima nqkvi razli4iq mejdu tqh po dobre q posavetvai kak da deistva da i savet kato na priqtel

Повече от фен
    Ами изчакай примерно 1-2 месеца и се оглеждай бившия да не се навърта около нея за да й разпалва чувствата(демек пречукай го ако ги видиш заедно) и ако не се виждат през това време и все пак тя има поне НЯКАКВИ чувства към теб ще можете да тръгнете.Много е важно обаче тя да НЕ го вижда!

xixixixixix

Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Ами изчакай примерно 1-2 месеца и се оглеждай бившия да не се навърта около нея за да й разпалва чувствата(демек пречукай го ако ги видиш заедно) и ако не се виждат през това време и все пак тя има поне НЯКАКВИ чувства към теб ще можете да тръгнете.Много е важно обаче тя да НЕ го вижда!
    pich mn kefish mn me kefi posta ti ama posle ako picha me fane sam sha me naprai da si baram ushite ako go stupame s kompaniqta

Allegro
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi zavisi ako s gajeto i se razbirat ni6to 4e sa skusali moje si4ko da e potrugnalo ve4e ta misalta mi e 4e ako s gajeto i se razbirat i tq e 6tasliva s nego samo moje6 da se radva6 za neq i ako ti se 4aka 4akai q vse nqkoga 6te se razdelqt.a ako ima nqkvi razli4iq mejdu tqh po dobre q posavetvai kak da deistva da i savet kato na priqtel
    ахамз как са нешата между двамата?и има ли изгледи да я зареже пак? \/ \/ \/ \/ \/ \/

Цитирай Първоначално написано от Allegro
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ахамз как са нешата между двамата?и има ли изгледи да я зареже пак? \/ \/ \/ \/ \/ \/
    emi sq pochna da se zaribqva po baba mi :S kofti raota shtot baba mi hoi s edin ot moq klas ebi nishto nqq da stane za tva nai dobre da si ostana s baba veska i da si jiveq :P /pone nedelq e vreme za sex\

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Бебчо и аз съм съгласна с теб!!!

Цитирай Първоначално написано от CrIsTiaNo_
    SouLRippe® sajelqvam 4e tq se e sabrala pak s nego no pone az znam 4e vi e pisano nqkoga da badete zaedno taka 4e prosto iz4akai kolkoto trqbva se pak ti q obi4am mnogo a drugoto 6te si doide s vremeto
    i az bqh prav .......

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Супер фен
    mi 4estno kazano i az sym v podobna situaciq i sym s tebe , brat

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ох , пич .. гледам , че темата е стара , ама ще пиша , може друг да иска да чуе .
    Такам .. нека ти кажа мнение на другата страна , т.е. на момичето .
    Преди по-малко от месец се разделихме с момчето , което ми беше всичко , с което се усещах жива .. сега съм наранена , усещам се сама и тъжна , трябва ми време да забравя , трудно ми е , понякога с часове не мисля за бившия и въпреки това нещо ме боли - боли ме заради липсата . Толкова мисля за този мой бивш , че ми се повръща .. Толкова го обичам , обичах и толкова му вярвах, вярвам , че ми се повръща ...
    Та , мисълта ми е , че сигурно й е трудно , но ти можеш да й помогнеш да й стане по-лесно . Не искай веднага да ходиш с нея , бъдете приятели , разхождайте се .. а ти я омайвай , говори й колко е ценна и някви такива , накарай я да забрави за бившия , когото тя уж обича или е поне обичала. Нека се почувства специална . Т.е. промени й възгледите . И не забравяй да бъдеш търпелив с нея , тя може да е наранена , но НЕ е безчувствена ..
    П.П. Не й позволявай да вижда бившия си , наистина .. само ще се разпалват чувствата й . Тя сигурно знае , че не трябва да мисли за него , но чувствата са по-силни от разума .
    Успех ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си