Ох , пич .. гледам , че темата е стара , ама ще пиша , може друг да иска да чуе .
Такам .. нека ти кажа мнение на другата страна , т.е. на момичето .
Преди по-малко от месец се разделихме с момчето , което ми беше всичко , с което се усещах жива .. сега съм наранена , усещам се сама и тъжна , трябва ми време да забравя , трудно ми е , понякога с часове не мисля за бившия и въпреки това нещо ме боли - боли ме заради липсата . Толкова мисля за този мой бивш , че ми се повръща .. Толкова го обичам , обичах и толкова му вярвах, вярвам , че ми се повръща ...
Та , мисълта ми е , че сигурно й е трудно , но ти можеш да й помогнеш да й стане по-лесно . Не искай веднага да ходиш с нея , бъдете приятели , разхождайте се .. а ти я омайвай , говори й колко е ценна и някви такива , накарай я да забрави за бившия , когото тя уж обича или е поне обичала. Нека се почувства специална . Т.е. промени й възгледите . И не забравяй да бъдеш търпелив с нея , тя може да е наранена , но НЕ е безчувствена ..
П.П. Не й позволявай да вижда бившия си , наистина .. само ще се разпалват чувствата й . Тя сигурно знае , че не трябва да мисли за него , но чувствата са по-силни от разума .
Успех ..