- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Искам мнения
dam
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
vtoroto e mnogo tujni4ko .. hubavo e na men mi haresa![]()
da i dvete sa krasivi i tujni.![]()
dvete sa tajno no sa mn hubavi .. bravo ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
И двете са тъпи като...абе нема толкова тъпи нещо просто,нямам думиии!!!
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
забога, престани да злобеешПървоначално написано от SickBoy
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Не злобея,критикувам(при това добре).
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Критикувал той добре.И кое му е доброто?Разбирам да и дадеш някакви съвети ама само плюеш от завист,защото съм сигурен,че ти никога не можеш да напишеш такова нещо,ама е много лесно на чужд гръб да се говори.Първоначално написано от SickBoy
Пич,така като те гледам си цесекарче,така че не се обаждай много-много,пича го познавам лично(SickBoy имам предвид) и винаги е бил супер точен в това отношение,като критикува другите.дееба цесекарите тъпи!
Хей,хей,хей това,че ти си от някой друг отбор НЕ ти дава право да обиждаш ЦСКА.По примера ти и аз мога да напсувам Левски например,но няма да го направя,защото имам УМ.Първоначално написано от Анонимко
![]()
По темата:
И двете са много хубавки.Продължавай в същия дух.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Твоето за дъртата мръсница, не е по-остро, така че си затвори устичката и си трай!Първоначално написано от SickBoy
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Абе човек(малко силно казано) не си ли забелязал че никой вече не ти обръща внимание, ми продължавашПървоначално написано от maldini
! Хората ти прескачат мненията, да не им разваляш настроението, stop, or fuck this shit!
Животът е мечта, която ние мечтаем!
страхотни са и двете много ме кефят =D> =D> =D> =D> =D>
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Neveroqtni sa!Bravo =D>
Чак да не повярва човек,че си ги писал без повод! =D> =D> =D>
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
slu4aino popadnah na tvorbite i kato 4ovek, koito pi6e takiva ne6ta 6te si kaja mnenieto... PREKRASNI SA!!!!!!!!! 4estno, mnogo mi haresvat, za6toto me karat da potrypvam. az im vikam izliqniqa za tova, 4e sa bez povod...zvu4at kato istinski =)i nqma lo6o da go napi6e6
Не са лоши, не са и особено зле. Средна работа бих казал. Имат си и силните, и слабите моменти. Поне е що-годе грамотно написаноХубаво, развивай се, може пък да станеш про писател
![]()
Ох, не пич, сори за това, ако мацката наистина те е зарязала, ама никак не ме кефи. Всичко е твърде сухо, няма динамика, няма интрига. Накрая на първото очаквах да прочета " Ако и вие се чувствате така, вземете си ****** - нивте антидепресанти, и всичко ще се оправи!".
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Съгласната съм с Josefinne. Все едно е реклама на антидепресанти (за първото става въпрос)...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Благодаря ви за мненията.Много са ми полезни.Мерси и за критиката...
Това отгоре беше моеПървоначално написано от Анонимко
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...