.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: moje li savet

jilz
    Guest

moje li savet

Zdraveite. iskam savet kogato vidq momi4eto v koeto sam vliuben nqmam smelost da otida da q zagovorq. polu4ava se ne6to kato razkolebavane mislq si tq 6te me otreje 6te me pomisli za smotan takiva ne6ta kajete mi kak moje da spra da mislq taka ako mojete molq vi

o_O

emi lol..tva e mn gadno pich nai dobre da se prestrashish shtot taka nickoga nqma da rrazberesh dali tq moje da otg na chuvstvata ti i sha jiveesh v bolka taka che suberi sili i otidi pri neq ili ako ne pone govori s nqkoq neina fr da izlezete nqkva malka kompaniq i da te zaponae lesno e...

Мега фен Аватара на iiirish

Re: moje li savet

Цитирай Първоначално написано от jilz
    Zdraveite. iskam savet kogato vidq momi4eto v koeto sam vliuben nqmam smelost da otida da q zagovorq. polu4ava se ne6to kato razkolebavane mislq si tq 6te me otreje 6te me pomisli za smotan takiva ne6ta kajete mi kak moje da spra da mislq taka ako mojete molq vi
    да те помисли за смотан?! ти да не влизаш сега в пубертета?

Супер фен Аватара на Sarabi
    Оф човече,момичетата не хапят,не убиват и не са зли (повечето,де).Как изобщо ще разбере,че съществуваш ако не и кажаеш нещо?!?Нищо няма да ти направи ако я заприказваш за нещо!Накрая от липса на кураж тръпката ще мине и вече няма да ти се иска толкова да я привлечеш.А и да те отреже,кво от това.Да не единствена
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Po-skoro ako produljava6 taka 6te si pulen smotanqk.Napravo otiva6 pri neq i q zagovarq6.Pita6 q kak e i taka.Kakvi sa teq gluposti, q po smelo
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Dokato ne probwa[ nqma kak da znae[ kakwo ]e stane

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Няма как някой да ти каже как да се справиш с това,защото си зависи само и единствено от теб дали ще останеш зад кулисите или ще се появиш на сцената.Опитай се пък квото стане!Пон еще знаеш че си пробвал,и посл еняма да се питаш какво би станало ако го бях направил.Просто насъбери малко кураж и вярвай в себе си.Няма да те изяде момичето.Не прикривай симпатиите си и не си пропилявай шанса,само защото те е страх от реакцията й

Мега фен
    Действай! Ако те помисли за смотан или те обиди, си спомни какво съм написала - че тя е тъпа пубертетка с голямо самочувствие и трябва да ти е все едно дали те мисли за смотан.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Действай просто отиди при нея и я попитай да излезете някой път ако те отреже да не ти пука помисли си просто че има много и по готини други момичета и че тя не те заслужава.Давай го по смело няма какво да се притесняваш.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

trqbva da razbere6 4e tq ne e edinstvena i 4e 6te se vliubva6 o6te mn puti :P taka 4e spokoino... bih ti dal suvet nqkolko dena da ne se zanimava6 mn s neq ami da se izbere6 nqkoe drugo momi4e koeto si haresva6 i da vidi6 s neq kvo 6te stane... taka pone 6te se razseq6 malko ot liubofta ti a i 6te subere6 malko smelost i 6te si subere6 mislite sledva6tiqt put kato otide6 pri neq... naj vajnoto e da razbere6 4e tq nqma da ti e edinstvenata...
    I`m gonna make you crazy...

Guest

Кажи и "ай са ибем ма!"

Taka kato ne q zagovarq6 vazmojnosta da te pomisli za smotan e mn po golqma!deistvai

prosto ne misli takiva neshta,ako puk stane...poslushai `Death`Whore`
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    az ti predlagam da govorish napravo s neq,zashtoto taka samo se izmychvash...nali znaesh risk pecheli risk gybi,ne se pritesnqvai...Symnqva me da si chak smotan,prosto si pritesnitelen.Ako tolkova mnogo se pritesnqvash prosto zapochni razgovora sys malko mi e neydobno ,no trqbva da ti kaja neshto vajno i taka...Uspehche

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си