- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога свършва f?
искам да попитам когато момиче и момче правят секс по какво момчето ще познае дали момичето е свършило
след като очевидно си неопитен - няма как да разбереш или по-точно - усетиш. но ако почне да диша тежко и учестено и в един момент си стегне тялото, както също и мускула долу - у после се отпусне - това е момента. но да не забравяме и че някои момичета много добре симулират.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
shte usetish spox![]()
ama nai-chesto pochvat da si derat gurloto , da te drashtqt po gurba i ... muskulite se svivat i t.n.
Yupeeee !
Когато усетиш че момичето е мНоГо подмокрено! То е логично!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaПървоначално написано от MauMyHkaTa
иПървоначално написано от WindWaker
Добре бе, замислете се малко - че аз мога да ги правя тея неща и без да съм свършила, не е ли така?! По вашата логика изобщо не значи че момичето е свършило. Било дращело, викало не знам си какво - това го прави от кеф, но в никакъв случай не значи че е свършило! Не е ли така? Не искам да ви упреквам, но не мисля че сте прави. Така че аз си държа на мнението, пуснато преди малко...Първоначално написано от Paduan`
pro4eti mi pak mnenieto i se pozamisli. a to tva tvoito be6e napral razbiva6to - kat sa podmokrela pove4e xaxaxaxaxaxa- mi tq moita predi da po4nem seksa e giol dolu - i ko na4i ve4e e svyr6ila a ? xax ;]
mmm specialno za muskula za koito govorim az i WindWaker - nz dali moje lesno da se kontrolira ... inache za vikaneto i drashtaneto si prava , da
vupreki tova obache .. az smqtam che moje da se poznae koga simulira i koga ne ... osobeno ako momicheto ne e mnogo naprednalo
P.S.ne ni uprekvash spox .. istinata se rajda ot spora :P
Yupeeee !
Ми аз не знам дали ти или аз можем да кажем в случая кой е по-опитния. Може би аз, като момиче,а, кво ще кажеш?И явно ти си този, който не е разбрал правилно - това, което каза ти е вярно, но самото свършване се състои в тва момичето да се увлажни..ае направо си е пак като изхвърляне само че "по женски".
И мноо ясно, че щом момичето се кефи ше се подмокри още в началото, само че аз ти говорех за по-друго подмокряне, пич. А дано сега си ме разбрал правилно! Ако ли не - май ще ти се наложи да поживееш един втори живот - този на момиче, да видиш кво е със сигурност какво е и тогава пак ще си говорим!
![]()
aa az ne pretendiram che sum opiten i golem razbirach .. oshte po-malko che sum momiche :P
sto procenta ti znaesh poveche ot mene de... amaaa da sme naqsno - za podmokrqneto ne sum go oprovergal tva
![]()
![]()
Yupeeee !
mom4etata nikoga ne moje da sa 100% sigurni dali momi4eto e svar6ilo,naposledak stanahme mnogo dobri aktrisi ,az li4no sam go pravila nqkolko pati za da zaradvam priqtelq mi,no ne mislq 4e e pravilno....ina4e sam saglasna s drugite mneniq za priznacite po koito razbira6 4e momi4eto e svar6ilo ama vseki ot tiq priznaci moje da se izscenira dori mojem muskulite dolu da si sviem ako iskame tai 4e ne moje6 da si siguren nikoga dali momi4eto s koeto si e polu4ilo orgaram ili ne
gal4eeee ... razbi mi iluziite sega![]()
![]()
![]()
llelele eto pochnah da se zamislqm dali ne inscenirala vsichi puti dosega![]()
xaxa bazikam se![]()
Yupeeee !
1. За мускула - аз пък знам... не ме питай от къде!Първоначално написано от Paduan`
Може, да.
2. За симулирането - аз пък мисля че просто няма как да симулира "свършване"! Или свършва или не. В смисъл ако момчето е от по-опитните (както вече ги нарекохме) и наистина знае кво е една мацка да свърши, то няма как да си помисли че го е направила ако тя симулира. Разбираш ли ме? То се усеща!...
MauMyHka , suglasen =D>
Yupeeee !
ekstra mnogo mi pomognahte shotot sm si fanal sea 1 priqtelka i veche za
2 - 3 put se klatime i imam 4uvstvoto che neshto kuca a pyk ebati po malko ot 30 min nemom da klatim nai malko a za tva vreme trea da si e svalila kojata
А, чакай Paduan`, не съм те разбрала-да, определено момчето може да разбере дали ф симулира или не,както вече казах най-малкото се усеща!А мнението ми от 11:35 pm беше отправено не към теб, а към WindWaker.
![]()
xaxa dobre
inachee .. tva ot 11:35 mai si e bash za mene de - citira me :P
Yupeeee !
pitai q i tq she ti kaje hgahah
Абе не е за тебе бе!Първоначално написано от Paduan`
Не знам на всеки от нас дали му се появяват еднакви часове във форума, затова ще кажа че онова ми мнение започва с "Ми аз не знам дали ти или аз можем да кажем ...".
Както и да е - ти си точен и разбран човек, каквито харесвам и не ми беше нужно много време да го разбера!Поздравявам те за това!!!
![]()
razmenete si telefonite ;]
xaxa blagodarq ti- ti si edinstvenata , koqto uvajavat post-ovete mi ama ko da se prai ... :P
i men me kefqt mneniqta ti ....![]()
a i btw .. da - ima razminavane v chasovete![]()
Yupeeee !
Пф, кофтиПървоначално написано от Paduan`
Ето защо не си разбрал за кое мнение става
![]()
![]()
Знаех си, че ще реагираш по подобен начин... Айде беги си забавлявай приятелката и да знаеш...ако почне мн да пъшка и да те дращи наляво-надясно, значи свършва!!!Първоначално написано от WindWaker
![]()
![]()
![]()
xaxaxa ma mn si pro......ai nqq zna4enie, tva go kaza paduan ma 6matkooooooooooooooooooooo
Мъжът веднъж ме попита дали съм свършила...защото вагината ми се била стегнала и после съм потекла...а не бях...не е трудно да се симулира това.
i nidei mi kaa ko da praq s priqtelkata, tq da ne e typo lape kat teb, a i nqma nujda da se opitvam da poznaq koga svyr6va - tq prosto si go kazva i spira. of ko sa zanimaam