.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93
    marincho
    Guest

кога свършва f?

искам да попитам когато момиче и момче правят секс по какво момчето ще познае дали момичето е свършило

Супер фен
    Град
    Burgas
    след като очевидно си неопитен - няма как да разбереш или по-точно - усетиш. но ако почне да диша тежко и учестено и в един момент си стегне тялото, както също и мускула долу - у после се отпусне - това е момента. но да не забравяме и че някои момичета много добре симулират.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    shte usetish spox
    ama nai-chesto pochvat da si derat gurloto , da te drashtqt po gurba i ... muskulite se svivat i t.n.

Yupeeee !

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Когато усетиш че момичето е мНоГо подмокрено! То е логично!

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Когато усетиш че момичето е мНоГо подмокрено! То е логично!
    xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    след като очевидно си неопитен - няма как да разбереш или по-точно - усетиш. но ако почне да диша тежко и учестено и в един момент си стегне тялото, както също и мускула долу - у после се отпусне - това е момента. но да не забравяме и че някои момичета много добре симулират.
    и
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    shte usetish spox
    ama nai-chesto pochvat da si derat gurloto , da te drashtqt po gurba i ... muskulite se svivat i t.n.
    Добре бе, замислете се малко - че аз мога да ги правя тея неща и без да съм свършила, не е ли така?! По вашата логика изобщо не значи че момичето е свършило. Било дращело, викало не знам си какво - това го прави от кеф, но в никакъв случай не значи че е свършило! Не е ли така? Не искам да ви упреквам, но не мисля че сте прави. Така че аз си държа на мнението, пуснато преди малко...

Супер фен
    Град
    Burgas
    pro4eti mi pak mnenieto i se pozamisli. a to tva tvoito be6e napral razbiva6to - kat sa podmokrela pove4e xaxaxaxaxaxa- mi tq moita predi da po4nem seksa e giol dolu - i ko na4i ve4e e svyr6ila a ? xax ;]

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    mmm specialno za muskula za koito govorim az i WindWaker - nz dali moje lesno da se kontrolira ... inache za vikaneto i drashtaneto si prava , da
    vupreki tova obache .. az smqtam che moje da se poznae koga simulira i koga ne ... osobeno ako momicheto ne e mnogo naprednalo

P.S.ne ni uprekvash spox .. istinata se rajda ot spora :P

Yupeeee !

Ми аз не знам дали ти или аз можем да кажем в случая кой е по-опитния. Може би аз, като момиче,а, кво ще кажеш? И явно ти си този, който не е разбрал правилно - това, което каза ти е вярно, но самото свършване се състои в тва момичето да се увлажни..ае направо си е пак като изхвърляне само че "по женски". И мноо ясно, че щом момичето се кефи ше се подмокри още в началото, само че аз ти говорех за по-друго подмокряне, пич. А дано сега си ме разбрал правилно! Ако ли не - май ще ти се наложи да поживееш един втори живот - този на момиче, да видиш кво е със сигурност какво е и тогава пак ще си говорим!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    aa az ne pretendiram che sum opiten i golem razbirach .. oshte po-malko che sum momiche :P
    sto procenta ti znaesh poveche ot mene de ... amaaa da sme naqsno - za podmokrqneto ne sum go oprovergal tva

Yupeeee !

mom4etata nikoga ne moje da sa 100% sigurni dali momi4eto e svar6ilo,naposledak stanahme mnogo dobri aktrisi ,az li4no sam go pravila nqkolko pati za da zaradvam priqtelq mi,no ne mislq 4e e pravilno....ina4e sam saglasna s drugite mneniq za priznacite po koito razbira6 4e momi4eto e svar6ilo ama vseki ot tiq priznaci moje da se izscenira dori mojem muskulite dolu da si sviem ako iskame tai 4e ne moje6 da si siguren nikoga dali momi4eto s koeto si e polu4ilo orgaram ili ne

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    gal4eeee ... razbi mi iluziite sega
    llelele eto pochnah da se zamislqm dali ne inscenirala vsichi puti dosega

xaxa bazikam se

Yupeeee !

mmm specialno za muskula za koito govorim az i WindWaker - nz dali moje lesno da se kontrolira ... inache za vikaneto i drashtaneto si prava , da
    vupreki tova obache .. az smqtam che moje da se poznae koga simulira i koga ne ... osobeno ako momicheto ne e mnogo naprednalo

P.S.ne ni uprekvash spox .. istinata se rajda ot spora :P
    1. За мускула - аз пък знам... не ме питай от къде! Може, да.
    2. За симулирането - аз пък мисля че просто няма как да симулира "свършване"! Или свършва или не. В смисъл ако момчето е от по-опитните (както вече ги нарекохме) и наистина знае кво е една мацка да свърши, то няма как да си помисли че го е направила ако тя симулира. Разбираш ли ме? То се усеща!...

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    MauMyHka , suglasen =D>

Yupeeee !

Guest
    ekstra mnogo mi pomognahte shotot sm si fanal sea 1 priqtelka i veche za
    2 - 3 put se klatime i imam 4uvstvoto che neshto kuca a pyk ebati po malko ot 30 min nemom da klatim nai malko a za tva vreme trea da si e svalila kojata

А, чакай Paduan`, не съм те разбрала-да, определено момчето може да разбере дали ф симулира или не,както вече казах най-малкото се усеща! А мнението ми от 11:35 pm беше отправено не към теб, а към WindWaker.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    xaxa dobre
    inachee .. tva ot 11:35 mai si e bash za mene de - citira me :P

Yupeeee !

Guest
    pitai q i tq she ti kaje hgahah

xaxa dobre
    inachee .. tva ot 11:35 mai si e bash za mene de - citira me :P
    Абе не е за тебе бе! Не знам на всеки от нас дали му се появяват еднакви часове във форума, затова ще кажа че онова ми мнение започва с "Ми аз не знам дали ти или аз можем да кажем ...".
    Както и да е - ти си точен и разбран човек, каквито харесвам и не ми беше нужно много време да го разбера! Поздравявам те за това!!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    razmenete si telefonite ;]

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    xaxa blagodarq ti - ti si edinstvenata , koqto uvajavat post-ovete mi ama ko da se prai ... :P
    i men me kefqt mneniqta ti ....

a i btw .. da - ima razminavane v chasovete

Yupeeee !

xaxa blagodarq ti - ti si edinstvenata , koqto uvajavat post-ovete mi ama ko da se prai ... :P
    i men me kefqt mneniqta ti ....

a i btw .. da - ima razminavane v chasovete
    Пф, кофти Ето защо не си разбрал за кое мнение става
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    razmenete si telefonite ;]
    Знаех си, че ще реагираш по подобен начин... Айде беги си забавлявай приятелката и да знаеш...ако почне мн да пъшка и да те дращи наляво-надясно, значи свършва!!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    xaxaxa ma mn si pro......ai nqq zna4enie, tva go kaza paduan ma 6matkooooooooooooooooooooo

Мега фен
    Мъжът веднъж ме попита дали съм свършила...защото вагината ми се била стегнала и после съм потекла...а не бях...не е трудно да се симулира това.

Супер фен
    Град
    Burgas
    i nidei mi kaa ko da praq s priqtelkata, tq da ne e typo lape kat teb, a i nqma nujda da se opitvam da poznaq koga svyr6va - tq prosto si go kazva i spira. of ko sa zanimaam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си