- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za ili protiv frenskata ?
[b][i] q kajete sichki i m i f dali pravite frenska lubov (ili taka narechenite svirki) ne se sramuvaite !
Да правя и даже ми харесва, и 69 пробвах и тя ми харесва![]()
69 sux .. predpochitam da se reduvame![]()
Yupeeee !
Едва ли някой ще бъде против. На мен много ми харесва.
da pravq go,ponqkoga dori mi haresva
pffffff protiv !!!! polovite organi ne sa napraveni za smukane i lizane!!! tova e gnusno !! ne moje taka !! ta predstavete ot tam pikaesh ! kak taka she trugnesh da lijesh na nqkoi poloviq organ mi e qsno !! gnusotiq! pulna !![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
![]()
![]()
Всъщност пикнята влияе благотворно в някои случаи...Буут ми разправяше за някаква мацка с обица на пъпа...адски възпалена. Нищо не помогнало, накрая сложила пишо на мястото и се оправило.![]()
asd123
nqkoi hora se kupqt![]()
a i po tvoita logika ... togava dai i "tva deto se pikae s nego" da ne vliza v tvoq "polov organ"
ae zamisli se malko predi da prikazvash
Yupeeee !
правя го от скоро и изненадащо ми хареса
Мисля обаче че не си много наясно какво е "Френска Любов"![]()
ХахаХАхаХАхаХ... Абсолютно е прав!!!Първоначално написано от Paduan`
Подкрепям и с двете ръце
![]()
и смятам че мнението ми за френската любов е просто излишно! ... тоест - да, за нея съм!
![]()
kam asd123
ti do sq pravila li si svirka ,e verno 4e ima nqkoi bahti ne4istoplatnite,ama ako go napravi6 na nqkoi koito se kape ot vreme na vreme haha 6te vidi6 4e vaob6te ne e gnusno,pak i nali trqbva da dostavq6 udovolstvie na partniora kvo ti struva edna svirka
Френската не е само свирки.И съм за.Първоначално написано от za ili protiv
zashtoto frenskite prostitutki deto sa go pravili edno vreme sa bili nai-evtini![]()
Yupeeee !
Защото французите са перверзници...целувката с език се казва "френска целувка" всъщност. Те се води, че са започнали да правят такива неща.
az sy6to pravq frenska lubov ot skoro i da vi kaja 4esno mnogo mi haresva...qko e da gleda6 kak polovinkata ti se gyr4i ot kef..
Същото.Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
Да обичам и аз да правя и на мен да ми правят =D>
tvardo za frenskata lubov \/ mn e hubavo,kogato vijda6,4e priateliat ti se kefi na max....a o6te po-hubavoto e 4e sled tva i ti 6e bade6 vaznagraden za dobrata rabota
![]()
tazi tema mislq che weche e 0bsyjdana ama pak shte 0tg0w0rq :P che sym za i mislq che nqma nisht0 l0sh0![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
За, преди секс 69 непременно
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
100% ЗАПървоначално написано от za ili protiv
![]()
Твърдо за 69. Преди като се редувахме аз не свършвах дълго време, аз на нея правя понякога и тя не стига до оргазъм.. Така се възбуждаме и двамата.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!