.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Момичета ...

... кажете какво подарихте на половинките си при отбелязването на вашата годишнина или на определен брой месеци от както сте заедно ?

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Подарявала съм му парфюм, мече, ключодържател сърце, огледало, чашка...
    А годишнина ще правим след 10-тина дни. Незнам какво ще му подаря, незнам какви пари ще имам. Може гел за коса, защото му свърши гела. Искам боксерки да му подаря. Искам и пръстен сребърен, ама тези финанси...
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az vinagi podarqvam neshto ne mnogo golqmo no naistina ziantriguvashto..a macka ako nqmash pari mojesh da mu kupish neshto suvsem malko..zashtoto edva li podaruka ima znachenie..po-vajno e kak shte si prekarate denq

Мега фен
    Всъщност нищо.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Podarihme si vzaimno Tatusi za godi6ninata ni .... kogato napravihme 6 meseca,toi mi podari ogrooooomnoooo plu6eno me4e

Така подарявала съм му:комплект STR8; сребърна гривана и верижка, кожено яке (мисля, че беше за Коледа). За първата ни годишнина цифров фотоапарат. Това са по-големите неща, които съм му подарявала. Иначе съм му купувала плюшки, дискове и т.н.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Родителите ти къде работят? Искам и аз да имам толкова пари!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Родителите ти къде работят? Искам и аз да имам толкова пари!
    Майка ми е адвокат и има частна фирма, а баща ми се занимава с частен бизнес. Но в една връзка парите не са най-важното нещо. Нито това, че аз съм му правила скъпи подаръци, нито че той ми е правил на мен скъпи подаръци са укрепили връзката. Няма значение колко струва и колко е голямо, важен е жеста. Както вече съм казвала мен една роза ме е радвала много повече от златно колие.

Мега фен
    Знам...просто ми направи впечатление, че разполагаш с финанси.

Има нещо такова.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Лошо няма.Иначе за първата година не си разменихме подаръци-той беше в казармата.Но скоро ще правем 2 и не знам какво да правя?не искам да го задължавам с подаръци-студенти сме,а и не сме особено богати,но ми се ще нещо интересно и оригинално да направим.Предложения?

Ако имате достатъчно финанси направете си една ексурзия за един- два дни. Напр. отидете на хижа и останете сам, ще си прекарате яко.Друг вариант е да отидете на пикник или на някое специално за вас място. Така няма да влизате в големи разходи. Но съм сигурна, че кактвото и да решите прекарването ще е приятно. Все пак си с човека, който обичаш, другото няма значение.

Град
    Свищов
    По принцип имаме идея за екскурзия да някой близък град,ам за 1 ден.Родителите ми са супер консервативни и няма да ме пуснат с него да пренощувам където и да е.Аз у тях не съм,пък камоли на друго място.Абе има време-ще видим!

Каза, че сте студенти, нали? Това предполага поне 20г. Малко ми е странно как родителите ти все още ти забраняват.

Emi az za edna godina iskah da mu podarq edin album,koito e pylen sys snimki(ob6ti i pootdelno)pod popve4eto snimki s qk nadpis....(otobi4a nqkakvi takiva ne6ta koito ostavat za spomen...)...Nz ot kolko vreme ste zaedno,ama trqbvda da znae6 kakvi sa mu strastite i podaryka da e svarzan s tqh uspeh

Град
    Свищов
    На по 21 сме,ама какво да ти кажа консервативни хора.Казали са ми ако не нощуваш у нас-обирай си багажа.Възрастта няма значение в случая-сестра ми спа за първи път извън дома,когато се омъжи.Комунизъм!

Град
    Свищов
    Абе моят е малко музикант,ама китара няма да му купя-аз ревнувам от сегашната му,а от новата да не говорим!

За първи път чувам за такива родители. И аз свиря на китара и прекарвам голяма част от времето си с нея. Щом трябва да е нещо за 1 ден отидете на разходка с пикник. Ще си прекарате яко, а вашите няма да ти пилят на главата, че не си се прибрала.

Град
    Свищов
    Еми какво д правя-съдба!И аз не харесвам тази им черта,ама се примирявам,че иначе по-лошо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си