- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нощните дискотеки и непълнолетните.
Защо непълнолетните момичета ги пускат много по-лесно в дискотеки, без ID (лична карта) и без да ги претърсват, а на момчетата винаги правят проблеми? Не мога да си дам наистина логично обяснение.
Ако искате споделете и преживявания с пускане по такива места.
Претърсването - Охраната са мъже => нямат право да обескират жена. Претърсването става само от опълномощено лице от същия полПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Но те имат правото да изискват документи! Ако не иска да покаже, няма да влезе!
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
А такива пълномощни лица често липсват. И така еедно момиче не може ли да внесе оръжие за себе си или за гаджето си? кел файда, че мен ще ме джобат а приятелката ми не. Един макаров под полата залепен за бедрото и после ще има премии за най-добър журналист.
буахаххаахаххаПървоначално написано от exploitedteen
Пълниш ми душата с тея изказвания!![]()
![]()
![]()
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Чак пък малки... В интерес на истината на нощни ходят най-вече 17годишни. Не че не влязох за първи път в нощна на 14, но тогава си беше с повод и компания. Не си спомням да съм си клатела срмните устниПървоначално написано от exploitedteen
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
аве къде сте тръгнали по нощен живот.... има детски дискотеки тва онова... са мен катт не ме пускат на детска ко да праа... тва е живота за сичко си има време...
Gott wei
Ми той отговора е във въпроса "мъже охрана, пускат момичета". Няма какво повече да се каже
щото знаят, че непълнолетните момичета като влезнат в дискотеката ще пият 2-3 водки ...ще се напият и после лесно пускат!тъпо, но факт!
Потресаващо прав си!Първоначално написано от exploitedteen
Седми клас ходех по такива места (няколко пъти) и сме вкарвали алкохол с момичата. Имах един нож който винаги беше с мен (сега съм с друг че оня го затрих), та оня другия...по мачове, дискотеки, само един път късно се усетих да го прибера в Martens-a и ми го взеха охраната, ама после учудващо ми го върнаха. С момиче и палки сме вкарвали в една дискотека. Ходих с една чалгарка от Пловдив и снея на диско. Съберерем лапетиите уж скинове там + някой по-дърт и върте. Ма к'во ли не сме мъкнали...ама да де май "мако" се отплеснах. Ама това е защото не сме много потърпевши след това. Няма никакъв контрол, ама скоро няма да е съвсем така. Волностите ще понамеят в най-скоро времеПървоначално написано от WILD__BOY
Да, бе.... Чай че ми се изясни случкатаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
hm da ama mom4etata pove4e gi puskat roditelite nali se se6tate xaxaxax oko za oko, zub za zub![]()
Ти тъп ли си че не можеш се сетиш сам, даже аз лично ми падна шапката като вкарах с мене гаджето ми + племенницата и която е на 14 години(верно ше кажеш че е на 17 поне ебати момичето) в Син сити. Готино момиче да е винаги ше го пуснат, се пак колкото повече путки толкова по престижно заведението - виж грозно ли е момичето - веднага картата!Първоначално написано от WILD__BOY
2т. системно
Не съм тъп .. просто съм наивен да търся някво ... малко по-нормално и приемливо обяснениеПървоначално написано от Amayo
![]()
Доста доброПървоначално написано от Absconding
![]()
Но все пак може би са с предружител , брат или друг роднина
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
И аз това се питам... Но честно казано едва ли е само от сексизъм... Просто на малолетните момичета, по- малко им личи колко са малки... С оглед на това че трудно може да различиш дали въпросната мацка е на 15 или на 20...КОгато е покрита с два тона грим...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ХахахаПървоначално написано от Amayo
Значи аз ще се чувствам поласкана, защото никога не са ми искали въпреки, че според мен не давам вид на много голяма. Това е малко относително, защото за един от охраната може да е грозна, за друг - не.
Иначе другото, което си мисля е, че едно момиче под 18 винаги може да направи така, че да изглежда поне малко по-голяма от колкото е. А едно момче какво може да направи? Нито да се гримира, нито токчета да сложи..нищо. Може би просто на момчетата под 18 повече им личи. Пък и в краен случай - усмихваш се малко на охраната и айдееее - инсайд. Не, че ми се е случвало, но съм сигурна, че и това върши няква работа. Но като цяло основната причина си остава това за "прясната шунка".![]()
Като бяхме в 10ти клас беше много модерно да се ходи на нощна в Империал (кино петър берон) и ние гимназиалните пишлемета сме тръгнали да мутреем с лоша походка (тогава беше модерно да се ходи с кожени бомбери и обувки дето са квадратни отпред) и с нас са две момичета от които едното на 20 другото на 21 години - влизаме в дискотеката и охраната на входа ни подшушва на мене и приятелите - ше ги пуснеме момичетата да влязат с васПървоначално написано от Absconding
![]()
.
2т. системно
И аз съм се чудилаАз вече съм на 18 и нямам проблеми обаче аз и на 14 си ходех на нощна и просто вкарвах една мазна усмивка и влизах. А пак според мене пускат момичетата по-лесно, защото където има момичета винаги и там ходят мъжете, а където има мъже естествено има сериозна алкохолна консумация. Като влязат 10 натокани мацита и след тях 10 генгстЪ бойз и оборота е готов
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
xaxa абе хора охраната пуска без проблем момичетата за да им се подмазват или по някакав начин да ги свалят. това е мн жалкоПускат ги също така за да правят нали уж големия купон \
/ , а иначе ако има повече момчета ще е тъпо
![]()
това се според мене![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
хахаххахахаххахПървоначално написано от Amayo
смях
Аз живея при Империал и съм ходила. Биваше.