Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
сексизъм...

или за по- лесно..
малки момичета=> прясна шунка=> секс=> надървени кочове посетители в диското, който се опитват да черпят малолетните свирколетки докато си клатят срамните устни...
Претърсването - Охраната са мъже => нямат право да обескират жена. Претърсването става само от опълномощено лице от същия пол

А такива пълномощни лица често липсват. И така еедно момиче не може ли да внесе оръжие за себе си или за гаджето си? кел файда, че мен ще ме джобат а приятелката ми не. Един макаров под полата залепен за бедрото и после ще има премии за най-добър журналист.
Седми клас ходех по такива места (няколко пъти) и сме вкарвали алкохол с момичата. Имах един нож който винаги беше с мен (сега съм с друг че оня го затрих), та оня другия...по мачове, дискотеки, само един път късно се усетих да го прибера в Martens-a и ми го взеха охраната, ама после учудващо ми го върнаха. С момиче и палки сме вкарвали в една дискотека. Ходих с една чалгарка от Пловдив и снея на диско. Съберерем лапетиите уж скинове там + някой по-дърт и върте. Ма к'во ли не сме мъкнали...ама да де май "мако" се отплеснах. Ама това е защото не сме много потърпевши след това. Няма никакъв контрол, ама скоро няма да е съвсем така. Волностите ще понамеят в най-скоро време