Цитирай Първоначално написано от Amayo
Цитирай Първоначално написано от Absconding
Цитирай Първоначално написано от Amayo
виж грозно ли е момичето - веднага картата!
Хахаха Значи аз ще се чувствам поласкана, защото никога не са ми искали въпреки, че според мен не давам вид на много голяма. Това е малко относително, защото за един от охраната може да е грозна, за друг - не.
Иначе другото, което си мисля е, че едно момиче под 18 винаги може да направи така, че да изглежда поне малко по-голяма от колкото е. А едно момче какво може да направи? Нито да се гримира, нито токчета да сложи..нищо. Може би просто на момчетата под 18 повече им личи. Пък и в краен случай - усмихваш се малко на охраната и айдееее - инсайд. Не, че ми се е случвало, но съм сигурна, че и това върши няква работа. Но като цяло основната причина си остава това за "прясната шунка".
Като бяхме в 10ти клас беше много модерно да се ходи на нощна в Империал (кино петър берон) и ние гимназиалните пишлемета сме тръгнали да мутреем с лоша походка (тогава беше модерно да се ходи с кожени бомбери и обувки дето са квадратни отпред) и с нас са две момичета от които едното на 20 другото на 21 години - влизаме в дискотеката и охраната на входа ни подшушва на мене и приятелите - ше ги пуснеме момичетата да влязат с вас .
хахаххахахаххах смях
Аз живея при Империал и съм ходила. Биваше.