- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneverqvali li ste
iskam si4ki v tozi forum da me namrazite vsi4ki ABSOLUTNO VSI4KI ISKAM DA ME NENAVIJDAT daite sila na Angel_Girl da me zabravi i pove4e da ne me potarsi daite i stimul da si nameri drug da bade 6tastliva s drug nie s neq nemojem da badem 6tastlivi daite i sila da prodalji na pred az 6et se opravq sam.
az nikoga ne sum izneverqvala nqmam i namerenie da go pravq imala sum vuzmojnosti no ne sum gi realizirala za6toto mnogo obi4am 4oveka s koito sum i ne bih go naranila po tozi dolen na4in i kakto kazaha po nagore ako sum s edin 4ovek 6te sum samo s nego !
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
Никога не съм изневерявала и никога не бих го направила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не и нямам такова намерение, поне засегаПървоначално написано от gal4eto
![]()
Angel_Girl и Cool_Boy я да се спрете и двамата!!!Държите се като бебета!!!Не ви знам на колко сте ама май не знаете за ко е тоя форум!Просто ви чета глупостите....големи хора,ходили година и нещо и ся се обиждат!Ходила сам и с по 2дена с момче и никой от гаджета няма да говори така за мен.Cool_Boy на 20 ли на колко си баси я се оправи!Така само ти се излагаш!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Не съм изнверявала никога...дори и целувки!И нямам намерение...тва е гадно нещо и забиваш нож в гърба на човека,който има доверие в теб!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
^^kotenceto^^ Ти на колко години си бе момиче???
Не съм го правила, няма и да го направя. Не съм курва, която с лека ръка ще разбие сърцето на някого, при положение , че този човек дава всичко за мен.
Подкрепям те напълно,но аз това го осъзнах чак като съзрях какво е моето момиче за мен.Е тя неостана по назад с постъпките си де.Първоначално написано от ^HyPoCRiSy^
Да веднъж на бившето ми гадже.. но седмица след случилото се скъсахме (не му казах какво съм направила, но и не можех да продължа след случилото се)! На сегашното не съм и не мисля, че имам нужда..ако стане такова нещо сигурно ще се разделим не знам.. няма да мога да го погледна в очите после.. тва си е чисто предателство..
Аз изневерих на мойто момиче като се целувах с други и ваобще не се гордея с това.Но тов абеше преди година и нещо след като и тя ми изневери няколко пъти не съм си и помислял да и изневеря пак защото тогава осъзнах какв осъм и причинил когато аз го изпитах на гърба си![]()
Ей БАТКО ти на колко си е умник голям. Хората ще обсъждат това, което искат, не ръсят простотии като тебе. Като не ти харесва не чети, някой да та е заставил да го правиш?Първоначално написано от Умния
18Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ами веднъж го изнервих!Разбира се ИМАШЕ СИ ЯКА причина !!!И това беше по телефона и като ми се навика,аз си говорех съвсем спокойно! И викаше "Затова не те харесвам защтото по тел-а си ТЪПА ТЪПА ТЪПА!!!"Ах как яко го изнервих и хич не съжалявам защото си имаше ПРИЧИНА!Първоначално написано от gal4eto
винаги изневерявам... просто защото още сме деца, каквото и да ми говорите... сериозна връзка на 16 години... еми, трябва да е любовта на живота ми, ама явно още не съм го срещнала... и се надявам да не стане в следващите 2-3 години. иначе, преди супер гадно се чувствах, когато момчето с мен ми изневери... ама сега вече... бали му майката!![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
izvinqvai,ama kakvoto i da e napravila mackata ne misli6 li,4e e super dolno da razkazva6 takiva ne6ta vuv foruma.dori i da e sgre6ila i da e napravila ne6ta,ot koito veroqtno e sram nujno li e vsi4ki da go razbirat??nikogo ne za6titavam,nito se burkam mejdu vas 6toto nz absolutno ni6to ot tova,koeto e stanalo,no i ne smqtam,4e tova e mujka postupka,a po-skoro po detski se opitva6 da q unizi6.povqrvai-otstrani izglejda mn grozno!Първоначално написано от Cool_Boy
abe ne moga da razbera kakuv vi e problema na vsi4ki?verno 4e tuk ne e mqstoto ama vse pak horata obsujdat kakvoto si iskat i li4no men stra6no mn me veselqt!!!i dvamata sa adski sme6ni!
![]()
![]()
![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
ako izneverq na nqkogo na kogoto durja...posle shte se proklinam za cql jivot...tova e nai podloto i gadno neshto...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Cool_Boy ако това си момче си ти което е всъщност на аватара ти и си свободен! Ще те чакам да откликнеш...![]()
никога не съм![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
на скоро изневерин н авоя приятел съжалявам адски мното за това![]()
ne sam izneverqval...Първоначално написано от gal4eto
![]()
![]()