- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneverqvali li ste
nz cool_boy mng si seksi aide call me ako si svoboden,ako ne zdrave da e!
e Cool_boy ne razbrame vse pak tva na snimkata ti li si 6toto....6te te shruskam sladur4e!![]()
Толкова ли никой не ви иска, че се предлагате във форуми на всеки с як аватар?
po princip ili sega 6toto po princip ne ama sega ........!haha ne we ama ebavkata si q biva!Първоначално написано от `Death`Whore`
Хора, по-интересно ми е да гледам в 1 точка, може ли да сте толкова зле. колко време обяснявахте как няма да се каляте 1 друг и квооооооо- сдухани сте и туй то
Такива бойни мацки обичам!
ti puk kvo tolkova se drazni6 Angel_Girl???v produljenie na 5 stranici obqsnqva6 4e ne iska6 da ima6 ni6to ob6to s nego i nakraq kurvite sa tezi koito go iskat!!!me6to ne se vruzva![]()
cool_boy, Angel_girl да знаехте само колко сте смешни и двамата... Тръгнали да ми правят семеини скандали във форум... Боже, има ли край човешката глупост?!?
Аз никога не съм изневерявала и не бих наранила човека до мен, не бих подкопала доверието му, не бих му изневерила... Не бих искала да страда по моя вина!
ebati tq ne go iska posle az sum bila kurva,ako vsqko momi4e koeto iska mom4etoti e kurva,zna4i i ti si!Първоначално написано от Анонимко
Никога не съм му изневерявала и няма да му изневеря.Просто много го обичам и не съм способва на това.Нямам нужда от никой друг.Само той е в сърцето ми.
ae macka i az se obarkah ve4e...hem cqlata tema e palna s tvoi i na tvoq pi4 postove,v koito si pi6ete kvi li ne gadni ne6ta...horata si mislqt 4e ste skasali..ti govori6 4e ne iks6a da go 4uva6 4e tva e kraq..toi govori sa6toto..i nakraq "ne go pipai mb,toi e moito gadje" ....posledno kva e istinata.i nali ste adski skarani..toq podpis i love cool_boy...ae obarkana raota...Първоначално написано от Angel_Girl
абе кфи са тия детски изпълнения?!ако бях аз щеше да ме е срам...Angel само 1 нещо имам да ти кажа: по-умният отстъпва...поне нямаше да се излагаш
иначе по темата - изневерявала съм и то не веднъж и не се гордея особено с това
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Та относно темата:ние се сдобрихме и всичко е наред. И те нарекох курва(гостенката), защото ти се предлагаш във форум. Не е курвенско това, че си търсиш гадже, а това, че се натискаш на момчетата по форумите. И ако обичате не ми разправяте колко съм смешна и тн, защото вие(някои от вас) не малко пъти сте ставали смешни с ваши проблеми и прочите. Погледнете другите, който стават смешни, а не критикувайте мен.![]()
![]()
![]()
mi 4estito i mnogo dalgi godini savmesten jivot izpalnen s liubov .![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Този форум се напълни с форумни любовни драми. Де да можех да накарам мъжа да пише редовно...такъв чат щяхме да спрягаме.![]()
Той се занимава с други глупости - компютърни игри.![]()
НЕ съм и не искам..