.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Никога не съм го правил.... Мисля, че една връзка се крепи на доверие и никога не съм я лъгал.....

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Mda... Izneverih vednaj Togava sajalqvah, posle ostanah na mnenie che si go zaslujava tova i oshte mnogo poveche, obache sega izliza che nishto ne e bilo takova kakvoto e izglejdalo... Abe... prostotii !
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Zavisi kakvo razbirash pod iznevqra... Kogato bqh s posledniq mi priqtel ( ve4e bivsh) mu izneverih ..s momche koeto obicham i s koeto predi vreme hodih dosta vreme ... Za men tova beshe iznevqra zashtoto az imah chustva kam tozi chovek, no ako priqtelq mi doide i mi kaje ,,izneverih ti '' shte potyrsq vinata v sebe si ,zashtoto za da otide pri drugo momiche az ne sam mu dala dostata4no
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    изневерявам... и на двамата и ще продължавам.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен

Re: izneverqvali li ste

[quote="DuDuHka"]
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от gal4eto
    iskam da vi popitam dali ste izneverqvali na polovinkata si ili dali sajalqvate posle
    Абе то хубаво, че си го изнервила, ама темата си е съвсем друга и човека те пита дали си му ИЗНЕВЕРЯВАЛА не дали си го изнервяла някога...
    Майко мила.....Какво съм прочела Ам аз не съм изневерявала...Само понякога съм се базикала с момче ама това беше базик не съм се целувала нито такива глупости с др момче,когато съм имала гадже,защото с момчетата,с които съм била съм държала на тях,а те все са ме предавали (повечето)...Дори първото ми гадже,с което ми беше 1 целувка ми изневери стана ми Супер гадно...

izneverqvala sum vednuj, no prosto 4oveka s koito bqh ve4e ne go 4uvstvah tolkova blizuk.prosto vsi4ko se be6e promenilo i namerih tova koeto turseh v drugo mom4e. razbira se vednaga pogovorih s gadjeto mi za tova koeto sum napravila i sega sme dosta dobri priqteli

А защо трябваше да му изневеряваш?! Не беше ли по - лесно да се разделите след като :
    ve4e ne go 4uvstvah tolkova blizuk.prosto vsi4ko se be6e promenilo i namerih tova koeto turseh v drugo mom4e

...

Nito se xvalq,nito sajalqvam,no da izneverqvala sam.Na mnenie sam 4e ima nujda ot raznoobrazie,no tova dale4 ne ozna4ava,4e pri iznevqrata trqbva da se stiga dale4.Za sex-iznevqra sam protiv,za6toto znam 4e ako mi se slu4i 6te stradam mnogo.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Не,никога не съм и нямам такова намерение.Ако съм с един човек съм само и единствено с него
    Напълно те подкрепям.Браво на тебе!!! =D>

Голям фен Аватара на CaSsIe
    da mn puti

Голям фен
    Ne nikoga ne sym dori i na mom4eta koito ne sam obi4ala,a kakvo ostava da izneverq na moita lubov!Protiv tova sam!Kato iskam da sym s drug 6te skysam s gadjeto mi i togava,no ne i dokato sam s nego!
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Фен
    Град
    сф
    nikoga nqma da my izneverq[prekaleno silni 4yvstva imam kum negy,a i tova e ne6ty dosta podlo i tpoo],no me e strah toi da ne go napravi...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    da mn puti
    и аз така!
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си