- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneverqvali li ste
Никога не съм го правил.... Мисля, че една връзка се крепи на доверие и никога не съм я лъгал.....
Mda... Izneverih vednajTogava sajalqvah, posle ostanah na mnenie che si go zaslujava tova i oshte mnogo poveche, obache sega izliza che nishto ne e bilo takova kakvoto e izglejdalo...
Abe... prostotii !
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Zavisi kakvo razbirash pod iznevqra... Kogato bqh s posledniq mi priqtel ( ve4e bivsh) mu izneverih ..s momche koeto obicham i s koeto predi vreme hodih dosta vreme ... Za men tova beshe iznevqra zashtoto az imah chustva kam tozi chovek, no ako priqtelq mi doide i mi kaje ,,izneverih ti '' shte potyrsq vinata v sebe si ,zashtoto za da otide pri drugo momiche az ne sam mu dala dostata4no![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
изневерявам... и на двамата![]()
![]()
и ще продължавам.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
[quote="DuDuHka"]Майко мила.....Какво съм прочелаПървоначално написано от Krem4eto
Ам аз не съм изневерявала...Само понякога съм се базикала с момче ама това беше базик не съм се целувала нито такива глупости с др момче,когато съм имала гадже,защото с момчетата,с които съм била съм държала на тях,а те все са ме предавали (повечето)...Дори първото ми гадже,с което ми беше 1 целувка ми изневери стана ми Супер гадно...
izneverqvala sum vednuj, no prosto 4oveka s koito bqh ve4e ne go 4uvstvah tolkova blizuk.prosto vsi4ko se be6e promenilo i namerih tova koeto turseh v drugo mom4e. razbira se vednaga pogovorih s gadjeto mi za tova koeto sum napravila i sega sme dosta dobri priqteli
А защо трябваше да му изневеряваш?! Не беше ли по - лесно да се разделите след като :
ve4e ne go 4uvstvah tolkova blizuk.prosto vsi4ko se be6e promenilo i namerih tova koeto turseh v drugo mom4e
Nito se xvalq,nito sajalqvam,no da izneverqvala sam.Na mnenie sam 4e ima nujda ot raznoobrazie,no tova dale4 ne ozna4ava,4e pri iznevqrata trqbva da se stiga dale4.Za sex-iznevqra sam protiv,za6toto znam 4e ako mi se slu4i 6te stradam mnogo.
Ne nikoga ne sym dori i na mom4eta koito ne sam obi4ala,a kakvo ostava da izneverq na moita lubov!Protiv tova sam!Kato iskam da sym s drug 6te skysam s gadjeto mi i togava,no ne i dokato sam s nego!
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
и аз така!Първоначално написано от CaSsIe
![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body