Първоначално написано от
Cool_Boy
На мен ли ми говориш как да се държа бе детенце???????? я се върни малко назад с промерно преди да тръгнеш с мен каква беше тогава аа????едно лигаво детенце което незнаеше каде да седне какво да прави ти дори незнаеше какво да говориш бе човек та ксега ми казваш на мен какво да правя???На мен ми го казваш тоди който те измъкна от калта дето тънеше ти дето ако небях ти простил щеше да лапаш пишки още в 21-во неми говори така защото не си ми на акала детенце нито на годините първо си избърши лигите от устата после като станеш на мойте години и акал ми говори ти си паднала много по долу от мен момиченце да изневериш и да не се извиниш да лъжеш и да се защитаваш да обвинямаш мен заради твойте грешки ти незнаеш какво да говориш и с еповтаряш нали така пишеше в дневникът ти когато го четох"искам да ме чука само това искам" нали тва пишеше имам кой да ме обича и кой да ме чука беше еда мазна курва когато наново тръгнах с тебе измъкнах те от калта а сега ми забиваш нож в гърба ти неси човек момиче ти незнам какво си само рушиш и сасипваш намери любовта и какво направи разрушия браво е са си намери някой дето да те търпи определено няма да съм аз.