- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- пак тоя цикъл ....
оофф какво става с оргазнизма ми?Трябваше да ми дойде на 18-ти Август а ми дойде на 14(точно след като се върнах от море) вървя ми много малко имаше там нещо но не както преди и ми свърши днес!защо е така?нормално ли е?вярно цикъла ми е нередовен но такова нещо дося не се беше случвало....
![]()
не мисля,че е нещо сериозно.
аз съм на 17, а цикълът ми е започнал от 11 годишна - 5 клас. Оттогава никога не е бил на точна дата всеки месец,разминава се често до няколко дни,2-3-4. Не съм имала проблеми с това.
И все пак,не се спирай на моето мнение,не мога да твърдя 100%,но не смятам,че трябва да се тревожиш..
и при мен е така,въпреки че ми идва от 2-3 години,изобщо не се е нормализирал-закъснява или подранява,трае различно,не винаги е обилен както нормално...изобщо е много неприятно![]()
но и аз мисля,че това не е проблем.при смяната на климата също се получава някакъв дисбаланс,може и от това да ене се тревожи,говори и с още хора,ако това ще те успокои,ако не иди на лекар,за да се увериш
![]()
mila,ako si imala polov kontakt bez predpazno sredstvo te suvetvam da si naprai6 test za bremennost.pri4inata moje da e i druga,naprimer tova 4e si s cikul ot skoro i o6te ne ti se e reguliral.dori 2 godini edna jena da ima cikul ne e garanciq 4e 6te i e redoven!ako mnogo te pritesnqva otidi na genikolog,toi nai dobre 6te kaje ot kakvo se polu4ava taka.
ами аз се върнах от море на 30 юли трябваше да ми дойде на на 8-8 август а ми дойде на 31 юли нормално е се пак сменяш климат-а и дрън дрън![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
От смяна на климата е било.Ако си свикнала в града,а отиваш на море само веднъж годишно за няколко дни,разбира се,че някак ще се отрази на цикъла(малко или много).