- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо става там долу
Проблема ми е следния: От скоро излизам с едно момиче(до сега не сам имал приятелка) и когато се разхождам с нея, когато държим ръцете си, когато се гушнем ---->>Получавам ерекция; Случвало ми се е и като танцувам с някое момиче.
Това нормално ли е как да преборя този проблем. Много ми е странно понеже сам новак в любовта....
....помогнете![]()
Ще го преживееш. Скоро ще свикнеш и малкия ти приятел в гащите няма да обръща внимание.
Ама нормално ли е? На някои друг случвало ли му се е?
Нормално е бе. И на мен ми се е случвало - за два дена свикнах. Зависи от човека. Ако свикнеш с мисълта и се държиш нормално ще престане. А и като не мислиш за това по-бързо ще постгнеш резултатПървоначално написано от problem
mi de da znam...ne sum mom4e nemoa da kaja ama 6te go preodolee6 nadqvam se
Нормално е.Обикновено момчетата могат да получат ерекция дори само като гледат някое момиче на няколко метра от тях.Като танцувате или се гушкате,ти се възбуждаш и оттам малкият ти приятел се изправяНапълно нормално.
като не си момче и не знаеш, не давай тъпи съвети и мненияПървоначално написано от BebeTooOoo
![]()
Стига с това "малкия приятел"!
Кур се казва! Или хуй,или пишка,или пенис.
Кви са тия малки приятели?![]()
Ти се радвай че става. Другия варият е по-лош (поне според мен). Незнам има ли човек на който не му се е случвало. Това няма какво толкова да те притеснява. А и на момичетата (попринцип) им харесва да си възбуден, както и на нас ни харесва когато те са![]()
Благодаря за отговорите сега сам по спокоен. Притеснявах се само да не забележи че са ми надути гащитеи да не си помисли че сам някакъв перверзник, който иска да спи с нея още на първата среща.
Кефи се че получаваш.. хората си го бият в стената и пак не стаа... Ми нормално е аз кьт сьм с бебока почти винаги си ми е ГОРЕ ГОРЕ до пьпчето или настрани.. Но тя знае как да го дьржи нон стоп в ерекция
... ПО ТЕМАТА - Абсолютно NORMAL
![]()
vse pak ti e na4aloto na kolko god si?
Нормално е. Трябва да се радваш, че ти става. Момичето няма да те помисли за перверзник. Може даже да и стане приятно, защото това означава, че те възбужда.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
haha, pi4 - otgovora se krie v samiq ti vypros - "novak sym" - mi napylno normalno si e ne sa u4udvai. ama vse pak glei da go prikriva6 malko, se6tam se vednaj kato se vidqh s priqtelkata otdavna iiii bqhmve v centara i zehme 4akahme nqkoi, tq ko ze 4e me pregyrna i se dolepi do men i kat mi stana.......to ne be6e li da zapalq cigara da si durja rykata dolu, to ne be6e li da klqkam 6tom mi sa razvyrzala maratonkata....i tva v centara na grada. ujas si be6e e;] no e zabavno ;p
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
az kat hodehme s moita devoika beh non - stop gore... axax tq se kefe6e qko! Awe tfa e normalno![]()
хахаха даПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
както казаха и другите,нормално е.Това не е кой знае какъв проблем,една приятелка ми беше казвала,че на гаджето й докато се целуват му става..така че ще се оправиш,само трябва да не мислиш толкова за това,и ще премине![]()
f@nt@zi@
aaa ne se pritesnqvai... 6tom si novak... 6te go preodolee6... :P sega nemoga da si spomnq dali sum imal takuv problem s purvata mi priqtelkaaa ama ima ne6to takova 4esno kazano... ta4eeee si4ko si 4 normalno nqma da se pla6i6 :P :P :P
I`m gonna make you crazy...
na 14, i tova mi e pyrvata vryska...Първоначално написано от silv
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Първоначално написано от f@nt@zi@
Ама тя как се е чувствала като го усети, кофти ли и е ставало.
Дамззз, нормално е. Аз се кефя, когато на приятеля ми му се надърви. Значи, че го привличам и ме желае. Какво по-хубаво от това? Коя мацка не би се кефела? Трябва да е някаква супер малоумна, за да не се кефи.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
еми не мисля че й е ставало кофти,както казаха всички вече,тва е нормално,няма нищо страшно,като посвикнеш с мисълта,че имаш гадже и всичко ще се оправи,няма смисъл да се паникьосвашПървоначално написано от problem
![]()
f@nt@zi@
Нормално е ! ЩЕ свикнеш с времето и няма да ти става!УСпех :P !Първоначално написано от problem
nz - az sym momi4e....ne moga da ti pomogna
Спокойно напълно нормално е няма да се плашиш.С времето ще се научиш да се контролираш.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."