- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо става там долу
Kato si momi4e i nqma kvo da kaje6 po dobre ne postvai pisnalo mi e ot prudli i prudliovci deto pi6at samo za da pravqt broika postove...Първоначално написано от RoSiTy
A kolkoto do avtora na temata pi4, budi spokoen na mene mi stava postoqnno kogato sum v blizost do lubimoto momi4e:P
Eventful past is everclear.
хах.ех,че весело.Първоначално написано от WindWaker
ще свикнеш.да се надяваме...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Е чеки малко то тва на всеки се случва !Първоначално написано от problem
![]()
Все пак тва си ти е в природата ве пич ,радвай се![]()
BTW и на един мой бивш се беше случвало ама на мене не ми беше кофти,защото знаех че е NORMAL!Първоначално написано от problem
Малък приятел се казва защото явно му е малък .Първоначално написано от АТАКАБГ
За сравнение:при мен приятеля е голям . Моят голям приятел няма проблеми с жените!
Баце ако ми беше малък нямаше да ми надува толкоз гащите. Ако искаш мой си ги премерим, да те видим кво се фукаш толкоз.Първоначално написано от Анонимко
Мерси за постовете Ви разбрах че това е норлано.
Predi vsqka sre6ta s neq si bii po edna 4ikiqПървоначално написано от problem
![]()
бтв=btw=by the way=mejdudrugotoПървоначално написано от VortexSuperV
a po temata:normalno e daje e qko donakqde stiga da ne stanat neudobni situacii kakto po-gore beha pisali..v centara na grada.. \
/
Пробвах вече ама "Питоня" е неуморим. А големия проблем е че като се върна от среща и топките ще ми се пръснат и пак тря да го напляскам... Даже 2 пъти ми се случва да се пребирам с страшна болка в левия тестис и ако не си ударя една ч.... незнам дали няма да експлодира.Първоначално написано от '||BG_NIKE||'