.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    g
    Guest

Moderated:Забивате ли често гаджета по дискотеките?

Zdraveite,
    iskam da popitam, zabivate li 4esto gajeta po diskotekite, i ako da - samo se natiskate ili stigate i po-dale4e \/

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    mnogo qsno 4e zabivame zavisi ot gadjeto moje i do po dale4e da se stigne

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Никога не ми е било в кръвта да се "забивам" на ляво и дясно с момчета по дискотеките! Камо ли да стигам до др работи Там съм за да се забавлявам и да танцувам!
    2 т. от правилника. Бан на профил

mi zabiwala sym se da... n0 p0-dalech ne sym stigala a i ne sym iskala sht0t0 znam li g0 kyf e.. p0 natatyka ak0 izlizame ili g0 0p0znaq da
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от full-lips-
    mi zabiwala sym se da... n0 p0-dalech ne sym stigala a i ne sym iskala sht0t0 znam li g0 kyf e.. p0 natatyka ak0 izlizame ili g0 0p0znaq da

Именно
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    Az vi garantiram 4e 90% ot jenskite otivat tam za tva

g
    Guest
    I az gi gledam 4e se zabivat, ama mene me e malko sram i neznam kak da podhodia s nepoznata
    Na vas momi4eta kuv metod vi dopada nai-mnogo?

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    aide nedei da garantira6 6oto nqma kak da znae6 ili da sudi6 po tva kvo sa ti kazali 2-3 priqtelki, spored men tva moje da se kaje po skoro za mom4etata no kakto i da e. a ina4e po4ti vsi4ki s udovolstvie flirtuvame v disko i na men vkliu4itelno mi se e slu4valo dosta 4esto da go pravq, dori s hora koito sa mi priqteli ili poznati no izvun disko ne sme stigali do pove4e ot mili pogledi ili flirtove ot dale4e..taka 4e mislq 4e e pove4e ot normalno da se zabie6 s nqkoi v disko

drug e vuprosa 4e na moreto edni v diskotekata po4ti 6tqha da se naebat...dvama - ediniq si be6e vkaral rukata v dunkite na edna macka otzad, a drugiq otpred i si vkarvaha mn stabilna frenska celuvka... whatever tva be6e samo za primer
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това да отидеш на диско с цел да си забиеш някого(както правят масата младежи днес)е бая тъпо..
    Аз лично отивам там, за да се забавлявам и разпусна, ако си харесам някого много, тогава може да направя нещо по въпроса, но не отивам на диско, за да се натискам с някого..
    Дали съм стигала по-далеч... еми, може да се каже.. с едно бивше гадже се запознахме в диското,после случайно се засякохме в sladur.com и оттам станаха нещата, бяхме заедно 9 месеца, та той се оказа сериозен, но като цяло там ... няма кой знае какви готини момчета...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Не!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    На дискотена не съм бил повече от 10 пъти и определено не ми е било до такива работи

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Никога не ходя на дискотека с ясната цел да забивам някого...ако пък вече стане добре,ако не стане голяма работа...по принцип преди бях почти винаги с гаджето ми в диското,така че просто игнорирвах другите момчета,а сега просто нямам желание да "забивам".
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    kato hodq na diskoteka ne otivam s cel da se zabiq s nqkogo,a da potancuvam i da se pozabavlqvam s priqteli...sluchvalo se e flirt tanci okolo nqkoi i tn i tn....ama po-daleche ne stigam....plus tva momchetata ne sa tolkova krasivi kato gi vidish na sledvashtiq den na svetlo

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi ne az i ne hodq po diskotekite

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    axaxaxxaxa da,dva pati sam se zabivala s mom4eta v diskotekata i posle kato gi vidiah na po-svetlo,si pluh na petite i da me niama ....za tva ve4e samo flirtadjiiski nomera

До сега само веднъж съм "забивала" в дискотека и имах успех. Мене са се пробвали много да ме "забият", но малко са успели. Последният път, като бях на дискотека с приятеля ми, той отиде да си вземе нещо за пиене, но се забави и отидох при него на бара. Седнах и му подадох ръка "Приятно ми е Ламята Спаска" и той си подаде ръката - "Биаджо" и почнахме да танциваме и целуваме. Обаче барманът реши, че сега сме се запознали и почна да прави зверските физиономии на приятеля ми, които бяха в смисъл "налазвай я!". Много забавно беше
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

На дискотека отивам с приятели да се забавлявам. До себе си имам прекрасен човек и никога не бих тръгнала да се забивам в диското. Даже и преди това не ми е било в кръвта.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Еми забивам когато сьм сам, когато сьм с някой но не ме кефи, но не го правя когато имам момиче с което искам да сьм ..

Голям фен
    Град
    Pleven
    V diskotekata prosto stava po-lesno: tumno e, shumno e, tanca predrazpolaga i e lesno da hvanesh gadje. Opasnostta e samo, che na sledvashtiq den ti moje da iskash da produljish s otnosheniqta vi, a onzi ako e nqkoi nepoznat moje da ne iska. Obache ako ste imali flirt otpredi i samo e trqbvalo da stane zavarkata- diskotekata e nai-udobna za sluchaq.
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами аз се кефя да забивам тоя-оня.Забавно е флиртчето в диското-последния път взех,че забих гаджето
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

titiyo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    aide be,6toto sig poznava6 90-te% nali
    edna 4ast otivat iii za tova,no dr 4ast otivat samo i edinsteveno za kupona,muzika i da si prekarvat veselo s kompaniqta
    btw (zna4i sym ot 10-te%),koito ne se natiskat,ne flirtuvat i dori ne mislqt za mom4eta v diskoto
    po li4ni nabludeniq-mom4etata sa tezi,koito otivat da "zabivat"-izpiivat dve biri4ki i ve4e padat vsekakvi zadryjki(ne 4e moje da se napie mom4e ot 2 biri-mn rqdko de) i po4vat s vsi4ki "macki" da se probvat

Супер фен
    Град
    Burgas
    i na men mi se e slu4valo 1-2 pyti........no s ednata ogromna razlika, 4e momi4eto be6e ot moqta kompaniq i bqhme zaedno na diskoto - a da otida ad se zapoznavam i da "zabivam" momi4eta.......tva mi sa vijda prekaleno glupavo, ponqkoga - selsko i taka. v ob6ti linii sym protiv, no znae6 li ...

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

slu4valo mi se e nqkolko pyti..ediniq pyt se zapoznah s edno momi4e ii hodihme posle dryg e vyprosa, 4e se celuvahme i sled tova q piutah kak se kazva...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da.. dosta pyti mi se e sluchvalo..

Guest
    offf. to za tova sa suzdadeni diskotekite be... da se zabivat qko gadjeta pone na mene mi e nqkvo tupo da otidaaaa i da si dancam sam... nqkvo m stranno... noooo do nqkva seriozna vruzka ne sum stigal sled disko... noo i tova ne e izkliu4eno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си