.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

laskavo i gladko tqlo?

abe nqkoi znai li s kakvo gi majat teq po televiziata 4e taka im laskat telata?az polzvam losion4e no pak ne stavat takiva.pudrqt li se ko praiat...nqkoi ako znai kak da si napraiablqsak...mn she ma zaradva
    С мен който иска, срещу мен който може

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    mislq 4e si slagat olio za tqlo
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

mi to i az takova slagam sega shtoto drugo neznam...ama se mazna li da sedq xaxaxa
    С мен който иска, срещу мен който може

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    edinstvenoto koeto moga da ti kaja i za koeto sam sigyrna 4e 6te ti e ot polza e da se porazrovi6 v nqkoi letni broeve na COSMOPOLITAN tam moje da pi6e ne6to po tvoqta tema i daje moje da ima izlojeni produkti
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Пробвай бебешкото олио гел на Jhson's Baby. Мисля, че ще ти помотгне. По-добър ефект от него има,когато си с тен.

Мега фен
    Град
    София
    Добра хидратация- това е. А и Mystery е много права за олиото

Олиото има най- голям ефект като го слагаш върху мокра кожа - наистона става нещо подобно на тези дето ги дават по ТВ-то

Фон дю тен и лак за коса.

Голям фен
    сещам се за какво говориш,но не мога да намеря снимка в нета
    Аз като съм с пола или с нещо по-разголено си слагам от олиото на Джонсън'с и всички погледи се лепят (от време на време и някоя друга малка мухичка )
    но това,което виждаш по тв-то и в списанията е направено само за фотосесията,не можеш да се разкарваш така 'мазна' по улиците,а иначе някои постигат тоя блясък с пудра слагат си ,примерно, на деколтето..ако си решила,че този блясък ти трябва по-добре опитай с нещо сухо.
    А ако искаш 1 съвет на менкак ми става по-блестяща кожата без да я мажа с нищо преди излизане?

Значи прявая си пилинг от утайка от кафе,зехтин-1-2 супени лъжици,мед,понякога слагам и по-едра захар(която сама по себе си си е супер пилинг).С тази смес си правиш 20 минутен масаж(важно е да използваш силата си,може ид а те заболи,на 20-тата минута кожата ти ще е зачервена,но това се оправя бързо).Това се прави в банята.Аз лично го правя на целите крака,дупето и ръцете.Първото нещо,което ще усетиш,когато се измиваш е колко невероятно меки са ти ръцете после ще усетиш ,че е така и на всички места,над които си работила.Зехтинът си остава по кожата и ..си блести.Успех

olio-gel johnson"s baby aromat na sveji cvetq ama naistina mn ti laska kojata i e mn qk ima i edno na avon koeto e losion za slance sas zlatist i blestq6t efekt tva sa6to ne e lo6o
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

nqma zna4enie
    Guest
    ima edin losion za tqlo sus zlatist otenak na nivea, mnogo sam dovolna ot nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си