- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчета ....
Момчета бихте ли пропуснали мач на любимия си отбор за да бъдете с вашето момиче и трябва ли момичетата да гледат мач с вас?
тия мачо изпълнения са простотии. ако и двамата обичат футбол, нека гледат. ако не обичат да правят други работи.
Emi ako e mnogo vajen toq ma4 za teb momi4eto bi te razbralo,a az bih gledala ma4a ,6tom e tolkova vajen za priqtelq mi(a sam momi4e)
Аз гледам мачове с него. Сама не бих гледала повече от 10 минути, обаче с него е друго.
Не мога да кажа, че съм луд фен на футбола, но обичам да гледам. Заедно с приятеля ми си гледаме мачовете. Случвало се е да се съберем голяма компания неговите и моите приятели в нас и гледаме мачове. Знам, че ако поискам да е с мен и да не гледа мача той ще го направи, но ако мача е важен за него не бих го поискала.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Бих гледала ма4а заради него.Дори съм го правила ве4е и то не веднъж.Ако го оби4ам си4ко бих направила,дори и да не ми е толкова приятно.
ma4ovete koito ne sa za izpuskane sa toooolkova malko 4e prosto ne si zaslujava koeto i da e momi4e da se 4uvstva prenebregnato....a ot druga strana moje da proqvi i razbirane i da gleda ma4a s nego - kvo tolkova sa edni 90 minuti ? e, vse pak ako ima nqkva pri4ina i iska ot men da ne go gledam.....okei, ama kato cqlo....
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ami problema mi e tam 4e edna ve4er imashe ma4 na levski(lubimiq otbor na moito sladyr4e) i na men ne mi se gledashe, a toi kaza 4e 6te e s negovite fr v edno kafe, az ne otidoh i si4ko stana golqm problem, togava vsi4ki moi priqtelki me upreknaha 4e az sam bila vinovna 4e ne sam oti6la... sega vsi4ko e nared, no men vse o6te me 4ovyrka v men li e bil problema .....
А кой те кара да гледаш мача? Можела си да си вземеш книга, да доведеш приятелка, дори да говориш с него от време на време. Той няма да е залепен през цялото време за телевизора.
mda... mai naistina az sam bila vinovnata![]()
Спокойно. Не е голяма работа.![]()
Не могат да се сравняват двете неща,момичето което е с теб не вярвам да иска да излизате точно по време на някой супер интересен мач на любимия ти отбор,ако тя е съобразителна ще те изчака и няма да се правят проблеми и скандали,ти учтиво ще и кажеш,че не можеш сега и така.
Az gledam mach s priatelq si.. No ne zashtoto toi go iziskva ot mene a zashtoto gledam futbol ot malka.. Makar che bih gledala s nego i dori da ne mi e interesno.. Prosto za da go napravq shtastliv.. V nikakaf sluchai nqma da iskam ot nego da ne gleda vyprosniq mach za da e s men.. Shte se chuvstvam guzna posle..
priqtelkata mi dori vednaj se syglasi da doide s mene i otidohme 2-mata da gledame ma4 na stadiona....e izgledahme pyrvoto poluvreme samo 6toto tq ne gleda takia ralti i vikam stiga tolkoz - no v kraina smetka i dvamata bqhme mnogo 6tastlivi 4e mislim edin za drug.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
lichno as nikoga ne bih zavel momiche na mach...typo e dori i da i e int bih propusnal mach dori i na lubimiq mi otbor....
kazval sm1 go kazvam go i shte prod1lja da go kazvam...
Ne s1m vinoven che s1m krasif :P
Аз футбол не гледам.![]()
2т. системно
nz toi dali bi iskal da go propusne no az ne bih mu pozvolila po prostata pri4ina 4e obojavam futbol i gledam pove4e ot dosta mom4eta taka 4e 6te e ogromno udovolstvie da go izgledame zaedno
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
футбол=губене на време
мацка = удоволсвиеи любоф
![]()