.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    ww
    Guest

problem pri brysnene

znachi si kosmite po onaq raota i okolo neq sys samobrysnachka i pqna obache sled kato se izbrasna na drugiq den se poqvqvat nqkakvi pupki gadni, edni takiva malki. znaete li ot kakvo sse poluchava taka i kak da go predotvratq?

Мега фен
    Слагаш ли сапун, гел или пяна за бръснене?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Написал е че слага

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    ААа, извинявам се в такъв случай...на мен рядко ми се появяват...кожата ти е доста чувствителна явно.

w
    Guest
    mi momche sym pyrvo na pyrvo
    ftoro samo tam mi stava taka
    ne znam moje bi ne se brysna kakto trqq li... nali pyrvo po posoka na kosyma i posle obratno?!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kato brysnesh na kontra veroqtnostta da se poqvqt tia pypki e mnogo golqma.. Taka che moq syvet da se brysnesh samo po posoka na kosyma..

Мега фен
    Кой е казал, че си момиче?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kato brysnesh na kontra veroqtnostta da se poqvqt tia pypki e mnogo golqma.. Taka che moq syvet da se brysnesh samo po posoka na kosyma..
    mi kato gi brasna taka si ostavat pak

Guest
    и аз имам подобен проблем?
    уж пяната е маркова, скъпа - самобръсначката също - всичко е стерилно - но пъпчиците излизат - после изчезват но...
    предложения???

Guest
    70 gradusov spirt sled brusnene premahva sqkakvi pupki ako imash i po golqm gradus e po dobre

Супер фен
    Недейте на контра. Ако се бръснеш редовно няма да излизат.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    70 gradusov spirt sled brusnene premahva sqkakvi pupki ako imash i po golqm gradus e po dobre

това е много добра идея.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Недейте на контра. Ако се бръснеш редовно няма да излизат.
    Да бе. Точно то това излизат. Не се брасно всеки ден, защото косъмчета са прекалено малки и за това се получават пъпчици. След бръснене се мажи с някакъв крем и всичко ще е наред.

Da se brasnesh po tez mesta e dosta shity

Savetche
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от undead
    Da se brasnesh po tez mesta e dosta shity
    Da si kato djungla otdolu, osobeno ako hodish na basein ili nqkade drugade e mn po-shity my friend. Spored mene e gadno. Papchicite moje da se poqvqvat ot chestoto brasnene. Kolko pati na sedmica se brasnesh? Moje i da imash mnogo chuvstvitelna koja. Zasega probvai da smenish pqnata za brasnene. Moje da pomogne. Ako ne svarshi rabota mojesh prosto da se majesh s drug krem sled brasnene. Ne mislq, che papchicite sa neshto seriozno. BTW Ne mislq, che ideqta za 70 gradusoviq spirt e dobra. Na nqkoe drugo mqsto moje bi, no okolo polovite organi kojata e mnogo nejna i moje da vazniknat drugi problemi. Po-dobre s kremche za chuvstvitelna koja.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си