- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koq ot dvete da izbera???
ae hora... mn mi e kofti teq dni... v golqma dilema sum... bqh si haresal edno momi4e super mnogo... i sega kogato naj nakraq ne6tata saaaa dosta dobre i tq e navita da trugvame.... se poqvi edno drugo momi4e, koqto napravo mi zavurtq glavata i na edin kupon ne6to se zaigrahme malko pove4ko... kvo da pravq... da si trugna s momi4eto s koeto se zanimavam sigurno mesec ve4e ili da se doverq na spontannoto i da trugna s tova momi4e koeto poznavam ot nqkolko dena...
I`m gonna make you crazy...
Трай си малко.Все едната ще надделее.. но в никакъв случай не тръгвай и с 2те едновременно .. !
Та не е задължително да си обвързан.Изчакай малко,може да е само момоентно увличане с 2рата...
Абе за всеки случай после да не си блъскаш главата.. стой мирен,трай си .. ша си покаже коя повече ти е на душата.
Ponqkoga kogato iska6 ne6to prekaleno mnogo i silno kogato go polu4i6 gubi6 interes kam nego.V slu4aq se e poqvilo novo momi4e,koeto qvno te e nakaralo da se razsee6 ot tova,koeto haresva6.Pomisli si dobre-moje da sajalqva6 posle.Uspeh![]()
li4no az sy6to sym na mnenie 4e e spontanna taq rabota....iam predvid vtoroto momi4e i dori i da q ima6 kakto se kazva moje vednaga da ti omryzne. bydi si s momi4eto s koeto si iskal predi i 6te vidi6 4e nqma da syjalqva6. edva li si se opitval 1 mesec da byde6 s momi4e koeto ne haresva6.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Изчакай малко и ще разбереш!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
az i dvete mn si gi haresvam.... no mislq 4e koqto i da izbera 6te sujalqvam posle... nqkvo takova mn gadno se polu4i... ot edna strana sum po skolnen da trugna s momi4eto koeto se zanimavam ot dosta vreme za6toto pone ve4e se znaeme i dvamata kvo predstavlqvame.... no puk ot drugaaaa ne6to se me 4ovurka 4e ne6tata koito stavat spontanno sa naj hubavi....
понякога съжаляваме за спонтанните решения, но понякога те се оказвай най-правилни.пред теб се е открила нова възможност, която както ти каза "ти е завъртяла главата", не я изпускай и приеми предизвикателството
![]()
Просто не си много наясно със себе си,защото явно и двете са доста чаровни и ти се колебаеш и не искаш да сгрешиш.обаче ще трябва да избереш само една от тях.И преди да вземеш това решение,според мен ще трябва да опознаеш и второто момиче.Щом я познаваш от толкова кратък период,едва ли знаеш каква е точно по характер,а това ще е много важно,особено ако искаш сериозна връзка.Прецени нещата,прецени с коя се чувстваш по-добре,с коя мислиш че си щастлив...Няма как някой друг да вземе това решение вместо теб.Довери се на сърчицето си
Ей такива сте си вие мъжете подсигурени сте от всякъде само че избирай по бързо за да не се окажеш от два стола та на земята...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Слушай батко си - много е важно - тръгваш и с двете - и двете ги водиш на кафе ама аха да си покажеш чувствата - ти сам ще усетиш коя повече иска дае с теб или другия по важен метод - сам ще усетиш ти с коя не искаш да бъдеш![]()
2т. системно
Аз съм за първата.Не харесвам хора,които се борят за нещо и когато ве4е го имат го пренебрегват![]()
Отде па знаеш - може съдбата да е изпратила втората за да не направи беля с първата - сичко можеПървоначално написано от CutiE
.
2т. системно
spored mene tr1gni s momi4eto s koeto se zanimavash 1 mesec shtoto tolkova trud i nakraq s drugata da tr1gnesh p1k i si mislq che e bilo slu4aen flirt s 2-rata :P
kazval sm1 go kazvam go i shte prod1lja da go kazvam...
Ne s1m vinoven che s1m krasif :P
ot li4en opit 6e ti kaja da gi zareje6 tezi momenti i spontanni 4uvstva 6toto .........ne sa iaki posledstviatafani si parvoto momi4e i badete jivi i zdravi
![]()
![]()
siguren sam ,4e trapkata e pri 2-roto momi4e ,koeto poznavash ot kupona samo ... emi az glasuvam za neq !Първоначално написано от DiF-i-KrasiF
![]()
![]()
Тръгни с първото момиче,където се занимаваш с нея от 1 месец.
abe chovek .. zashto nie da ti reshavame jivota be???!!!i ako nqkoe ot tezi momicheta te obicha ne se ebavai s chuvstvata i,ako ti ne izpitvash takiva kym neq!!!a ako imash - slushai syrceto si!
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
mn pravilno btw !Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
mislq 4e si dosta dale4e ot tova da mi re6ava6 jivota... prosto iskah nqkuf suvet. i ti blagodarq... situaciqta e malko slojni4ka iii... zatova q pisah taq tema.... dosta sa mi poslezni suvetite vi tuka... :P
a i sry no tova 4e mujete sme si podsigureni ne go razbrah... si4ko e taka kakto si go napravi6... e az si go napravih taka i segaaa e dosta kofti... o6te utre mislq da vzimam re6enie za6toto ste pravi da ne se ozova sam v kraina smetka...
pich ... vseki si ima razlichno mislene .. taka che na vseki syvetite shte sa razlichni.. sam preceni!mislq che shte se spravish ...
избери от трите най дългото
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
e lol ti kvo predlagash da trugne s dr i da si misli non stop za nai golqmata mu lubov ...tva e tupo shtot luje i sebe si i momicheto s koeto e...!Първоначално написано от Умния