- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koq ot dvete da izbera???
Не избирай много да не останеш и без двете...аз бих те посъветвала да вземеш първата...се пак от доста време я харесваш...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ako moje6 da trugne6 sega s tova novoto momi4e trugni s neq, ako puk ni6to ne ti obe6tava si trugni s drugoto momi4e.Na tva menie sum 6toto ti e zavartqla glavata qvno i se kefi6 pove4e ot kolkoto na predi6noto momi4e.Ako naistina moje6 da trugne6 s neq, ni6to 4e flirtuvate ot nqkoolko dni, deistvai![]()
da we ...a vie kato ,4e to li ne ste sa6tite... aiПървоначално написано от kisS``me
![]()
mi ne ne sme!!!!Първоначално написано от Deja-Vu
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
blagodarq mn na vsi4ki... ve4e napravih svoq izbor.. trugnah s purvoto momi4e s koetooo se zanimavam ot mesec po4ti :P i dobre 4e napravih taka super mi e gotino s neq napraoooo...mn se kefq... sega trqbva da puskam druga tema oba4e ne e za tuka 6toto e svurzana s sex...
![]()
I`m gonna make you crazy...
Браво радвам се че сме ти помогнали поне малко.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
4ove4e ne ispuskai pitomnoto za da goni6 divoto . ot edin mesec se opitva6 da napravi6 ne6to i sa.......... da se otkaje6 na finala q ne se izlagai . vzimai parvata devoika i si jiveite jivota !
Good Luck
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
i az taka mislq.. pi4 ne izpuskai 6ansa si ot 1 mesec se zaribqate ot li4en opit ti kazvam 4e e po dobre pyrvotoПървоначално написано от Obitax
![]()