.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: sladichka

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: sladichka

Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    na kolko godini pravihte sex za parvi pat na 14 e normalno nali? [/i]
    Nqma takova ne6to kato "na 14 e normalno nali?" vseki go pravi ,kogato se 4uvstva gotov/a .... makar ,4e ima i nqkoi ,koito ne sa gotovi ama prosto za sporta probvat...
    dokolkoto sam 4el ... znam ,4e e prepora4itelno sex da se pravi ne samo pri dostigane na polova zrqlost ,no i na psihi4eska \/

emi az go napravih na 15 dve sedmici predi da stana na 16 ama ne mislq 4e za teq dve sedmici stanah koi znae kolko po razumna ili gotova za sex ama sigurno i 14 e dobra vyzrast za koito smqta 4e mu e do6lo vremeto
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Аз го направих около месец преди да навърша 17 години. Не същалявам, че го направих, защото открих подходящия човек. Лично според мен момиче на 14 години не е готово да прави секс и аз не го приемам. Но какво да се прави, щом на 11 започнаха да го правят, то 14 год. си е направо благословия.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Ами нз според мен на 11.. аз съм на 12 год. и въобще не мисля за секс и не вярвам че скоро ще правя.Но никога не мога да кажа със сигорност,но си мисля че още има много време докато дойде този момент.

Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    Ами нз според мен на 11.. аз съм на 12 год. и въобще не мисля за секс и не вярвам че скоро ще правя.Но никога не мога да кажа със сигорност,но си мисля че още има много време докато дойде този момент.
    yooooooooo

ай съ ибем, искаш ли ?
    ама нека свърши фокс кидс, че сега гледам ...
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Хахаха и аз го гледам пък после ще гледам cartoon network

Умнияя
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от full-lips-
    emi az prawih na 15..emi n0rmaln0 li e wseki razsyjdawa razlichn0, za nqk0i e za drugi ne e. Ne gledai kakw0 shte kajat h0rata.. i kak shte reagirat, ak0 ti se chuwstwash g0t0wa i iskash da g0 naprawish .. pr0st0 g0 naprawi

ПРавила си ти. Отворила си се с четка за зъби

Цаках си рега

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ти за себе си решаваш дали не е нормално или не е.Според мен е ненормално да го направиш с човек,който не обичаш.Но това само за мен е ненормално.Аз на 15 с любовта на живота ми и не съжалявам.А и как бих могла!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    На 15.Ти си решаваш дали е нормално или не да спиш с някой,ако си готова-давай!Но щом пускаш такава тема,надали си сигурна дали искаш.

Guest
    ем аз на 16 и изобщо не съжалявам,защото беше,когато аз го поисках и с човека,с когото исках....
    когато се чувстваш готова-тогава го направи,макар че на 14 психи4ески може да си готова,но физи4ески-не си,още доста трябва да се развиеш....

Guest
    ем аз на 16 и изобщо не съжалявам,защото беше,когато аз го поисках и с човека,с когото исках....
    когато се чувстваш готова-тогава го направи,макар че на 14 психи4ески може да си готова,но физи4ески-не си,още доста трябва да се развиеш....

това горе бях аз =D>

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    офф прай ми некви проблеми с влизането!

Та тва горе бях АЗ

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi nz dali e normalno......no vseki re6ava sam za sebe si koga da po4ne poloviq si jivot
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъх,на 14 не ми се струва много нормално.А ако вече е станало-е,аз съм старомодна.И романтичка.Та на 14 почти всички още са заблудени малки идиотки,които смятат,че имат гаджета и се ебат единствено за да покажат колко са печени.Ми аз пък съм смотана.Поне не съм тъпа.Бахти,на 14 наистина всички са още деца!
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    На мен за пръв път ми беше на 14,но мисля че нормално е някъде на 16.

Guest
    emi az sam na 14 i sam devstvena oshte imam si priqtel koito iska da go napravim no ne me nasilva zashtoto znae 4e oshte ne se 4uvstvam gotova
    kakto kazaha v po gornite postove vseki sam izbira ako si psihi4eski i fizi4eski gotov dali si na 14 ili 24 nqma zna4enie

Супер фен
    Град
    Burgas
    abe zna4enie ima i to dosta golqmo no na 14 si dosta dale4e ot vremeto kogato 6te go razbere6 tva.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    На 16....
    На 14 мисля че не е много нормално....защото още не се е развил организма не че това пречи.....
    но не е нормално това!

Guest
    12

Мега фен Аватара на machoka
    За всеки е индивидуално, а това е поредната подобна тема. Ползвай търсачка, мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си