- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sladichka
Nqma takova ne6to kato "na 14 e normalno nali?" vseki go pravi ,kogato se 4uvstva gotov/a .... makar ,4e ima i nqkoi ,koito ne sa gotovi ama prosto za sporta probvat...Първоначално написано от dan dan dan
dokolkoto sam 4el ... znam ,4e e prepora4itelno sex da se pravi ne samo pri dostigane na polova zrqlost ,no i na psihi4eska \/
emi az go napravih na 15 dve sedmici predi da stana na 16 ama ne mislq 4e za teq dve sedmici stanah koi znae kolko po razumna ili gotova za sex ama sigurno i 14 e dobra vyzrast za koito smqta 4e mu e do6lo vremeto![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Аз го направих около месец преди да навърша 17 години. Не същалявам, че го направих, защото открих подходящия човек. Лично според мен момиче на 14 години не е готово да прави секс и аз не го приемам. Но какво да се прави, щом на 11 започнаха да го правят, то 14 год. си е направо благословия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами нз според мен на 11..аз съм на 12 год. и въобще не мисля за секс и не вярвам че скоро ще правя.Но никога не мога да кажа със сигорност,но си мисля че още има много време докато дойде този момент.
yoooooooooПървоначално написано от ®©PeTq®©
ай съ ибем, искаш ли ?
ама нека свърши фокс кидс, че сега гледам ...
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Хахахаи аз го гледам
пък после ще гледам cartoon network
![]()
Първоначално написано от full-lips-
ПРавила си ти. Отворила си се с четка за зъби
Цаках си рега![]()
![]()
![]()
Ами ти за себе си решаваш дали не е нормално или не е.Според мен е ненормално да го направиш с човек,който не обичаш.Но това само за мен е ненормално.Аз на 15 с любовта на живота ми и не съжалявам.А и как бих могла!
На 15.Ти си решаваш дали е нормално или не да спиш с някой,ако си готова-давай!Но щом пускаш такава тема,надали си сигурна дали искаш.
ем аз на 16 и изобщо не съжалявам,защото беше,когато аз го поисках и с човека,с когото исках....
когато се чувстваш готова-тогава го направи,макар че на 14 психи4ески може да си готова,но физи4ески-не си,още доста трябва да се развиеш....![]()
ем аз на 16 и изобщо не съжалявам,защото беше,когато аз го поисках и с човека,с когото исках....
когато се чувстваш готова-тогава го направи,макар че на 14 психи4ески може да си готова,но физи4ески-не си,още доста трябва да се развиеш....
това горе бях аз =D>
офф прай ми некви проблеми с влизането!
Та тва горе бях АЗ![]()
Emi nz dali e normalno......no vseki re6ava sam za sebe si koga da po4ne poloviq si jivot
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Хъх,на 14 не ми се струва много нормално.А ако вече е станало-е,аз съм старомодна.И романтичка.Та на 14 почти всички още са заблудени малки идиотки,които смятат,че имат гаджета и се ебат единствено за да покажат колко са печени.Ми аз пък съм смотана.Поне не съм тъпа.Бахти,на 14 наистина всички са още деца!![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
На мен за пръв път ми беше на 14,но мисля че нормално е някъде на 16.
emi az sam na 14 i sam devstvena oshte imam si priqtel koito iska da go napravim no ne me nasilva zashtoto znae 4e oshte ne se 4uvstvam gotova
kakto kazaha v po gornite postove vseki sam izbira ako si psihi4eski i fizi4eski gotov dali si na 14 ili 24 nqma zna4enie
abe zna4enie ima i to dosta golqmo no na 14 si dosta dale4e ot vremeto kogato 6te go razbere6 tva.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
12
За всеки е индивидуално, а това е поредната подобна тема. Ползвай търсачка, мерси.