- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sladichka
na kolko godini pravihte sex za parvi pat na 14 e normalno nali?[/i]
emi az prawih na 15..emi n0rmaln0 li e wseki razsyjdawa razlichn0, za nqk0i e za drugi ne e. Ne gledai kakw0 shte kajat h0rata.. i kak shte reagirat, ak0 ti se chuwstwash g0t0wa i iskash da g0 naprawish .. pr0st0 g0 naprawi![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
НЕ не е нормално и чети другите теми преди да правиш нова..
Незнам...Аз съм на 14 и все още не мисля,че съм готова за това![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
mm da i az sum na 14 i mislq 4e mi e rano no ti si re6ava6![]()
"za na4iae6tite v seksa", malko si reklamiram temata oba4e ........... PISNA MI OT EDNAKVI TEMI SEKI DEN
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
mi napravih go bukvalno predi nqkolko 4as a na 15-po4ti 16 sam ne sajalqvam 4uvstvah se gotova i namerih pravilniq 4ovek
i da vqrno temata se povtarq no kakvo da se pravi![]()
Аз на 16!Не съжалявам , че "изчаках" ... на 14 не мисля , че е кой знае колко нормално, ама в днешно време,....
Аз го направих на 19 и не съжалявям.На тази възраст се брои за късно но партньорът ми беше много мил и внимателен.Важно е не на колко години ще го направиш а с КОГО.
Не,не се брои късно.Никога не е късно да правиш секс,докато не станеш на възраст в която физически не си способен.А това е дооооста след 19-годишна възраст.Човек трябва да се чувства готов и да го направи с някой,който наистина обича.Първоначално написано от еstel
Всъщност от чисто психологическа гледна точка е на границата с "късно" След това ставаш обречена романтичка, а ако си момче ставаш....еми не знам точния телмин ама не е нещо което е добре за психиката на човека.Първоначално написано от maybelline
нормално е да го направиш,когато се почустваш готова за това..а кога съм го направила.. мисля че бях на 14![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Браво! На 16 според мен е най-добреПървоначално написано от thirteen
![]()
Първия път на 17.
На 14 мисля, че не е нормално, но ако си казваш, че си сигурна знай, че на тая възраст много се лъжем.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mi az bqh na 14 .... dobre be6e![]()
А ВЕ , АЗ КАТО БЯХ НА 14 МОМИЧЕТАТА НЕ СА ЕБАХА ОЩЕ, ВСЕ ОЩЕ СИ ИГРАЕХА С КУКЛИ. Я ДЕ ПОСПРЕТЕ МАЛКО ВЕ МОМИЧЕТА, РАЗБИРАМ ЧЕ ВИ СЪРБИ ,АМА Я СТИГА !!!![]()
mi normalno za vseki e razli4no.za edni e normalno parvata bra4na no6t,za drugi e normalno na 14.pri mene be6e za parvi put kato bqh po4ti na 16.vajnoto e da go napravi6 s 4oveka,kogoto obi4a6.
az bqh na 14...ne se chustvah gotova no vupreki tova go napravih.beshe kofti zashtoto opredeleno togava drugite momicheta ne gledaha s dobri ochi na takiva kato men.durjah go v taina, no na 15tiq mi rojden den priqtelq mi se izduni i mn hora razbraha.ne mislq che sujalqvam che sum go napravila togava.vqrvam che chovek vinagi trqbva da moje vadi pouki ot vsichko, koeto mu se e sluchilo - nezavisimo dali e dobro ili losho.
vupreki tova ne mislq che tazi vuzrast e nai podhodqshtata..mislq che trqbva da se izchaka.sudeiki po moq jivot smqtam che sexa trqbva da e neshto neveroqtno svqto i skupo za edin chovek,zaduljitelno da se gleda obektivno na partniora.vse pak vsichki sme aktiori v tozi jivot...
mi s moita priqtelka s koqto hodim ve4e pove4e ot 3 godini go napravihme kogato bqhme na 13 i 2mata, nikoi ne moje da ti kaje dali e normalno ili ne, tova trqbva ti da si go re6i6, a i kakvo zna4i dali e normalno, normalnite ne6ta sa ne6ta koito sa ob6to prieti, tova ne e ob6to prieto i seki go pravi kogato mu skimne, drug e vuprosa 4e kolkoto si po-golqm(a) e po-golqmo udovolsvtieto, na 13 si e smeh otsekade na 16 ve4e e po-drugo
Use Condoms!!!
ХФорс, човек ли решава дали вагината му е готова да поеме пенис в себе си?
taq tema ve4e ne znam za koi pyt se povtarq ama karaita zna4i...vseki razli4no si reshava koga da go napravi za pyrvi pyt,to po-vajnoto e s kogo,no ne mislq,4e 14 god. e vazrastta,na koqto bi trqbvalo da se zapo4ne polov jivot.Az sym na tolkova i makar 4e imam priqtel,kogoto mnogo obi4am ne smqtam,4e sym gotova za tova
![]()
az sa6to sam na 14 godini i mislq 4e vseki trqbva da go pravi kogato misli 4e e gotov normalno e na 14 ako si gotova!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
za pyrvi pyt na 7 godinki, pyrvo be6e ot liubopiystvo s 14 godi6no momi4e, be6e hubava, posled go povtorihme i po4ti vsqko lqto pravihme sex na selo kato bqhme, tq idva6e tam, sega sym na 14, tq e mnogo po-golqma i po4ti ne sme se vijdali s neq ot 4-5 godini, qvno ve4e e mnogo po-golqma ot mene!
Az go napravih za pruv pyt na 15.Kakto se kazva za teq raboti nqma opredelena vuzrast ama kolkoto po-kysno tolkova po-dobre,za6toto ne e vyprosa da si gotov samo za sexa,no i za posledstviqta ot nego![]()