.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: sladichka

sladichka

na kolko godini pravihte sex za parvi pat na 14 e normalno nali? [/i]

emi az prawih na 15..emi n0rmaln0 li e wseki razsyjdawa razlichn0, za nqk0i e za drugi ne e. Ne gledai kakw0 shte kajat h0rata.. i kak shte reagirat, ak0 ti se chuwstwash g0t0wa i iskash da g0 naprawish .. pr0st0 g0 naprawi
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Повече от фен
    НЕ не е нормално и чети другите теми преди да правиш нова..

Повече от фен
    Незнам...Аз съм на 14 и все още не мисля,че съм готова за това
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Guest
    mm da i az sum na 14 i mislq 4e mi e rano no ti si re6ava6

Супер фен
    Град
    Burgas
    "za na4iae6tite v seksa", malko si reklamiram temata oba4e ........... PISNA MI OT EDNAKVI TEMI SEKI DEN

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    mi napravih go bukvalno predi nqkolko 4as a na 15-po4ti 16 sam ne sajalqvam 4uvstvah se gotova i namerih pravilniq 4ovek
    i da vqrno temata se povtarq no kakvo da se pravi

Град
    Чикого
    Напълно нормално според мен.
    Да Кажеш на баща си че очичките са ти като на пощалйона !

Голям фен Аватара на thirteen
    Аз на 16!Не съжалявам , че "изчаках" ... на 14 не мисля , че е кой знае колко нормално, ама в днешно време,....

еstel
    Guest

аз го направих на 19

Аз го направих на 19 и не съжалявям.На тази възраст се брои за късно но партньорът ми беше много мил и внимателен.Важно е не на колко години ще го направиш а с КОГО.

Супер фен Аватара на maybelline

Re: аз го направих на 19

Цитирай Първоначално написано от еstel
    Аз го направих на 19 и не съжалявям.На тази възраст се брои за късно но партньорът ми беше много мил и внимателен.Важно е не на колко години ще го направиш а с КОГО.
    Не,не се брои късно.Никога не е късно да правиш секс,докато не станеш на възраст в която физически не си способен.А това е дооооста след 19-годишна възраст.Човек трябва да се чувства готов и да го направи с някой,който наистина обича.

Guest

Re: аз го направих на 19

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Цитирай Първоначално написано от еstel
    Не,не се брои късно.Никога не е късно да правиш секс,докато не станеш на възраст в която физически не си способен.А това е дооооста след 19-годишна възраст.Човек трябва да се чувства готов и да го направи с някой,който наистина обича.
    Всъщност от чисто психологическа гледна точка е на границата с "късно" След това ставаш обречена романтичка, а ако си момче ставаш....еми не знам точния телмин ама не е нещо което е добре за психиката на човека.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    нормално е да го направиш,когато се почустваш готова за това..а кога съм го направила.. мисля че бях на 14
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Аз на 16!Не съжалявам , че "изчаках" ... на 14 не мисля , че е кой знае колко нормално, ама в днешно време,....
    Браво! На 16 според мен е най-добре

Първия път на 17.

На 14 мисля, че не е нормално, но ако си казваш, че си сигурна знай, че на тая възраст много се лъжем.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    mi az bqh na 14 .... dobre be6e

А ВЕ , АЗ КАТО БЯХ НА 14 МОМИЧЕТАТА НЕ СА ЕБАХА ОЩЕ, ВСЕ ОЩЕ СИ ИГРАЕХА С КУКЛИ. Я ДЕ ПОСПРЕТЕ МАЛКО ВЕ МОМИЧЕТА, РАЗБИРАМ ЧЕ ВИ СЪРБИ ,АМА Я СТИГА !!!

Guest
    mi normalno za vseki e razli4no.za edni e normalno parvata bra4na no6t,za drugi e normalno na 14.pri mene be6e za parvi put kato bqh po4ti na 16.vajnoto e da go napravi6 s 4oveka,kogoto obi4a6.

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    az bqh na 14...ne se chustvah gotova no vupreki tova go napravih.beshe kofti zashtoto opredeleno togava drugite momicheta ne gledaha s dobri ochi na takiva kato men.durjah go v taina, no na 15tiq mi rojden den priqtelq mi se izduni i mn hora razbraha.ne mislq che sujalqvam che sum go napravila togava.vqrvam che chovek vinagi trqbva da moje vadi pouki ot vsichko, koeto mu se e sluchilo - nezavisimo dali e dobro ili losho.
    vupreki tova ne mislq che tazi vuzrast e nai podhodqshtata..mislq che trqbva da se izchaka.sudeiki po moq jivot smqtam che sexa trqbva da e neshto neveroqtno svqto i skupo za edin chovek,zaduljitelno da se gleda obektivno na partniora.vse pak vsichki sme aktiori v tozi jivot...

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

mi s moita priqtelka s koqto hodim ve4e pove4e ot 3 godini go napravihme kogato bqhme na 13 i 2mata, nikoi ne moje da ti kaje dali e normalno ili ne, tova trqbva ti da si go re6i6, a i kakvo zna4i dali e normalno, normalnite ne6ta sa ne6ta koito sa ob6to prieti, tova ne e ob6to prieto i seki go pravi kogato mu skimne, drug e vuprosa 4e kolkoto si po-golqm(a) e po-golqmo udovolsvtieto, na 13 si e smeh otsekade na 16 ve4e e po-drugo

Use Condoms!!!

Мега фен
    ХФорс, човек ли решава дали вагината му е готова да поеме пенис в себе си?

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    taq tema ve4e ne znam za koi pyt se povtarq ama karai ta zna4i...vseki razli4no si reshava koga da go napravi za pyrvi pyt,to po-vajnoto e s kogo,no ne mislq,4e 14 god. e vazrastta,na koqto bi trqbvalo da se zapo4ne polov jivot.Az sym na tolkova i makar 4e imam priqtel,kogoto mnogo obi4am ne smqtam,4e sym gotova za tova

az sa6to sam na 14 godini i mislq 4e vseki trqbva da go pravi kogato misli 4e e gotov normalno e na 14 ako si gotova!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Guest
    za pyrvi pyt na 7 godinki, pyrvo be6e ot liubopiystvo s 14 godi6no momi4e, be6e hubava, posled go povtorihme i po4ti vsqko lqto pravihme sex na selo kato bqhme, tq idva6e tam, sega sym na 14, tq e mnogo po-golqma i po4ti ne sme se vijdali s neq ot 4-5 godini, qvno ve4e e mnogo po-golqma ot mene!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Az go napravih za pruv pyt na 15.Kakto se kazva za teq raboti nqma opredelena vuzrast ama kolkoto po-kysno tolkova po-dobre,za6toto ne e vyprosa da si gotov samo za sexa,no i za posledstviqta ot nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си