- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obicham go
Nz ..oH KAK moje dasi obesnite tova..Kato skusame ,moje pak da si se vijdame tainichko i da spime zaedno ...?tAKA TOVA go kaza moeto gadje molq vio kajete mi ko mislite napravo me razbi kato go kaza az sam Evi pr mi e i toi tvyrdi 4e ako nasitina go obi4am shte iskam da spime zaedno makar primerno posle nema da hodime
Toq e pylen neudachnik! Ne zaslujava edno "zdr" da mu kazvash kato se vidite.. pyk kamoli da spish s nego.. ZAbravi za nego.. Krai s nego.. Tfa e moq syvet.. Zashtoto toi te typche.. nali ne iskash edin den da se sybudish i da vidish v ogledaloto edna potypkana i izmamena lichnost?
Ха-ха-ха![]()
![]()
![]()
Тоя явно не иска сериозна връзка от теб,ами само ей така,като му скимне да си правите акробатични изпълнения в леглото...Защо ли имам чувството че идеатя му не ти допада особено?!Мила,тоя го зарежи и игнорирай отвсякъде.Личи си че не си струва
![]()
В тея негови думи се вижда че той явно се готви да скъса с тебе поради една или др причина и просто иска да види дали ще продължава да получава желаното въпреки че сте скъсали моя съвет е да му кажеш че докато си с него може да правите каквото иска но когато скъсате няма връщане назад>Освен това и др нещо си мисля може да иска да скъса с тебе заради някое др момиче което харесва но тъй като вижда че с нея няма мн да му върви се опитва да си намери запас т.е. ако с нея не стане да идва при тебе и после пак при нея всмисъл да е задоволен от всякъде.Все пак това е лично мнение може и да греша ама аз така го разбирам.
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
mi gadno e no e fakt toi o4evidno nqma 4uvstva kam teb a iska samo sex
i na men mi e pr nie mai sme ada6kii az sam evi(na galeno)
![]()
Tva e typo.Osven da spinka s tebe,za nishto drugo mai nqma te polzva .. ama ti si znaesh nai dobre.Pomisli si hubavo predi da predpriemesh kakvoto i da e!
1.glupavo
2.bezmisleno
3.ne si zaslujava ....da se jertvash
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Ами използвате!Ще ти кажя едно нещо-щом те зареже еби го у мамата...Заеби го...щом иска да спи с теб ще ходите,щом не иска да си търси друга дет да му се върже на простотията!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Хаха просто иска да те използва за е*ане!
o prai se na lisiche
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.