.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Obicham go

Obicham go

Nz ..oH KAK moje dasi obesnite tova..Kato skusame ,moje pak da si se vijdame tainichko i da spime zaedno ...?tAKA TOVA go kaza moeto gadje molq vio kajete mi ko mislite napravo me razbi kato go kaza az sam Evi pr mi e i toi tvyrdi 4e ako nasitina go obi4am shte iskam da spime zaedno makar primerno posle nema da hodime

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Toq e pylen neudachnik! Ne zaslujava edno "zdr" da mu kazvash kato se vidite.. pyk kamoli da spish s nego.. ZAbravi za nego.. Krai s nego.. Tfa e moq syvet.. Zashtoto toi te typche.. nali ne iskash edin den da se sybudish i da vidish v ogledaloto edna potypkana i izmamena lichnost?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ха-ха-ха
    Тоя явно не иска сериозна връзка от теб,ами само ей така,като му скимне да си правите акробатични изпълнения в леглото...Защо ли имам чувството че идеатя му не ти допада особено?! Мила,тоя го зарежи и игнорирай отвсякъде.Личи си че не си струва

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    В тея негови думи се вижда че той явно се готви да скъса с тебе поради една или др причина и просто иска да види дали ще продължава да получава желаното въпреки че сте скъсали моя съвет е да му кажеш че докато си с него може да правите каквото иска но когато скъсате няма връщане назад>Освен това и др нещо си мисля може да иска да скъса с тебе заради някое др момиче което харесва но тъй като вижда че с нея няма мн да му върви се опитва да си намери запас т.е. ако с нея не стане да идва при тебе и после пак при нея всмисъл да е задоволен от всякъде.Все пак това е лично мнение може и да греша ама аз така го разбирам.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    mi gadno e no e fakt toi o4evidno nqma 4uvstva kam teb a iska samo sex
    i na men mi e pr nie mai sme ada6ki i az sam evi(na galeno)

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Toq e pylen neudachnik! Ne zaslujava edno "zdr" da mu kazvash kato se vidite.. pyk kamoli da spish s nego.. ZAbravi za nego.. Krai s nego.. Tfa e moq syvet.. Zashtoto toi te typche.. nali ne iskash edin den da se sybudish i da vidish v ogledaloto edna potypkana i izmamena lichnost?
    abosliutno sum suglasna s Nadelina bravo macka mnogo to4ni dumi ! =D>

FiRe_LaDy
    Guest
    Tva e typo.Osven da spinka s tebe,za nishto drugo mai nqma te polzva .. ama ti si znaesh nai dobre.Pomisli si hubavo predi da predpriemesh kakvoto i da e!

1.glupavo
    2.bezmisleno
    3.ne si zaslujava ....da se jertvash
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Ами използвате!Ще ти кажя едно нещо-щом те зареже еби го у мамата...Заеби го...щом иска да спи с теб ще ходите,щом не иска да си търси друга дет да му се върже на простотията!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    Хаха просто иска да те използва за е*ане!

Голям фен
    Град
    Memphis
    o prai se na lisiche
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си