.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: samo da spodelq...

predaden
    Guest

samo da spodelq...

Zdraveite... iskam prosto da spodelq s vas... Predi vreme se vliubih v edno momi4e...hubavo momi4e. Kakto vsi4ki drugi hora i tq si ima6e nedostatyci, no prave6e ne6to, koeto nikoi ne moje6e v tozi moment! KARA6E ME DA SYM 6TASTLIV! JIVOTAT MI PRIDOBI SMISYLYT, KOITO BQH IZGUBIL PRI POSLEDNATA SI DYLGA VRYZKA (6 meseca). V na4aloto vsi4ko be6e nared.. posle ne be6e prosto nared...be6e IDEALNO! Togava se 4uvstvah siguren! Pomislih si, 4e nai - posle imam NEQ, tazi za koqto vseki me4tae! Sled tova oba4e trq6e da se razdelim za 15 dena...tova ne mi popre4i da q obi4am o6te po - silno! 4akah q..mislex za neq... tq oba4e napravi ne6to ujasno... napi se i... izneveri mi... az oba4e i prostih..obi4am q vse pak! V tozi moment zapo4na na4aloto na kraq...posle pak bqhme zaedno za nqkolko dena, noo pak trqq6e 10 dena da ne sme zaedno... tq stana studena..ne be6e sy6tata.. v kraina msetka doide.. celuna me...kaza, 4e me obi4a i si trugna.. ahah kyv glupak sym bil! Ta tq ne znae kakvo e tva OBI4AM sega mi zvani...tarsi me... i vse pak ne iska da e s men...purvo skasa, za6toto nqma vreme za priqtelite si ot men..sega me tyrsi...i pak ne iska da e s mene.. samo, 4e ve4e i az ne iskam! Ne znam za6to go pi6a tva..kakto kazah ve4e iskam samo da spodelq...ne sym 4ovek, koito 6te se predade i 6te spre da sledva me4tite si, ne i tozi put. Prosto osyznah, 4e trqbva da gledam realno na ne6tata...awe i az ne znam kvo osyznah..samo znam, 4e se 4uvstvam predaden! ...

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Аз от цялата история разбрах че нито ти нито тя знаете кво искате всъщност ама карай...

УсПеХ С тВоЕтО GiRl-чЕ
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Голям фен
    Kolkoto i da se opitvash da go skriesh .. ti si otvratitelno otchaqn i otvratitelno mnogo iskash pak onova momiche ... sigurno e lesno da napishesh neshto , da go prochetesh nqkolko pyti i da povqrvash v nego ... dobra terapia , sorry no ne vqrvam che shte ti pomogne

Супер фен
    Ми забрави я, не вярвам да те обича.За кво ти е да се бориш за някой, който е силен само на думи! Няма смисъл, любовта си я даваш така напразно
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: samo da spodelq...

Цитирай Първоначално написано от predaden
    Zdraveite... iskam prosto da spodelq s vas... Predi vreme se vliubih v edno momi4e...hubavo momi4e. Kakto vsi4ki drugi hora i tq si ima6e nedostatyci, no prave6e ne6to, koeto nikoi ne moje6e v tozi moment! KARA6E ME DA SYM 6TASTLIV! JIVOTAT MI PRIDOBI SMISYLYT, KOITO BQH IZGUBIL PRI POSLEDNATA SI DYLGA VRYZKA (6 meseca). V na4aloto vsi4ko be6e nared.. posle ne be6e prosto nared...be6e IDEALNO! Togava se 4uvstvah siguren! Pomislih si, 4e nai - posle imam NEQ, tazi za koqto vseki me4tae! Sled tova oba4e trq6e da se razdelim za 15 dena...tova ne mi popre4i da q obi4am o6te po - silno! 4akah q..mislex za neq... tq oba4e napravi ne6to ujasno... napi se i... izneveri mi... az oba4e i prostih..obi4am q vse pak! V tozi moment zapo4na na4aloto na kraq...posle pak bqhme zaedno za nqkolko dena, noo pak trqq6e 10 dena da ne sme zaedno... tq stana studena..ne be6e sy6tata.. v kraina msetka doide.. celuna me...kaza, 4e me obi4a i si trugna.. ahah kyv glupak sym bil! Ta tq ne znae kakvo e tva OBI4AM sega mi zvani...tarsi me... i vse pak ne iska da e s men...purvo skasa, za6toto nqma vreme za priqtelite si ot men..sega me tyrsi...i pak ne iska da e s mene.. samo, 4e ve4e i az ne iskam! Ne znam za6to go pi6a tva..kakto kazah ve4e iskam samo da spodelq...ne sym 4ovek, koito 6te se predade i 6te spre da sledva me4tite si, ne i tozi put. Prosto osyznah, 4e trqbva da gledam realno na ne6tata...awe i az ne znam kvo osyznah..samo znam, 4e se 4uvstvam predaden! ...
    interesno pi4... i na men mi se e slu4vala podobna istoriika ...

a na momi4eto ostavilo 1-viq komentar (sys snimkikata na pamela anderson) da i kaja -> emi qvno si prosti4ka zatova ne si shvanala -> ni6to li4no

mii az pusnah temata.. taa moje bi ste pravi - ne moga da q zabravq! Ne za drugo, ami za6toto dadox vsi4ko za neq, a tq ne napravi ni6to! Znam, 4e ne si zaslujava da ti4am sled neq...az i ne ti4am. V momenta prosto iskam da q zabravq, za tova pusnah temata Blagodarq vi za otgovorite i uspex vyv vsi4ko!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    gadno e 6toto si daval vsi4ko za neq(sydeiki po tova koeto pi6e6) ,a pak tq da se napie i da ti izneveri... i na vsi4koto otgore si i prostil...ako te obi4ashe naistina 6te6e da go oceni ama... uvi... sq ti zvani i te tarsi 6toto se 4uvstva vinovna... ,a ne 4e tolkova mnogo iska pak da e s teb ...pone taka si mislq

ti ne se 4uvstvash predaden,ti si...
    hubavo e tova,4e nqma da se predadesh,ne i tozi put =D> produljavai vse taka ...i nai nakraq zabravi tova momi4e ili pone se opitai
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

ne moga da q zabravq za 6 dni... ne moga da q zabravq nikoga ili pone hubavite momenti. I v kraina smetka vsi4ko si ostava edna luja... :/
    PP: luda`flirtadjiika do kolkoto pomnq i ti ima6e problemi... be6e pusnala tema.. iskreno ti jelaq da gi razre6i6 ako o6te ne si. ae uspex na vsi4ki ii 4ao za sega

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Щом си я обичал, а явно и обичаш толкова силно не очаквай, че ще ти мине така бързо...Но човек може да се справи с всичко с малко повече воля...Пожелавам ти да срещнеш "точното момиче", да си дадеш сърцето и да получиш същото, но в двойни дози
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Blagodarq mnogo Da Vi se vra6ta :P

Цитирай Първоначално написано от Freelander
    ne moga da q zabravq za 6 dni... ne moga da q zabravq nikoga ili pone hubavite momenti. I v kraina smetka vsi4ko si ostava edna luja... :/
    PP: luda`flirtadjiika do kolkoto pomnq i ti ima6e problemi... be6e pusnala tema.. iskreno ti jelaq da gi razre6i6 ako o6te ne si. ae uspex na vsi4ki ii 4ao za sega
    a da sega si te spomnih-ti obi4ash tova momi4e,pove4e ot sig sum...

ta..oshte ne sum gi razreshila,no ms
    Ne mojesh da q zabrvaish iskreno te razbiram....zashoto kum moite problemi se dobavi oshte edin podoben na tvoq-vlubena sum v 4ovek,koito ne spodelq 4uvstavata mi,a beshe gi spodelil... boje kolko qko moje da e :da si vluben i v sushtoto vreme kolko tujno e ...

Freelander uspeh az vqrvam,4e neshtata shte se opravqt
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си