Zdraveite... iskam prosto da spodelq s vas... Predi vreme se vliubih v edno momi4e...hubavo momi4e. Kakto vsi4ki drugi hora i tq si ima6e nedostatyci, no prave6e ne6to, koeto nikoi ne moje6e v tozi moment! KARA6E ME DA SYM 6TASTLIV! JIVOTAT MI PRIDOBI SMISYLYT, KOITO BQH IZGUBIL PRI POSLEDNATA SI DYLGA VRYZKA (6 meseca). V na4aloto vsi4ko be6e nared.. posle ne be6e prosto nared...be6e IDEALNO! Togava se 4uvstvah siguren! Pomislih si, 4e nai - posle imam NEQ, tazi za koqto vseki me4tae! Sled tova oba4e trq6e da se razdelim za 15 dena...tova ne mi popre4i da q obi4am o6te po - silno! 4akah q..mislex za neq... tq oba4e napravi ne6to ujasno... napi se i... izneveri mi... az oba4e i prostih..obi4am q vse pak! V tozi moment zapo4na na4aloto na kraq...posle pak bqhme zaedno za nqkolko dena, noo pak trqq6e 10 dena da ne sme zaedno... tq stana studena..ne be6e sy6tata.. v kraina msetka doide.. celuna me...kaza, 4e me obi4a i si trugna.. ahah kyv glupak sym bil! Ta tq ne znae kakvo e tva OBI4AM sega mi zvani...tarsi me... i vse pak ne iska da e s men...purvo skasa, za6toto nqma vreme za priqtelite si ot men..sega me tyrsi...i pak ne iska da e s mene.. samo, 4e ve4e i az ne iskam! Ne znam za6to go pi6a tva..kakto kazah ve4e iskam samo da spodelq...ne sym 4ovek, koito 6te se predade i 6te spre da sledva me4tite si, ne i tozi put. Prosto osyznah, 4e trqbva da gledam realno na ne6tata...awe i az ne znam kvo osyznah..samo znam, 4e se 4uvstvam predaden! ...